- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
válasz
djculture #34407 üzenetére
bocsi,hogy ilyen későn válaszolok,de nem tudom,hogy mi az a rendszernapló
Közben újra raktam a gépet. Felraktam a chipset,audio,video drivert. Avast virusírtót + malwarebytes antimalwaret (sztem ezt felesleges volt) hozzá az utorrentet és a VLC-t. A ram kihasználtság 600-800mb helyett 1gb-ra felment alapon. Kb rosszabb lett
Most úgy akarom újra rakni a gépet,hogy semmi felesleges szart nem teszek fel.
Vga driver,utorrent,vlc,winrar. + avast. - csak ezeket fogom feltenni. Remélhetőleg jó lesz.. Közben eltudnád magyarázni,hogy hol találom a rendszernaplót és azon belül mire kéne menni? Amikor rákerestem a rendszernaplóra,csak eseménynaplót találtam és azon belül nem nagyon vágtam mire kéne kattintsak :/szerk: ja és még mindig fenn állnak a fagyások.. Futtattam teljes avastot és teljes anti malwaret,de semmit nem találtak.
-
barisj
aktív tag
-
barisj
aktív tag
válasz
djculture #34376 üzenetére
Mit értesz az alatt,hogy elszemetelődött? És ha azután is fenn áll a probléma? (mert fenn áll) Nem rég tettem újra,és ugyan úgy fagyogatott :/ Csak Netezésre,filmezésre,zenélésre használom. Még vírusirtó is van rajta.
edit: Ja és van nap,amikor egyszer se fagy be és tökéletesen megy. Na akkor nagyon jó netbookozni
-
barisj
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron Mini 1012 netbookom,amiben egy gyári WD Blue 160gb vinyó van. Tehát az a probléma,hogy bármit csinálok a gépben (film,zene,film) befagy egy kis időre. Ez a kis idő változó. Van,hogy 10-30sec,de van,hogy 2-5percre. És előfordult már,hogy nagyon gyakran nagyon sok időre befagyott. Na ott majdnem földhöz vágtam a gépet
Már nem bírom idegileg. Nem biztos,hogy a HDDvel van a baj,de nagy valószínűséggel vele. Van valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg aki tudja mi okozza a fagyásokat? A HDD 100/100-as és látszólag semmi baja. Remélem valaki tud segíteni
edit: 40fok fölé sose megy a HDD hőmérséklete,mert hűtő pad van a netbook alatt. Most jelenleg 38fokos és már vagy 10x befagyott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest