- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
barisj
aktív tag
-
válasz
barisj #34374 üzenetére
Kösz a tippet mindenkinek, sajnos nem jöttem rá a probléma okára, úgyhogy majd egy formázással megoldom, ha lesz rá lehetőségem.
Ami a több másodperces fagyásokat illeti, nekem is hasonló gondom volt az asztali géppel anno. Akármit csináltam, még ha csak a Windows asztalán voltam, akkor is percenként befagyott néhány másodpercre, majd utána tette tovább a dolgát. Játékok során szintén megállt, azonban nem úgy, mintha szaggatna, ugyanis amikor meg volt fagyva, akkor valóban nem történt semmi, nem pedig csak nem jelenítette meg. Végül az UTP kábel cseréje oldotta meg a dolgot. Nem tudom, hogy mi köze volt mindehhez, de az segített.
-
djculture
félisten
válasz
barisj #34378 üzenetére
Ha újraraktad és semmi hülyeséget nem raktál fel (pl képernyőkimélőnek álcázott trójai program ami gyakori vagy egyéb kitudja mire jó program de kell közben meg fogja az erőforrásokat) és ugy is fagy akkor a vinyó állapotára is rákéne nézni. Smart adatokat megnézni van e valami hiba bejegyzés. Utána akksi hogy áll nem zárlatos egy cella? Mert az is gyakori dolog és okoz ilyeneket.
-
djculture
félisten
válasz
barisj #34374 üzenetére
Talán nem ártana ujratelepiteni a windowst mert elszemetelődött.. Ha ezt megcsináltad akkor lehet továbblépni.
perfegor17Neked is hasonló a probléma, kiírni átmenteni azt ami kell és újraparticionálás formázás.. Mivel a windows mióta létezik képtelen eltüntetni maga után a szemetet amit folyamatosan termel, időközönként ezt sajnos így kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest