Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
válasz
ggg666 #33407 üzenetére
Az a baj, hogy egy hét múlva tudok újra elmenni hozzá, szóltam már neki telón... próbált egy visszaállítást csinálni, de a program amivel nézte 300gigányi adatot talált ami visszaállítható neki, ebből az enyém 110 giga... de ő nem tudja nekem kiválogatni a cuccokat, mondjuk nekem sem volna kis meló kibogarászni mi is az enyém belőle és nincs szerintem annyi szabad helye sem, hogy mindent visszaállítson... az én merevlemezemen elméletileg meg rajta van a cucc csak vmiért nem látja egy fájlkezelő sem
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Mai nap haverom gépéről áthúztam egy 110 gigás mappát a laptopom merevlemezére, de hazaérve visszaszerelve a vinyót nem látszódott a mappa csak a lefoglalt terület nagysága árulkodott arról, hogy valami mégis van azon a merevlemezen. Kérdésem az volna, hogy találkozott-e már valaki ilyen esettel, esetleg van e megoldás a problémára, hogy lássam a felmásolt mappát?
Segítségeteket köszönöm!
ui.: Családi képek, videók voltak abban a mappában, amit a művelet után haverom merevlemezéről töröltem is
úgyhogy onnan újra átmásolni a dolgot egyenlőre nem megoldás...
-
Piero89
aktív tag
válasz
whisperity #19919 üzenetére
Sapphire HD4870 Toxic 1GB és ez tolja ki elől hátul a két végén
-
Piero89
aktív tag
válasz
whisperity #19917 üzenetére
Most ráállítottam az egyik 12 centisemet, így 39 foknál nem kúszik feljebb, csak épp így a procira nem jut most friss levegő... úgy néz ki be kell ruházzak még egy ventire.
köszi a választ
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi az a max hőmérséklet ami még nem káros egy merevlemeznek? Amióta új videokártyám van pont ráokádja a hőt a vinyómra, és a szenzor alapján ilyen kb 34 fokos volt előtte most meg felmegy vagy 44-45-re is.
Válaszotokat köszönöm
-
Piero89
aktív tag
Igazából [ezt] a problémámat orvosolnám így,remélve hogy az egész vinyót használni tudom majd nem csak 150 gigát.Ha lenne ötletek erre akkor megspórolnék egy csomó időt és dvd-t amire menteném az adatokat formatálás előtt.
-
Piero89
aktív tag
sziasztok!
Mivel tudnék egy vinyót nem Windows alól teljesen újraformázni,úgy hogy olyan legyen mintha a boltból hoztam volna ki? -
Piero89
aktív tag
Sziasztok! Eltűnt egy partícióm,de elég érdekes módon. Minden particionáló program látja,sőt az egyikkel még adatot is tudtam róla leszedni,de azon kívül, hogy tudnak róla, mást nem igazán tudnak vele csinálni. Egyik program azt hiszi hogy üres terület mégse tudja particionálni,a másik meg látja hogy van, de se törölni,se újraformázni nem tudja.Szóval tudnak róla hogy van ott vmi közel 100 gigás izé,de itt meg is állt a tudományuk(a Windows nem is látja).Ha tudnátok egy-két ötletet adni,hogy tudnám azt a 100 gigát újra munkába fogni megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest