- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pandaboy #34185 üzenetére
Szia!
XP esetén SP2 vagy 3, mert az előző verziók lemezkezelése 137 (128) GB-nál befejeződött. Ha még az OS nem vágta haza a drive-ot, akkor erre tessék odafigyelni. Valamint a plusz kártyák driver-e kell, mert különben XP nem fogja látni! Sentinel oldalán ha van a kártyához driver, akkor az a legjobb verzió.
-
Sheld
senior tag
-
McDog
aktív tag
válasz
Pandaboy #27806 üzenetére
A SATA-ás mondat kicsit összevissza érzem. Gondolom az egyik HDD SATA-s a másik HDD, DVD írós IDE-s
Tehát ha jól értem az egyik IDE kábelen van egy HDD meg egy DVD író és azok nem mennek?
Az egyiknek a Master-nek kelle lennie a másiknak Slave-nek HDD szokott lenni kis matrica. A CS a Cable select ahol a kábelen való elhelyezkedést nézi. (DVD írón is van matrica, ami segíthet.) -
_DiEGO_
őstag
válasz
Pandaboy #26805 üzenetére
Egyszerúbb ha lefotózod és belinkeled a képeket ... azt látjuk mire is volna szükséged ... én kb jó 2 hete selejteztem ki vagy 10db vinyós - talán még neked való is lehetett közte ... vittek minden szemetemet kisebbségiek ... lehet méhtelepre . De van még pár ami kukázásra vár .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged