- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
vallas #28857 üzenetére
most szúrtam ki az 5.25 helyen a himuro-dat.
egy trükk. igaz, hogy a külső rögzítáésnél lévő gumibakok tompítják a rezoanonciát, de próbáld meg onnan kivenni, és alulra rakni, egy szivacslapra. nézd meg, úgy nem halkabb-e. ráadásuul ha jól látom, ott van lent, elöl egy venti, ami még levegőt is fújna rá.
nekem a nagy gépben egy nexus drive a way van. becsavarva brutálisan berezonált a ház. a szivacsra téve nulla hang. csak én állítva préseltem be elölre, szivacságyba.a htpc-ben használtam az egyik himoro-t. ott be volt csavarva, de azt is körüvettem szivaccsal, mert hangos volt.
a másik himuro most is be van fogva, egy házon kívüli, asztalban elszeparált, hangtompított helyen.. -
szab.tam
nagyúr
válasz
vallas #28859 üzenetére
arra a trutyira lecserélnéd? pf....
de egészségedre.
akkor majd írj privátot, mert ha éppen van zsém, megveszem a tiédet.
ebből a típusból betartalékolok párat a jövőre. ennél jobb már sosem fog kelleni. a konfigon kívül akár egy nagyon sokradiátoros, full vízhűtő is elfér benne felül. (vagy néhány kiló aluborda, ugyi...
én alapból kompatibilitás mániás vagyok. mindhárom gépem lga775, ddr2, nvidia. így úgy cserélgetek, ahogy akarok, még az os-eket is tudom költüöztetni. most a házzal is így kezdek gondolkozni. lesz több fajta oldallapom. most van teli, készül a totál rácsos. ha lesz 3. házam, akkor anak az oldalait majd valami másra csinálom. estleg plexisre. és úgy variálom, ahoy tetszik. mivel régi, másnak divatjamúlt házak, így még olcsók is relatíve...sokkal szebbek, és jobban kihasználhatóak, (moddolhatóak), ezek a házak, mint a transformers típusúak. amiknél sokszor még azt sem döntötte el a gyártó, hogy a robot vagy az autó állapotra akar inkább hasonlítani...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
vallas #28857 üzenetére
(nekem 2 is van, be-be-beeeeee.)
a lábakat leszedtem róla, mert túl magasan van a súlypontja a sok fémtől. nehogy szellőztetéskor a huzat felborítsa...hopp!!!
és nem ugyanolyan!
a front máshogy van. nálam a 3 gomb oldalt van, nem 5.25 panelen. a powerled és a matrica közti részen vn egy rejtett kijelző, mér pII-es időkből, hogy 266mhz és társainak. -
vallas
őstag
-
SOAD19
addikt
Enyhén szellős rendszer.
Az biztos, h nem fog befülledni a rendszered ekkora házban.
Mod: ja és ha vki kíváncsi lenne az én masinámra is, az talál egy linket róla az adatlapomon, igaz nem nagyon változott rajta sok minden a nyári összerakása óta. Bár biztos retkesebb lett, azóta nem volt kitakarítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest