- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
FireKeeper #26963 üzenetére
Köszönöm
, igyekszem, csak már későn végeztem az összeszereléssel
-
viktor82
őstag
válasz
FireKeeper #26472 üzenetére
Egy Thermalright venomous x black jön rá !
-
viktor82
őstag
válasz
FireKeeper #26469 üzenetére
Hátul egy nagy lyuk van ,simán betudom rakni a hűtőt!
Ha nem csak két csavarral fogattam meg a lapot! -
Zodicus
senior tag
válasz
FireKeeper #26332 üzenetére
Kedvenc házikóm. Szép lesz ez és ezzel a házzal tényleg nehéz rosszat művelni. Várjuk a végeredményt is!
-
LLKobe
veterán
válasz
FireKeeper #26332 üzenetére
Nagyon frankón néz ki, habár ilyen házzal már nagyon nem lehet melléfogni
Azt a pár pucér kábelt még harisnyázd be feketére, és lényegében fertig.Amúgy írtam ide.
-
python1
veterán
válasz
FireKeeper #26270 üzenetére
Vagy leveszed a ventiket 5V-ra,az ingyenes és tökéletes megoldás.
de ha nagyon akarsz valamit ragasztani hangszigetelés gyanánt akkor parafa, vékony is meg nem tapad meg benne a por,me lehet festeni is.
-
python1
veterán
válasz
FireKeeper #26261 üzenetére
Miért akarsz olyat tenni az oldallapokra?Meg tapad benne a por.Inkább szabályozd a ventiket meg használj inkább tulméretesebb hűtőket meg reszeld ki a venti grilleket!
-
ltsoma
csendes tag
válasz
FireKeeper #26261 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
FireKeeper #26224 üzenetére
Van, nem is egy. Viszont nem hasonlítható össze a gyári megoldásokkal, amit ugye égetnek. Én is csak ámultam a 692-nél, hogy sehol nem kopik, pedig az oldallap elég sok helyet bejárt már a házon.
-
gooool
őstag
válasz
FireKeeper #26200 üzenetére
Először is legyen ez így kész,még lehet szép lesz ez mATX-el is.
Egy kérdés:
A belső festéshez milyen festéket ajánlotok?Én a külső díszcsíkot Very Well matt akrillal fújtam,azzal jó lenne az alaplaptálca is?Illetve akkor feketéből is azt vennék. -
gooool
őstag
válasz
FireKeeper #26168 üzenetére
Igen,az egy Wing Boost.
Mert mire gondoltál,mik legyenek a terveim?
(Egyébként a lapátjait lefestem fehérre,hogy szépen belesimuljon majd az összképbe)
-
KAMELOT
titán
válasz
FireKeeper #25682 üzenetére
jól néznek ki itt a gépek....csak szerintem elég sok a régi gép....mármint celeron meg ilyenek vannak ott....habár tudom valakinek az is elég arra hogy netezzen.
2008 év végéig nekem is 550 pentium volt 128MB rammal és 64MB ATi kártyával. + XP volt benne.....arra hogy neteztem és office-t használtam nagyon is elég volt -
válasz
FireKeeper #25848 üzenetére
...az más, szívesen megnézném...
-
válasz
FireKeeper #25846 üzenetére
Köszönöm szépen neked is
.
A témára rákanyarodva, nem, nem lenne túlzás
. Én nem bajlódnék a harisnyázással, meg a festegetéssel, az már úgy túlzás lenne
.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FireKeeper #25704 üzenetére
ja, 30A, viszont ez valaha egy 350es bél volt
egyébként meg léghűtőm van, namármost 3.6@1.48nál kifogy az IFX14 az én quadommal, a jelenlegihez képest megerősített házhűtéssel (400m3/h ki, 300m3/h be+táp) és két 2000rpmes ventivel. légen 18A egy ágon nem szűk keresztmetszet. arról nem is beszélve, hogy ha 216W fölött eszik a proci, akkor minden másra maradna max 144W (de inkáb kevesebb), az meg már lehet kevés lenne (vidkari 110W, ventiből van 9, szabályozópanel, 4 vinyó). maxOCre jobb lenne a Corsair, de valós életben nekem sok előnyöm ebből nem lenne.
aero.: ezt leszámítva tökéletes a ház. annyira szeretem, hogy magyarországi eladás és új ház vétele helyett inkább átautóztattam fél Európán
a kábelmanagement bajos, de egyébként remekül szerelhető, nagy, szellős és halk. 50+kért nem venném meg, de anno 35ért (160as usd mellett
) ár/értékben a CM690et verte.
for3l: látom az IFX10 (backplate hűtő) miatt keresel vékony ventit. gyakorlatban eg lehet picit hajtani a hőcsövét, 2 mm elég, és már befér mögé a szabvány 25ös. hőfokokon érezhető különbség nálam a művelet után nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest