Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

djculture félisten válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreMég az árviz előtt kitalálták ezt az advancedes technológiát is amivel lehetett növelni az adatsűrűséget. Csak éppen annyira vékony hordozó anyag kell hozzá és vele a légpárna is kisebb hogy már az is károsítja az anyagát ha a fej folyamatosan üzemben van és felette dolgozik, erre kitalálták a parkolást hogy az milyen jó lesz. Ez a technika már rontotta az élettartamot. 
 Azután a vizes történet után indult be leginkább a folyamat. Mivel gyártás volumene a béka s alá kezdett menni így előhoztak még minden megjavítható drive-ot a raktárból és vette őket a nép aranyárakon. Jó pár hónappal később visszaállt a gyártás de még mindig aranyárakon adták. Majd kezdték felismerni hogy csak csökkenteni kellene az árat , ki kell dolgozni hogy lehetne olcsóbb anyagokkal dolgozni és egyúttal a garancia időt visszavágni. Manapság oda jutott a helyzet hogy már azt várom mikor lesz fóliából a fejszerelvény, mert az is negyed szilárdságú.Mostanában nem egyszer van az hogy nem letapad a fej mint régen hanem kettétörik a szerencsétlen fejszerelvény egy az egybe.
- 

z123456789 addikt válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreDe egész nap nem ment, csak mielőtt elugrottam a csomagomért, akkor ment max negyed órát. 
 Elképzelhető hogy mivel nem akart beindulni a venti, ezért a gép automatikusan indítgatta újra magát hátha beindul?Amíg a hűtés nem biztosított addig nem enged indítani.Elképzelhető?És lehet hogy csak a ventinél volt kontakthiba amit a kábelek megmozgatása megoldottt?A meghajtókat menet közben is rádughatom, vagy inkkább tanácsos kikapcsolni. 
 Mindegyik sata-s.
 A másik pedig hogy a sata3 csati az amin van ilyen kis bepattanó zár igaz?
 Ettől függetlenül mindegy hogy melyik sata-s eszközt milyen verziójú kábellel kötök össze?
 (Persze célszerű a megfelelőket a megfelelővel, de attól még mennie kell igaz?)
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreÚgy érted vegyem ki őket, és indítsak rá, majd kikapcs után rakjam vissza és megint start? 
 Egyébként ki kellett szednem őket a helyükről, különben nem fért volna be a vinyó.
 De azt nem is lehet visszarakni rosszul a fogazás miatt.
 Az számít hogy kék vagy fehér foglalatba rakom a memóriákat?
 Fehérben voltak, de mostmár nem vagyok benne biztos.Megpróbáljam átrakni a mellette levkbe is?Hazajöttem bekapcsoltam 2x is a gépet, semmi baja nem volt.Gyorsan bootolt stb... 
 Elugrottam a 2 TB-sért, és beszereltem most meg nem megy. Először a meghajtóra gyanakodtam, de most le van húzva mindhárom merevlemez, és így sem indul el. 
- 

janos666 nagyúr válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreHa a tesztelt winyóról fut a rendszer, ráadásul azon van a TEMP mappa, ahová az internet böngésző is dolgozik (átmenetileg lementi a weblapokhoz tartozó kis fileokat), akkor meglepődnék, hogy ha nem lenne összefüggés a kettő közt.  Még a böngésző sem kell, anélkül is bármi random írás/olvasás előfordulhat egy winyón, amin egy OS (és a hozzá tartozó sok kis program) fut. Még a böngésző sem kell, anélkül is bármi random írás/olvasás előfordulhat egy winyón, amin egy OS (és a hozzá tartozó sok kis program) fut.
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreTermészetesen nem sikerült mentenem.Szerencsére akkor sem volt rajta olyan, ami ne lett volna meg máshol, vagy fontos lett volna. 
 Minden esetre most csak a letöltés ment ide, illetve a játékokat telepítettem rá.Ha azt vesszük nem nagy veszteség.Valahogy sejtettem hogy lesz még vele gond.Hát most kíváncsi vagyok hogy mit mondanak a bevizsgálás után.
- 

spiritex veterán válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreMost kiszámoltam, hogy az USB 2.0 elméleti maximuma 480 Mb/sec, a reális olyan 280 Mb/sec, ami meg 35 MB/sec-nek felel meg, úgyhogy elvileg okés. 
 De ha ugyanezt a külső vinyót egy öregecske XP SP2-es gépre kötöm, akkor a rámásolás sebessége miért esik le 5-6.000 kbyte/sec-re, mert ez már tényleg nem jó? Total-ban és My Computer-ben is, és nem szól az XP, hogy "ez az eszköz gyorsabban is tudna működni"... csak egyszerűen ennyivel lehet rá másolni. Nem tudjátok esetleg ennek mi az oka?
- 

Kernel nagyúr válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreHa nem támogatja a vezérlő, akkor nem ismeri fel menet közben, de el nem romlik semmi. Asrock lapnál például az UEFI-ben, minden SATA-portnál (az üreseknél is) van két opció: Extrernal SATA: Enable/Disable (default) 
 Hot Plug: (default) Enable/DisableUtóbbit érdemes kikapcsolni egyébként a rendszermeghajtónál, ha nem akarom, hogy a Windowsban a kivehető eszközök között szerepeljen. (#31432) tknof1871 Hot swap, hot plug lényegében rokon fogalmak, bár Internetes források fejtegetnek árnyalatnyi különbségeket, hogy áramtalanítás egyiknél sem szükséges, de hot swap-nál esetleg reboot-igény előfordulhat, vagy legalább szoftveres leválasztás (eject), míg a hot plug teljesen szabadon dugható be/ki, mint az USB-billentyűzet is például. A SATA-tápnál fontos szerepe van a HDD-n látható hosszabb és rövidebb érintkezőknek, mert így oldják, meg, hogy először mindig a testpont érintkezzen, csak utána a tápfeszültségek. Ha a csatlakozót először csak érzéssel nekitámasztom, beállítom merőlegesre, és utána tolom meg, szintén vigyázva, hogy ne forduljon keresztbe, hanem rendes irányban menjen befelé, akkor elvileg nem lehet gond. Viszont előfordul olyan, hogy valaki még áramtalan állapotban is eltöri a műanyagot, mellétolja, neki ismerni kell a korlátait, ne vágjon bele ilyenbe. A károsodás mértéke egy szerencsétlen dugásnál beláthatatlan, őszintén szólva én sem vagyok ilyenkor nyugodt, mert egy dolog az elmélet (alapvetően jól ki van találva a csatlakozó), más dolog a gyakorlat. Mindenesetre, az alaplapom leírásában a gyártó sem határolódik el tőle: Viszont azt is írja még, hogy a HDD legyen Hot Plug-kompatibilis, ezt annak gyártójánál pontosan ellenőrizzük. 
- 

ggg666 őstag válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreBiosban nem kell állítani semmit. Ha támogatja akkor menet közben úgy is felismeri, ha meg nem akkor nem fogja felismerni csak akkor ha előtte rákötöd. Elvileg az alaplap honlapján néha írják, de nem mindig, hogy melyik támogatja a hot swapot.Illetve esetleg port multipliert.Ezzel akár 5 winyót is köthetsz 1 sata portra. 
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreIgaz is, nem figyeltem a képeket. 
 Na, nekem olyan mindegyik vinyóm, hogy csak ezeket az "újabb" csatlakozókat lehet rádugni, molex csatlakozó nincs egyiken sem.
 Adat+áram sata kábellel.Akkor választhatok nyugodt szívvel sata2-es merevlemezeket igaz?Olvasta ezt a wiki-t, ennek ellenére nem volt tiszta.Inkább megkérdeztem  
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreElég jó áraik is vannak.Köszi szépen. Viszont hozzá nem értésem itt folytatódna. 
 Sata1
 Sata2
 Sata3
 Mi a különbség?
 Ha jól tudom nekem SATA2-es mindegyik Winchesterem.A SATA1 az amikor a táp még a "régi" módszerrel hajtja a merevlemezt, viszont az adatáram már SATA kábellel történik? A SATA2 meg amikor már mindkét csatlakozó új "féle-forma"?  SATA 3-ról meg fogalmam sincs.Gondolom az már még gyorsabb, de csatlakozókat tekintve változik?Vagy az alaplapnak kell tudnia kezelni a STA3-at...elvesztem  
- 

liksoft nagyúr válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreÉs a rugalmas gyári csomagolás? Ott van sorrendben - zacsi, szivacs (hungarocell), kartondoboz. Valamint ezek a kartondobozok is nagyobb rekeszbe (konténerbe) vannak csomagolva. A nagyker bontja, és kisebb mennyiségben adja el a kiskernek. Az itteni szállításnál lehet gond. Elvileg az elsőben nem, mert annyira becsomagolták. Persze láttam már olyan monitort (régi CRT volt), melyen a villás targonca villája átment. Ez ellen nincs orvosság. 
- 

csusza` senior tag válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreÉrtem, rendben. 
 Chieftec iArena tápot még nem hoztunk senkinek, de akkor legalább ezentúl erre figyelek.
 Amik az én kezemben megfordultak mind masszív, nehéz, anyaggal jól tele tömött Chifi táp volt. 450-500-600W-osak, minden igényt kielégítettek.
 Egyetlen gondom nekem is akadt velük, mégpedig, hogy a szünetmentesekkel nem voltak hajlandóak együtt működni.
- 

Kernel nagyúr válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreA gép kikapcsolása előtt felesleges is szoftveresen leválasztani, ugyanis szabályos leállítás esetén a Windows ezt elvégzi kérés nélkül is. Sőt, külső meghajtónál igazság szerint a manuális leválasztás amúgy sem lenne fontos, ezek ugyanis olyan üzemmódban működnek, ahol az írási gyorsítótár legfeljebb a pillanatnyilag futó feladat gyorsítására van igénybe véve (például konkrétan másolunk valamit). De a folyamat végén az átmeneti tár gyakorlatilag szempillantás alatt kiírásra kerül. "Nem szokás" félúton tárolgatni az adatot, mert minek. A számítógépbe épített (nem kivehetőként kezelt) belső meghajtóknál már nem ilyen egyértelmű helyzet.  Itt nem fér el, de érdemes elolvasni a Help többi részét is, ami még alatta következik: 
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreMég mindig nem nagyon értetted meg amit írok. Nem a szekvenciális tempó számit hanem azok a folyamtok ami egy adott pillanatban használják hdd-t. Ha egyszerre sok ilyen folyamat van akkor ugrál össze vissza a fej és nincs az a hdd ami le ne lassulna. Persze 5 dolgot töltök le akkor összességében maxon fog lejönni minden pláne ha más kapcsolatok nincsenek. Ezért van általában a nasokban is több hdd, netán raid-re alkalmas vezérlő. 1hdd tapasztalataim szerint 150 kapcsolatot/folyamatot tud elviselni utána vége van a reagálási ideje is ezerszerese lesz. 
- 

athomi veterán válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreigen közben megtaláltam, köszönöm a segítségeket  
- 

spiritex veterán válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreEgyébként simán felment rá az XP, az összes driver, program, de amikor egy 4,9GB-os ghost file-t másoltam róla át egy másik vinyóra, akkor Total Commander-ben a 16.000-es írási sebesség az átmásolás 95%-a körül leesett 1500-2300-ra és olyan 3-4 percig tartott az utolsó 5% átmásolása. Ez mire utal? 
- 

demagóg aktív tag válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreNagyon szerencsés vagy, de azért erre ne számíts minden alkalommal. Ha a HDD 40 cm-ről leesett (bár volt amikor 30-at írtál, ez nagyon nem mindegy, na meg a felület és a landolás pillanatában a pozició is erősen befolyásolja az esélyeket és a hiba tipusát is) és ezután a rendszer nem mountolta fel akkor ott biztosan történt valamilyen mechanikai elváltozás. 
 -Lehet, hogy "csak" a lemezcsomag mozdult el (és/vagy a tengely elferdült vagy S alakot vett fel). Néhány ujraindítás után az elektronika már ujrakalibrálja magát a megváltozott viszonyokhoz. Ettől még nem áll vissza a lemezköteg, csak a sávok szervo infóit tartalmazó táblázat új paraméterekkel töltődik fel. A HDD kicsit lassul, de legalább megy, külső eszköznél nem számít. De a csapágy igénybevétele megnő, ez jól érzékelhető ha a vibráció nagyobb lett.
 -Lehet, hogy a fej kicsit belekapott a sarkával vagy az élével a felületbe. Néhány próbálkozás után a fejre rakódott illetve a felületen felgyűrt maszat szét tud kenődni annyira, hogy a FW fontos szektorai (FW modulok a felület szerviz területén) ujra olvashatóvá váltak. Ugyanez igaz a felhasználói adatterületre is. Továbbá itt is besegít az automatikus fej ujrakalibrálás amivel az elektronika még ki tudta kompenzálni a megváltozott elektromos és/vagy mechanikus paramétereket. De már ez sem az eredeti gyári optimális állapot.
 -Lehetséges, hogy a berezonált lemezek széle belekapott a parkoló villába (ez a leggyakoribb ha üzem közben esik le a HDD). Ekkor a műanyag test anyaga felkenődik a lemez szélére amit aztán a fej széthord a felületen. Itt is jelentkezhet átmeneti javulás többszöri próbálkozással.Ha egy szektor többszöri próbálkozás után egyszer végre beolvasható lesz akár ECC javítással is, akkor a HDD pánikszerűen automatikusan reallokálja a sérült szektort. Ekkor látszólag begyógyult a fizikai hiba. Valójában nem, csak használaton kívül lett helyezve, de a fej akkor is ott fog elhaladni felette több millió alkalommal. 
 Nálad a fentiek közül történhetett valamelyik. Ettől még ne számíts arra, hogy az eszköz hosszú életű lesz, ez egyáltalán nem biztos. Az előrejelző progikra sem lehet ilyenkor már számítani, mert ha a felület meg lett bontva akkor sajnos bármikor beindulhat egy olyan lavina hatás amely miatt pillanatok alatt leamortizálódhat a HDD felülete (persze a fejekkel együtt). A GDB nem gyógyította meg a HDD-t, csak eleget macerálta ahhoz, hogy a HDD saját javító mechanizmusai pillanatnyi javulást eredményezzenek. Ez a HDD hurcolászásra még jó, de adattárolásra már nem alkalmas. Ezt figyelembe véve addig kell használni ezt az eszközt ameddig lehet, amíg nincs helyette megbízható másik. A te esetedben minden igaz amit írtál, de ebből nem lehet általánosítani, de ezt liksoft is leírta és meg is indokolta.
 Hosszú voltam (pedig nem, oldalakakt lehetne írni csak a te esetedről), de látom, hogy téged mélyebben érdekel a téma és próbálsz másoknak is segíteni.
- 

liksoft nagyúr válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetére Ha egy drive ütést kap, akkor az mechanikailag sérült. Én nem mondtam, mennyire. Azért gondolkozz el azon, ha a légpárna annyira kicsi, hogy 1mm-be 70-80 ezer is elfér (nem véletlenül halad a technológia a hélium felé), akkor ütés esetén a drive mechanikailag sérült. Ez alaphelyzet. Az is, hogy ez a sérülés exponenciálisan romló folyamatot (felületet, fejeket, működést) eredményez. Így ha ez a folyamat lassan indul, akár több GDB is belefér, akár egy hónapig is használható (egyre gyorsuló dadogás mellett). Ha viszont a gyors szakaszához ért, akkor van mikor 1-2 perc működés is jó eredmény. Valamint a Te drive-od egy eset. Abból jó dolog általánosítani. Én több mint 20 éves gyakorlat után csak feltételezést merek mondani. Ez a drive nem volt menthető, mert a felület olyan mértékben sérült. Holott a fej (egy a tízből) "csak" megégett a súrlódástól. 
 Ez viszont esés után is a felület 99%-át hajlandó volt visszaadni.
 Mindkettő kapott cserealkatrészt. Egyiknek sem volt 5%-nál nagyobb esélye induláskor. És mégis a látványosan sérültebb lett a befutó. (A képek éppen most folyamatban, illetve lezárás alatt lévő mentéseknél készültek.)
- 

gcsomesz csendes tag válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreNah...A progival amit írtál azzal úgy tűnik sikerül leszednem a halott partícióról az adatokat... Sajnos a Tablettel nem tudtam másolni, mert hibás file-nak érzékelte. Szóval látta,de amikor másolni akartam megakadt. 
 De ezzel a programmal úgy tűnik tökéletes. Szóval akinek hasonló gondja lenne: GetBackData For NTFS a tökéletes választás. Fizetős a cucc,de meg lehet oldani ha akarod innen-onnan leszedhető,de azt mondom akár érdemes is lenne beruházni rá, már csak azért is hogy megköszönje az ember... 
- 

Aethel aktív tag válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreKöszönöm, ez most így működik!  
 Esetleg nem lehet a vinyóban valamit állítani hogy ha más gépre viszem ott se parkoljon le? Sajnos nem oldhatom meg hogy minden gépre feltegyem a HDS-t.
 Olvastam egy WD vinyós topikban hogy erre van gyártói megoldás, egy progi amiben át lehet szerkeszteni ezeket az adatokat. Samsung-ra nem találtam ilyet. Erre tipp esetleg?
- 

Darko_addict őstag válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreÉn speciel ismerem, mikor kerestem tápokat és beütöttem milyen teljesítményű kell, leggyakrabban a Seasonic volt az árlista tetején.  Szóval nem hagytam annyiban és megismerkedtem vele. Szóval nem hagytam annyiban és megismerkedtem vele.
 Azt hittem tudni fogjátok - ha beszélhetek többes számban -, mit értek "gagyik" alatt.
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreNem a vinyó csinálja továbbra is azt mondom, az alaplappal van valami ami az msi típikus hibája is. A smartból nem látni azt hogy a vinyó lassabban érné el az üzemi fordulat számát ami utalna a hibára. Visszakell vinni az egész laptopot a vásárlás helyére vagy az albacomp cégnek akik magyarországon javitják az msi laptopokat. 
 [link]
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreJa gariztatnád mi szervizesek meg visszadobjuk mert nulla baja egyelőre... Ez a parkolás minden vinyó nyűgje manapság ettől még nem fogja a gyár kicserélni. Direkt van így nem kiszúrásból hanem sajnos az adatsűrítés miatt a lemez és a hordozó anyag egyre kisebb ezt meg melegíti a felette lévő fej már elég szépen. Hogy ez ne okozzon gondod egyrészt a fejet mozgatni kell másként ha nem használod parkoltatni. 
 Ha kikapcsolod a parkoltatást sokkal hamarabb tönkre megy a vinyó.
- 

pocokxx Közösségépítő válasz  spiritex

üzenetére spiritex

üzenetéreÍgy kaptam meg... 1,Raw Read Error Rate,51,200,200,OK,0,0,Engedélyezve 
 3,Spin Up Time,21,175,157,OK,2250,0,Engedélyezve
 4,Start/Stop Count,0,71,71,OK (Mindig rendben),29314,0,Engedélyezve
 5,Reallocated Sectors Count,140,200,200,OK,0,0,Engedélyezve
 7,Seek Error Rate,0,100,253,OK (Mindig rendben),0,0,Engedélyezve
 9,Power On Time Count,0,92,92,OK (Mindig rendben),6160,0,Engedélyezve
 10,Spin Retry Count,51,100,100,OK,0,0,Engedélyezve
 11,Drive Calibration Retry Count,0,100,100,OK (Mindig rendben),0,0,Engedélyezve
 12,Drive Power Cycle Count,0,99,99,OK (Mindig rendben),1178,0,Engedélyezve
 191,G-Sense Error Rate,0,1,1,OK (Mindig rendben),1543,0,Engedélyezve
 192,Power off Retract Cycle Count,0,200,200,OK (Mindig rendben),79,0,Engedélyezve
 193,Load/Unload Cycle Count,0,1,1,OK (Mindig rendben),608149,0,Engedélyezve
 194,Disk Temperature,0,120,94,OK (Mindig rendben),27,0,Engedélyezve
 196,Reallocation Event Count,0,200,200,OK (Mindig rendben),0,0,Engedélyezve
 197,Current Pending Sector Count,0,200,200,OK (Mindig rendben),0,0,Engedélyezve
 198,Off-Line Uncorrectable Sector Count,0,100,253,OK (Mindig rendben),0,0,Engedélyezve
 199,Ultra ATA CRC Error Count,0,200,200,OK (Mindig rendben),1,0,Engedélyezve
 200,Write Error Rate,51,100,253,OK,0,0,Engedélyezve
- 

üzenetére spiritex

üzenetéregetdataback progival egy fizikailag sérült vinyót nem érdemes nyúzni csak akkor ha nem fontosak a rajta lévő adatok. 
 Mechanikát nem fog javítani, legföljebb a fej végképp szétmegy. A darabjai árkot vájnak a lemezbe, akkor meg annyi az összes adatnak, senki se fogja már visszahozni. Fizikailag csak ha pormentes helyen szétszedi az ember akkor látja hogy mi tört vagy hajlott el benne. Te esetedben az egyik fejre tippelek ami megsérült.
- 

üzenetére spiritex

üzenetéreAzt már te sehogy el kell vinni egy adatmentéssel foglalkozó kollégához ami nem lesz két fillér. Egy ekkora eséstől a a mechanika eldeformálódik. 
 Legfontosabb hogy ne kísérletezgess vele mert a fej bedarálhat a tányérba és akkor game over már egy szaki se tudja visszahozni az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Még a böngésző sem kell, anélkül is bármi random írás/olvasás előfordulhat egy winyón, amin egy OS (és a hozzá tartozó sok kis program) fut.
 Még a böngésző sem kell, anélkül is bármi random írás/olvasás előfordulhat egy winyón, amin egy OS (és a hozzá tartozó sok kis program) fut. 

Vannak ilyen anomáliák.
 Vannak ilyen anomáliák.