- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Van egy Samsung 641ji merevlemezem, ami elkezdte dobálni a bad sectorokat. Egy htpc oprendszere volt rajta, az már nem áll fel a lemezről és irdatlan lassú 1-2mb/sec. Adtam neki egy low level formatot, ami sikeresen lefutott. Az első 5-6 órában 1-2mb/al formázott, szóval szerintem a lemez fele rossz. Nah mindegy. Ellenőriztem a garit ezen az oldalon. Van még rá garancia. Viszont nincs meg a számla. Az oldalt elvileg megtaláltam, de nem vagyok benne biztos hogy onnan vettem, az megszűnt. A magyar Samsunghoz ezzel nem fordulhatok?
Előre is köszi a választ!
-
syler123
veterán
Olyan kérdésem lenne még hozzátok, hogy írtam, hogy nem indul a windows, ha a hdd rá van kötve a gépre. Szerintetek érdemes megpróbálni particionálni windows telepítővel, hátha megjavulna? Vagy ez mindenképpen mechanikai probléma és ne foglalkozzak vele, küldjem garanciáztatni?
Csak nem szeretném, ha visszaküldenék azzal, hogy semmi baja a hdd-nek.
-
syler123
veterán
Azért milyen jó, hogy a hdd-ket is 1-2 évre tervezik nem? És még mindenki fél az ssd-től, nekem jó gyorsan behalt a jó drága hitachi hdd...
-
syler123
veterán
-
-
syler123
veterán
válasz
djculture #31996 üzenetére
Németbe küldeni??? Ennyi erővel vehetek is hdd-t, aztán nem küldözgetem, nem lenne olcsó németbe küldözgetni.
Megszűnt az oldaluk, elvileg az üzletük sem megy, holnap felhívom őket, hogy mivan. De nem szívesen küldöm el nekik, mert google térképen megnéztem a boltot, hát... Ezért gondoltam, hátha valami nagykerrel el tudnám intézni, mondjuk tőlük megkérdezem milyen nagykerrel dolgoztak, legalább annyira legyenek korrektek, de az sem biztos, hogy el tudom őket érni...
A garancia él, ellenőriztem, ezt írta ki: 2014-02-17.
Hát nem tudom mit kellene tennem. Ez a garancia ügyintézés egy vicc... -
syler123
veterán
Sziasztok!
Valaki nem tud egy Hitachi nagykert, akivel lehetne intézni a garanciát? ready.hu oldal megszünt, valami Ostrom kft neve alatt, nem olvasok semmit jót róluk, viszont jó lenne ugyanilyen hdd-t kapni. Meg hát garanciás még. Esetleg olyan Budapesti, aki tudja, hogy létezik-e még a cég, annak ellenére, hogy a weboldaluk megszűnt.
-
syler123
veterán
Nah még valami lenne. Rákerestem itt hardverapron, hogy mikor rendeltem, és 2011 6. hó, és ezekre 3 év gyártói garancia volt, azt tudom érvényesíteni? Nem tudtok erről valamit?
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Ide is beírom, hátha valaki találkozott hasonlóval. Amit tudni kell a gépemről, hogy ssd-n van a win7, a Hitachi 7k3000-en pedig az adatok. Ma steamen vásárolgattam és megfagyott a gép. Adtam neki egy restartot nem volt kedvem vele szórakozni, ssd-ről gyorsan feláll. Csakhogy a windwos nem töltötte be. A hdd kattog, nem hangosan, nem is igazán kattogás, csak mintha probálna elindulni, és ez fut ciklikusan a végtelenbe. Ha lehúzom a hdd-t, akkor elindul a windows. Ubuntu live cd-vel is ránéztem a hdd-re, amikor rákattintok az alábbi üzenetet írja:
-
syler123
veterán
válasz
sladka_pani #23189 üzenetére
Nyugi ilyenből nem lehet baj, áram a merevlemezből nem jön visszafele. De ilyet nem kell gépbe tenni, amit találsz kidobva, nyilván nem működik, máskülönben nem dobták volna el
-
syler123
veterán
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek miért nem ismeri fel a hdd-met ahci módban?
Ha biosban beállítom, nem indul a windows, de ez hagyján még a biosba sem tudok belépni, lekell húznom a hdd-t és visszaállítani ide módba...
Most telepítettem gépet és a plusz sebesség reményében állítottam át, erre hiába.Asus p5q alaplap egy 320gb-os Hitachi hdd-vel.
van egy 2tb Hitachi 7k3000 is a gépben, azon nem akad fent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest