- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
LonGleY #34769 üzenetére
A táp biztos nem kevés, ne viccelj. Az egész nem eszik 250-nél többet max terhelés alatt sem. A Radeonon tápcsati sincs... Az én 4 magos gépem is vígan elvan egy minőségi 400-as táppal. Bizonyíték: PH-s cikk. Az viszont lehet, hogy haldoklik szegény.
pjeen és zsivaagoo: köszi a tippeket, ezeket végigpróbáljuk.
-
djculture
félisten
válasz
LonGleY #33444 üzenetére
És szerinted ha egy új particiót hozol létre annak a paraméterei a levegőbe tárolódnak sőt valószínűleg a holdon azért olyan fényes este ? Amúgy meg ez ilyen büvli programok hogy mit mutatnak nem jelent semmit, sentionel is képes olyan hülyeségeket irni néha hogy csak röhögünk. Egyszerűen csak adatokból dolgozik minden program ha már egy gyártó megváltoztat ezen bármit akkor a sentinel is hölyeségeket detektál.
-
liksoft
nagyúr
válasz
LonGleY #33150 üzenetére
Jól látod. Mindenütt csak ajánlom. Ennek az az oka, hogy a kollégám kezébe szoktam adni az ilyen drive-ot, és ő a speciális firmware kezelő HW-en végzi el. Ha azt elkezdeném leírni, ott mit kell vele csinálni szerintem nem lennél okosabb tőle. Így marad az, hogy elmondom mit keress, mert a megoldás várhatóan ott lesz.
U.i.: Nem szeretem a másik helyett ingyen megcsinálni a dolgokat, de ha tudok, ötletet, utat ajánlok. Még ez sem biztos, hogy jó, de talán kiindulási alapot jelenthet, így talán hamarabb meg tudja oldani a problémáját. Igaz, időnként kellhet kreativitás is hozzá.
-
djculture
félisten
válasz
LonGleY #33150 üzenetére
Szerinterm meg vidd el egy kolégához és az megnézi hogy mi a pálya vele, mert nem tudom mit alkothatsz amit ajánlottam samsung gyári hutil simán kezeli. Ha tízet nem néztem meg ebben a hónapban pont ugyanazt a típust akkor egyet se...Abban pedig simán SET MAX ADDRESS : Resizing capacity beállitást kell megnézni hogy nincs e átállítva...
-
pakriksz
őstag
válasz
LonGleY #33009 üzenetére
ebben az a szép, hogy a green/eco nem igazán szokott olcsóbb lenni mint a nemgreen, és legtöbben nem is azért veszik, mert olcsóbbak, hanem azért mert tárhelynél nincs szükség egy 7200rpm-es melegedő sokat fogyasztó zajgépre.
Ez a vinyó ami recseg egyébként, az utóbbi évek legnehezebb vinyója amivel találkoztam...
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #32995 üzenetére
A saját gépembe a winchestert visszarakva csak azt látom, hogy a tárhely foglaltsága olyan, amilyenre én is alakítottam, de a fájloknak csak egy töredékét látom, és azokon is van valami lakat ikon. Ez mi a fasz? DRM? A laptop oprendszere egyébként win 8-ról lett cserélve (formattal) win 7-re.
Bocs, megyek másik topikba ezzel.
-
liksoft
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz
LonGleY #32981 üzenetére
Ezen SEMMIT! Exponenciálisan várható a hibás területek növekedése. Akkor meg minek tegyen rá bármit is. Örülhet, hogy le tudta menteni a tartalmát. A típust ismerem, most is van a kezem alatt ilyen. Ha elindul a lejtőn, nincs aki megállítsa. Amíg megy, nincs vele gond, de hiba esetén legyen gyors a tulaj!
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
LonGleY #32981 üzenetére
Úgy érted, ne vegyek helyette csak WD Black-et?
Tegnap 2 között vacilláltam, egy WD Blue illetve egy ugyanilyen Seagate között, mint emez.
Azóta inkább a Seagate felé hajlanék, hiszen eddig elégedett voltam vele ... amíg le nem csaptam jó erősen a notit, addig működött.
WD Blacket most kicsit drágának tartanám -
StSanya
senior tag
válasz
LonGleY #32945 üzenetére
Lejárt a szerkesztés, s közben megtaláltam: Ezeknek a Samsung HDD-knek - amiket átvett a Seagate és Barracuda Green-nek hívja most őket - kell(het) egy firmware frissítés:
vagy itt keress rá, hogy mit javasol:
A Serial Number-t és a Model or Part Number-t megmondja a HD Sentinel vagy az Aida64 is, de használhatod ezt is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Apple MacBook
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mesterséges intelligencia topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest