- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
ggg666 #34305 üzenetére
Minősége közepes és a mai világban inkább ssd mellé ajánlott tárhelynek, ha arra veszed arra tökéletes.
supertrezi: Olvastam azt a topikot is párszor irtam is hogy nem valami jó ez a széria, de sokan megmondták hogy nekik hónapok óta működik jól így hülyeségeket irok. Persze legtöbben már most rájöttek hogy még se olyan jó.. Gyártás olyan amilyen teljesen ingadozó minőséget gyártanak, már azt is észrevettem egy adott gyártási szériával nincs baj a többi ami utána jön meg szerintem mind elhullott már..
-
-
pjen
félisten
válasz
ggg666 #34104 üzenetére
Szia.Direkt kipróbáltam.Adott egy philips 32 PFL 5008 K/12.Ide másolom a manuáljából az USB re vonatkozó részt:HU
23
Magyar
F
ájlok lejátszása USB
-
eszközről
A TV
-
készüléken megjelenítheti, illetve
lejátszhatja az USB
-
tár
olóeszközön található
fényképeket, videókat vagy zenefájlokat.
Figyelem!
A TP Vision nem vállal felelősséget az
USB
-
tárolóeszköz támogatottságával,
valamint az azon tárolt adatok
sérülésével, elveszítésével kapcsolatban.
Ne terhelje túl az USB
-
csatlakozót
. Ha
500 mA
-
nél nagyobb áramfelvételű
USB
-
eszközt csatlakoztat,
mindenképpen használja annak saját
külső tápegységét.
USB
-
eszkö ,elég szerencsétlenül illesztette be.A lényeg 500ma.Ennek örömére csatlakotattam egy 500Gb s 2,5 ös WD HDD t a TV hez,gond nélkül lejátsza.,külső táp nélkül.Csak gondolat ébresztés. -
monroe8609
aktív tag
válasz
ggg666 #34089 üzenetére
Szuper köszi!Azt hol tudom megnézni mennyit ad le a tv-m?? Úgy gondoltam egy 500 ast veszek.Nézegettem de nem nagyon láttam usb végűt..mind ilyen laposabb kimenetelű volt..
de most nézem simán van hdd usb kábel
És még annyit hogy laptoprol tolnám fel a hdd re a cuccost,oda nem kell semmi pro szakértelem!?mármint simán felismeri a gép a külsőt és tolhatom rá ugyi?!
-
mrobes
tag
válasz
ggg666 #34037 üzenetére
Elképzelhető,bár a BIOS-ban sem látszik a vinyó,mintha rá se lenne dugva a lapra. Nem tudom,hogy az 5v okozhat-e problémát,meg kéne mérni,hogy vesz-e fel áramot.
Egyébként ezzel a résszel nem is foglalkoztam,de a 12V nélkül nem megy benn a motor meg a fej se,így legalább nyugton van. -
válasz
ggg666 #34016 üzenetére
Erre gondolsz? Ebben a 9+szállításban benne is lennék, de a szörnyű kábelköteg még mindig ott van problémaként, így is alig férek már a házban. Na tessék, most megint elbizonytalanodtam, pedig már eldöntöttem, hogy inkább barkácsolok!
Azért fenntartanám az előző kérdésemet a hozzáértőknek, köszönöm!
-
válasz
ggg666 #34014 üzenetére
Köszönöm, ezen már túl vagyok. Csak Kanadából, meg Kínából lehet rendelni, az angliai forrás nem szállít Magyarországra, szóval nagyon macerás a dolog. Nekem egyszerűbb lenne ez a házilagos megoldás, ráadásul vékonyabb és könnyebben elhelyezhető kábelköteggel járna. Ezt megpróbáltam beszerezni, de nem jött össze.
(Egyébként beszélgettünk privátban is erről!)
-
marsu
veterán
válasz
ggg666 #33541 üzenetére
Ezen a gépen Win XP van, és még nem is cserélném le, ha nem muszáj ...
... van egy másik kis gép, amin Win 7 van, de abba meg nem kell ekkora HDD.
Egy adatmentés projektre kellett a HDD, nem sokat ment, gondolom könnyen eladható / elcserélhető lesz majd. Számla, gari, minden megvan ...
-
válasz
ggg666 #33477 üzenetére
Köszi!
1. Ezek az emeletes, 3-4 HDD-t fogadó, 2-3 db. 5,25-ös helyet elfoglaló kütyük hot swap csatlakozásúak?
2. Mind a 3-4 HDD-t külön lehet ki-be kapcsolni?
3. A kapcsolós HDD switch az hot swap, vagy ki kell kapcsolni a gépet, amikor az egyik HDD-t csatlakoztatni akarom?
Köszönöm!
-
válasz
ggg666 #33471 üzenetére
"Németországból meg Angliából is lehet rendelni, 4 munkanap alatt itt is volt."
Németet találtam, Angolt sajnos nem, pedig jó lenne. Konkrétan te honnan rendelted? Tudnád linkelni?
"De Kínából is ingyen postával elküldik"
Kínából ingyen??? Még a szomszédból is pénzbe kerül a szállítás, hogyhogy Kínából nem?
"a szoftveresnek az a baja, bekapcsoláskor felpörög, utána a szoftver lekapcsolja, a gép leállításakor újra felpörgeti az összes winyót,illetve még egy csomó program ugyanúgy felpörgeti."
Pontosan ez a bajom a letiltással. Azt még elviseltem, hogy a gép be-kikapcsolásakor felpörög, de hogy randomszerűen ki-be, az marhára idegesített. Szóval kell valami megoldás, ne pörögjenek állandóan a tárolásra használt HDD-k. Rendelnék egy ilyen switch-et, ha találnék egy jó lehetőséget.
Köszönöm!
-
válasz
ggg666 #33466 üzenetére
Köszönöm! Ilyeneket nézegettem régebben, de itthon nem lehet kapni sajnos. Íbéjen meg vagy Kanada vagy Kína vagy Hong-Kong van megadva.
Jó dolog ez a switch, nekem egy négyes elég lenne, nem tudsz valami egyszerűbb beszerzési forrást?(Tényleg nem létezik megoldás a HDD ki-be kapcsolására, csak külső eszközzel megoldható?)
-
Piero89
aktív tag
válasz
ggg666 #33407 üzenetére
Az a baj, hogy egy hét múlva tudok újra elmenni hozzá, szóltam már neki telón... próbált egy visszaállítást csinálni, de a program amivel nézte 300gigányi adatot talált ami visszaállítható neki, ebből az enyém 110 giga... de ő nem tudja nekem kiválogatni a cuccokat, mondjuk nekem sem volna kis meló kibogarászni mi is az enyém belőle és nincs szerintem annyi szabad helye sem, hogy mindent visszaállítson... az én merevlemezemen elméletileg meg rajta van a cucc csak vmiért nem látja egy fájlkezelő sem
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
ggg666 #33360 üzenetére
1) Secure bootot külön kell kikapcsolni? Mert én semmit nem buheráltam ,azt sem tudom, mi ez...
2) Nincs más megoldás, mint teljesen újragyalulni az SSD-t és újratelepíteni a windowst? (úgy, hogy zero fill-el teleírom?)
3) A másik, hogy ezeknek már alkalmatlan a partition magic - ezt mire érted? ilyen unallocated esetben, vagy SSD-re nem jó? Amúgy windows telepítő cd-vel csináltam meg a partíciókat az SSD-n.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
ggg666 #33369 üzenetére
És Nálad is cserés lett a HDD?
A táp egy Seasonic X660 80 Plus Gold, szerintem semmi baja. Az alaplap többi Sata portján is vannak HDD-k semmi bajuk, szépen üzemelnek.
Ha ilyesmi hiba okozta, akkor csak a Sata adatkábel nem megfelelő csatlakozására gondolhatok, de az se volt kimozdulva vagy ilyesmi. Bár attól még, hogy nem láttam kimozdultnak (ráadásul kimozdulás ellen védett pöckös kábel) lehet egy nem megfelelő kontaktus. -
Frod
addikt
válasz
ggg666 #33264 üzenetére
A Kingston SSD a beszerelés óta zokszó nélkül teszi a dolgát, itt pedig nem volt több vinyó rossz, mivel vadiúj a konfig! Az előző az gyári halott volt, 3 gép se ismerte fel, ez pedig csak olvasási hibás, de a tényen nem változtat.
Az meg, hogy a Sentinel mit ír egy dolog, de mivel láthatóan van egy avi fájl amit képtelen mozgatni és leakad tőle az hiba.
És legutobb is ez volt, hogy mindenki mondta hogy próbáld ki ezt meg azt és kicsúsztam a 3 napból, aztán végül is csak a hdd volt a rossz. Úgyhogy viszem vissza! -
pjen
félisten
-
beldeczki
aktív tag
válasz
ggg666 #33085 üzenetére
Nekem egy corsair hx 750-es tápom, hibás volt. (magasabb feszültséget adott le)
Az utána kapott hx850-es szintén hibás volt, magasabb feszültséget adott le, tápteszterrel mértem be.
Egyébként hibátlanul működött.
Garizták mind a 2-őt és pedig van rájuk 7 év garancia.A VX széria megbízható (seasonic belső), igaz kicsit jobban melegszenek. Van mellette egy másik vinyó is, és az köszöni jól van.
-
kalap12
tag
válasz
ggg666 #32900 üzenetére
nem baj hogy lassulós, adattárolásra van, rajta vannak a filmek azt jónapot érted :-/ ahhoz hogy film menjen róla teljesen mindegy milyen lassú +dinamikust ir ki most win 7 alatt, de ezért nem értem mert xp alatt formáztam, akkor meg mit dinamikusozik, azóta ilyen amióta win 7-be beimportálta magát
-
kalap12
tag
válasz
ggg666 #32895 üzenetére
Elolvasom majd megigérem, az advanced formatról hallottam, de az xp nem kért ilyet felismerte a 2 terrásat hála istennek, de elolvasom őket, viszont akkor legalább segits ebbe hogy ugye nem akarja majd xp-re bedugva nekem formázni meg ilyenek, mert az nagy gáz lenne! Nem azért másolok 9-10 órát hogy aztán ez legyen, másrészről ha win 7 lenne rajta apám gépén akkor is importálná és formázná tehát azzal se lennék beljebb, mi a tökömért nem lehet egyik gépből másikba szimplán egy adatokkal teli winyót betenni anélkül hogy gond lenne?!?! Régen ilyen nem volt!!!
-
1989rigo
tag
válasz
ggg666 #32036 üzenetére
Ezzel a beállítással kifagy a gép!
De csak a Z87 és B85 lapnál csinálja ezt! MIért?ÜDv Szabolcs
Előzmény:
Üdv Mindenkinek!
Van egy Samsung HX--M101TCB/G küldő USB3.0-ás adattárolóm!
A probléma a következő bedugom a gépbe elkezdek másolni elöszőr tök gyorsan csinálja aztán belassul.
Több gépbe is megpróbáltam de állandóan ezt produkálja!
Mi lehet a gond?Üdv Szabolcs
Help PLEASE
-
syler123
veterán
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ggg666 #31965 üzenetére
+1
Sőőőt , ugye GPT boot-olásra alkalmatlan !!!
Csakis MBR ...
(#31962) Zsivaagoo
Szerinted és a BOOT -ról volt szó , nem arról hogy nem ismerné fel ! NE ferdíts dolgokat légyszives .
Vettem egy WD 2TB-os red HDD-t (WD20 EFRX) háttértárnak , de sajnos a gépem látja a HDD-t , viszont Sentinel jelzi hogy ott van az uj hardver . Mit kell tennem , hogy használhatvá is tegyem ?
Egyértelmű lett volna a helyzet így megfogalmazva ...
-
janos666
nagyúr
válasz
ggg666 #31662 üzenetére
Hát Green-ek biztos nem, de a Red-ek elvileg használhatók RAID-hez.
De ez amúgy lényegében egy SATA switch/hub, messze nem hardware-es RAID verzérlő (jó, hardware és RAID-et is kezel, de nem saját CPU-val és RAM-al). Ez pont arra példa, hogy mi az amitől szívesebben használom az alaplappal járó Intel Matrix RAID megoldást.
-
-
Lunky88
tag
válasz
ggg666 #31258 üzenetére
Na ez lett a felület teszt eredménye. Ez a 2 új gyenge szektor gondolom nem túl bíztató a riport ablakban...
Akkor nekiesek lementeni a dolgaimat és nyomok neki egy teljes formázást.
-
Lunky88
tag
válasz
ggg666 #31255 üzenetére
Csak azt nem értem miért bootoláskor problémázik vele a win amikor nem is a hdd-ről tölt be? Gondolom egy teljes formázás után máshova kerülnének a hibás szektorok, de jó lenne valami egyszerűbb megoldást találni.
Köszi, de azt már próbáltam és sajna nem oldotta meg a gondom.
-
djculture
félisten
válasz
ggg666 #31148 üzenetére
Az a helyzet hogy az emberek 98%-a használja a gépet nem akar és nem is tud, külön beállításokat alkalmazni meg tisztában lenni azzal hogy melyik elbaltázott dolgon mit kell kikapcsolni beállítani. Az a parkolásos hülyeség meg továbbra is azért kell mert elvan vékonyítva az adathordozó réteg, ha kikapcsolod akkor azért fog megdögölni a vinyó ha túl gyakran parkol akkor meg azért. Kettő között nagyon nehéz megtalálni az átmenetet ami optimális élettartamot biztosít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest