- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
Nem értetted félre, nem te vagy egyedül ezen meglepődve, valóban van szűrő rajta! Egy ventinél nincs, egyedül a hátsó 14-nél. A többi mind le van porvédőzve. Ezért nem megy be a por. Nem régóta van meg nálam, vagy két hónapja, de panelban, ahol sajna olyan por van, hogy... nem kicsi, maradjunk annyiban.
A port nem kell bent tartani, annak eleve nem szabad bejutni. Valamilyen szinten csak azért lehet benne a porvédő, hogy felülről ne szállja tele a por. De láttam már olyan megoldást is, aki fentről is befelé fújatta a levegőt - neki biztosan hasznosabb a porvédő a felső ventiknél. -
sestertius
őstag
Már miért szenvedne vele? Felül van egy külső rács, alatta pedig egy nagyon sűrű drót háló/szűrő. A megragadt port kicsapja, amikor beindítja - a felső venti kifelé fúj ugye. Nekem sem porosodik.
A hang pedig alapvetően ezzel jár - ha szellős házat akarsz, mindent hallani fogsz a házból. Nem azért dicsérem, mert én is ezt a házat nyúzom - na jó, egy kicsit azért is-, de a 922-esem sem volt halkabb. Ez mind nézőpont kérdése: igazából korábbi házaimhoz képest a legszellősebb és leghűvösebb kuckó.
-
jegenye77
addikt
Na jó itt nem látszik annyira mert elég sötét a kép.
Ha rendes fényezőpisztollyal van festve amivel egyenletesen van felhordva a festék, akkor egy két mikron vastagság eltérés nem hiszem hogy gondot okozna.Azért még meggondolom hogy belefogjak-e.lalimano Ha jól emlékszem szegecs fogta alulról,fent meg lemez fülek.
Elfordítva nálam nem hiszem hogy elférne mert az alaplapi tálcát meghosszabbítottam. -
Adonimus
senior tag
-
sestertius
őstag
Aha! Akkor ezért volt ez nekem feltűnő - anno állandóan bújtam a Zalman honlapját és csodáltam a dolgokat!
Így már tudom, ez az, amire gondoltam - a múltkor bele botlottam egy ilyenbe a vaterán, csak 84k!
De ahogy írtad, nem lehet gyenge darab! Ez egy örök élet, az tuti...Recon666: Otthonról nem tiltottak még ki az állandó festékszag miatt?
-
Dusee
őstag
Nem vok fotóművész, meg a fény is elég szar, a vaku meg visszatükröződött a házról!
De egyszer mostmár télleg neki állok, és istenesen körbefotózom a 8mp-s kamerával!
Csak most egy jobb minőségű kamera került a kezembe, és gyorsan lőttem pár képet!
Tudom, hogy a környezete nem vmi csilli-villi, de ez van, ezt kell szeretni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest