- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz
Beretvás #65722 üzenetére
Jó helyen van itt is, mert "hogy is néznek ki a gépeink...." de itt jobban értékelik a modding topicban
Amúgy, jó a cucc -
dugo_
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
Beretvás #63668 üzenetére
nem akartam. de a ramok fölé nem fért fel a szélirány meg ez a házban kizárásos alapon ez maradt.
hűtésben nem látok gondot egyáltalán per pill. ha nyáron problémásnak ígérkezik akkor megfordítom az egész szélirányt a házban, de nem szeretném annyira.
Egy baj van ezzel hogy a hddk direkt hűtést nem kapnak. ezért minden venti kifelé fúj a házból és a hddknél jön be a friss levegő. venti sajnos oda nem fér. a sok sok hddnek hátul a kábele miatt hiába van kialakíva ventifészek, nem tudok odatenni. ebből sajna ennyit bítam én kihozni.
bombibmw
nem. csak sok kékfog rip.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Beretvás #63110 üzenetére
Amiket eredetileg rendeltem az Alzától, azok nem, mert beragadt a rendelés és nyilván nem szólt senki, aztán meg nem bírták módosítani, újat kellett volna csinálni, de akkor meg drágább lett és max 3db-ot vehetett egy account, szóval azt mondtam, hogy menjenek a pékbe és rendeltem máshol.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Beretvás #61851 üzenetére
milyen vezérlőt vettél? nekem ez van, sima 5050-es szalaggal, ennyi szín azért többnyire elég. ha komolyabb szabályozhatóság kell, az már az NZXT Hue+ burzsoázia.
(#61852) zolee5016: 5K-ból megvan az egész, pár perc móka a forrasztópákával, nem hiszem, hogy rajtad kifogna
a privire meg majd válaszolok, csak sűrű volt a hét...
-
CAB85
tag
válasz
Beretvás #61463 üzenetére
Kinek mi a filléres? Most volt aliexpress születésnap, 70% kedvezménnyel. Egyébként meg keresni kell. 3-10 usd között most is van tonnaszámra ingyen kiszállítással. Nem bonyolult egy keresés. Mit linkeljek, ha nem tudom milyen kábel kell milyen színben, milyen hosszú?
*GoldhandRent *köhh* ?
-
Skynet258
veterán
válasz
Beretvás #60039 üzenetére
Ó, hát egyelőre passz, nagyon nem mélyedtem be az említett "felkészítési időszak" relatív hosszúsága miatt.
Az biztos, hogy valami Freesync mert a mostani is az, az RX480 is marad egy évig biztos... de sokat nem fogok majd rákölteni, 100 körül meg kéne állnom.
Grózi: igen olvastam, hogy a fehér kényes, szerintem maradok a piros toldóknál. A CPU 8 pin nem nagyon látszik, az ATX 24 pin kell majd, meg a videókari csatija. Első körben gondoltam megtanulok harisnyázni... de áhh, nincs annyi időm.
-
JasL
őstag
válasz
Beretvás #54504 üzenetére
Jól látod, összecsavaroztam őket. Nincs hangja, pont hogy halkabb, mert alacsonyabb fordulaton 2 venti halkabb azonos légszállítás mellett, mint egy, nincs akkora rázkódás. Ezt onnan tudom, hogy kikísérleteztem, semmi elméleti marhaságra nem alapoztam. Mind a kettő egy irányba tolja a levegőt, erre figyeltem. Az áramszámlára gyakorolt hatása annak, hogy dupla, teljes mértékben elhanyagolható, annyira alacsony. Van értelme a légnyomásnak, ugyanis hátulról tolja előre a gépház közepén az elülső radi hátuljára a levegőt, a radi mindkét oldalán vannak amúgy ventik, tehát push-pullban vannak.
Úbakker.. leesett miért mondtátok, hogy forditva van kötve a hátsó ventim. Nos nekem a gépben hátulról előrefele áramlás van kialakítva.
Nem akarta, hogy a radiról jövő meleg levegő fűtse az ház belsejét, ezért inkább alulról, hátulról szívja be, minimálisan melegszik csak az alaplap felett és végül elöl távozik.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Beretvás #52318 üzenetére
Neked nem ilyened van, máskülönben nem írtad volna.
Red kapcsolók a leütésnek már 1/3-ad részénél érzékelik a leütést, így gyakorlatilag le sem kell ütnöd a billentyűt.
Másrészt pedig a kapcsolóktól függ, milyen távot tesz meg a leütés. Billentyűút hossza: 4mm(#52319) iszilard: A linken megtalálod a kapcsolók típusait, jellemzőit. Ha hangos volt, akkor kék, vagy barna lehetett.
Semmilyen hangja nincs a pirosnak, illetve feketének.
Keress rá neten a pro/kontra érvekre, nem akarok sokat offolni. -
mrterminator
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest