- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
-
Sonja
nagyúr
válasz
agemate #31210 üzenetére
Na jah, csak baromira nem érdekel.
Csak felidegelne, és elvagdosnám a kezem, ahogy szoktam, ha benyúlok a gépházba.
Igen, még egy DVD író cserénél is megvágtam magam.
(#31211) becsitibi: Ezt a kábel rendezgetést egy bizonyos fokon túl, már baromságnak tartom. Kinek mi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
agemate #31148 üzenetére
Igazából kevés játékkal tolom, azok se nagyon CrossfireX-esek.
Erősen beállítás függő, de 100 FPS alá nem nagyon megy FullHD felbontásban.
Inkább bekapcsolom az élsimítást, árnyékokat még, ha FPS-eket vesztek is vele.
Legutóbb játékom MW3 pedig 91-re van limitálva.Így gyorsban ezt találtam: [link]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
válasz
agemate #31015 üzenetére
mivel? mivel, hogy nagyon koszos egy idő után.
porszívó. elektrosztatikus kisülésssel még nem foglakoztam. lakáson kívül belefúj tüdőből.. porrongy. ilyen sorrendben.
de mindezek előtt belenyúlok, és 2-3 marék szöszgombócot kiemelek kézzel, nehogy eldugoljon a porszívó. kb. ennyi....szerk.
sűrített levegőt sokan használják, de én féltem tőle. hátah egy gyengén rögzített darab lefújódik.
akkor már inkább Kärcher... -
albert8
veterán
válasz
agemate #26886 üzenetére
Itt PH-n lehet kapni elég sok szinben és méretben is
de 4mm el kell szerintem ha szálanként akarod
Őt ajánlom
Ha nem szálanként akkor a 6mm-es jó -
spuros
őstag
válasz
agemate #26886 üzenetére
A festéshez szólok hozzá.. Ha van fényező ism. akkor kérd meg.. Ha nincs akkor szintereztesd.. Ha magad fújod akkor sok réteggel és alapozz előtte.. Esetleg ráégetni valami módon. Azt vedd figyelembe, hogy ha te fújod és nem sikerül, megfolyik, lepattog ezáltal mégis a szinterezés mellett döntenél drága mulatság lesz. A fentmaradt festéket le kell maratni amitől a szinterezés egy vagyon lesz. Viszont ha minőségibb festékkel akarod fújni kell egy pár flakonnal a rétegek+alapozó miatt és majdnem ott vagy mint ha szakember csinálná ami tuti jó.. Ha mégis magad fested tedd azt Belton vagy Montana festékkel.. Hosszú évek óta összekötöttem az életem azzal a márkával és kültéren is remekül megállja a helyét..
Ne feledd rétegesen.. 2-3 réteg. Lefested és egy órát hagyod a napon. Aztán megint.. megint..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest