- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalap12
tag
válasz
djculture #32906 üzenetére
Az nem gond egyáltalán, eleve 5400 rpm-es, filmek vannak rajta, filmeket néz apám rajta majd, filmtároló winyó ennyi semmi más. Amúgy meg elárulok egy titkot mindenkinek, egy akkora paraszt vakítás ez a sata III hogy nem igaz, a sima sata I sebességét se éri el egy mai winyó se, a sata I ugye 150 MB-s, és a winyók meg átvisznek max. 120 megát másodpercenként, A Sata II (300 megabájt/s) és III (600 megabájt/sev) egy nagy paraszt vakitás, még a sata I szintjét sem érik el a winyók adatátvitelre, na mindegy, csak gondoltam ezt is leirom
-
kalap12
tag
válasz
ggg666 #32900 üzenetére
nem baj hogy lassulós, adattárolásra van, rajta vannak a filmek azt jónapot érted :-/ ahhoz hogy film menjen róla teljesen mindegy milyen lassú +dinamikust ir ki most win 7 alatt, de ezért nem értem mert xp alatt formáztam, akkor meg mit dinamikusozik, azóta ilyen amióta win 7-be beimportálta magát
-
kalap12
tag
+nem emlékszem mire formázta, felismerte betűjelet adot gyorsformáztam, nem tudom :-/ amúgy a másik winyó amiről másolok az is ilyen pont, és a gépbe van semmi baja több mint 2 éve megy, nem csináltam semmit azzal se anno, se jumper se semmi advanced baromság, formázta és azóta tele másoltam filmel évek alatt, nem értem ezt az egész hajcihőt meg dolgot minek
-
kalap12
tag
válasz
ggg666 #32895 üzenetére
Elolvasom majd megigérem, az advanced formatról hallottam, de az xp nem kért ilyet felismerte a 2 terrásat hála istennek, de elolvasom őket, viszont akkor legalább segits ebbe hogy ugye nem akarja majd xp-re bedugva nekem formázni meg ilyenek, mert az nagy gáz lenne! Nem azért másolok 9-10 órát hogy aztán ez legyen, másrészről ha win 7 lenne rajta apám gépén akkor is importálná és formázná tehát azzal se lennék beljebb, mi a tökömért nem lehet egyik gépből másikba szimplán egy adatokkal teli winyót betenni anélkül hogy gond lenne?!?! Régen ilyen nem volt!!!
-
kalap12
tag
Remélem nem robbanok fel! : Vettem még egy 2 terrás wd-t, faternak átmásolom a film winyómat egy az egyben, a helyzet a következő, ott xp van még itt win 7, az xp érdekes módon de szerencsére látta a 2 terrásat, felismerte adtam neki betűjelet megformáztam. Áthozom ide a gépemre win 7-re, hogy elkezdjem másolni a filmeket, erre nem látja illetve azt mondja valami gtp vagy dinamikus lemez importálása és utána látta, mondom oké, biztos..na már most elkezdtem másolni a 2 terra filmet, kemény 9 órás becsült időt ír el lesz vele nem baj ez van, és itt jön a lényeg: Ha átviszem majd megint az xp-s gépre, remélem a win 7 nem rak le valami " kódot" vagy jelet a winyóra másolás után vagy gép kikapcsoláskor, magyarul ha átvisze, apám gépére nem kezd el nekem ilyeneket kiirni ott is mint it a win 7 alatt, hogy importálás meg stb. mert volt már egyszer pár éve hasonló havernál és ott ipmortálás és FORMÁZÁS után engedte csak a rohadt oprendszer látni a winyót, tehát win 7-től viszem át a winyót nemsokára xp-sre apám gépére, remélem egyből fogja látni! Mert ott formáztam meg azon a legelején, de itt a win 7 meg beimportálási baromsággal fogadott...help..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest