Új hozzászólás Aktív témák
-
dyoxika
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #34541 üzenetére
Erre gondoltam én is! Köszönöm a megerősítést
-
liksoft
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #34531 üzenetére
Igen, jó esélyed van rá, hogy a hosszabbító nem túl egészséges megoldás. 2-es pontot olvasd el.
-
liksoft
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #34515 üzenetére
Samsung alapú drive, gondolom csak USB-ről táplálod. Mivel a drive 500mA felett kér áramot, így csak Y kábel használata jöhet szóba USB2 esetén, de ott is két egy más melletti, és nem egymás feletti csatlakozót kell használni. USB esetén a két egymás feletti csatlakozó (kocka formát adnak) egy figyelő áramkörön van sokszor, és nem javít, hanem ront a helyzeten. Sőt, mivel ilyen csatit csak a gép hátán lehet találni, ott kell használni. Az előlapi USB csatlakozók használata HDD esetén TILOS! USB3 meghajtás (nem kábel, hanem alaplapi USB3) esetén elég egy csatlakozó használata. Az is hátlapi!
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34517 üzenetére
Lehet vennél egy kontakt Spraet(vagy bárhogy kell írni)és alaposan befújnád a csatlakozó sávot lehet megjavulna.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34515 üzenetére
Ha már tegnap bele tetted volna az is későn lenne.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34513 üzenetére
Meg kéne próbálni egy másik rack ban.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34003 üzenetére
Nem is gondoltam ilyet,van akinek így is jó vétel.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33997 üzenetére
Bocsi,hogy bele vau,de passzod el ha tudod.
-
ggg666
őstag
válasz
PumpkinSeed #33995 üzenetére
Szerintem inkább te nem tudod értelmezni a smart adatokat.
-
liksoft
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #33986 üzenetére
Aha. Vagyis nem 100/100. Akkor ott valami van a drive-al. Esetleg a Sentinel nem mond valamit?
-
liksoft
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #33974 üzenetére
Az az olvasás intenzitásától függ, meg a drive belső energiagazdálkodásától. Média lejátszásakor ha 8mp-ig nem olvas a program mert pufferből dolgozik, a drive parkolóba mehet. A HDSentinel beállításai között találsz erre tiltást. Azt próbáld ki. Ha nem segít, akkor valami gond lehet a drive-ban vagy a rendszerben.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33972 üzenetére
Szia.Avezérlő pulton az energia gazdálkodást nezd meg első körben,HDD autómatikus kikapcsolást állitsd soha állásba.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33886 üzenetére
Hát,lehet kuka,bár ne legyen igazam.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33872 üzenetére
Szia,Lehet a rack a hibás,én már jártam így,próbálld fixen beépítve,vagy másik rack ban.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
PumpkinSeed #33872 üzenetére
Erre valaki?
-
Vanekvanek
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #33879 üzenetére
A HDD Regenerator az arcához kapott, majd égre kiáltó sikítások közepette követelte a Samsung hdd.k eltávolítását, és fölszólított arra, ha még egyszer csatlakoztatom őket, azonnal eltávozik erről a bolygóról.
-
Vanekvanek
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #33875 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget!
-
Vanekvanek
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #33873 üzenetére
Kösz!
Mindenesetre gondolom adatmentés. Mondjuk csak raktárnak használom, de fontos cuccok vannak rajta. A kérdés tehát az, hogy elég egy egyszerű másolás, vagy van valami speckósabb program, amivel célszerű ezt megtenni?
A Sentinel még mindig fut rajta, leállíthatom, vagy végig kell várni? -
liksoft
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #31449 üzenetére
Vizsgálat nélkül nem lehet pontos diagnózist adni. Így csak tipp, de mivel nem mai, bármi is lehet vele. A tápellátást nem véletlenül írtam.
-
liksoft
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #31447 üzenetére
Nem mai darab, ha nem a tápellátás környékén van gond, inkább cserélni célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest