Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blendész

tag

Sziasztok!
    Van egy 2017-es 3Tb-os Toshiba DT01ACA300 winyóm, amit a mindennapi dokkolós használatból kivonva biztonsági mentésnek pakolnék a polcra. Gondoltam, hogy megérdemelne egy rendes formázást, azonban 5 alkalommal próbáltam - többek közt egy másik, eddig szintén jól működő dokkolóban is - és mindegyiknél lefagyott a folyamat menet közben. Gyorsformázással gond nélkül ment. Töröltem az addigi két particiót, egyet csináltam belőlük. A windows gond nélkül látta. Ezek után a biztonság kedvéért lefuttattam egy hdsentinel részletes lemezellenőrzést, majd miután az nem talált semmit, beraktam egy írás-olvasás ellenőrzést is. Ott is kivártam a kb 10 órát, az is azt mondtam, hogy minden tökéletes. Viszont a teszt végére eltűnt a gyorsformázott egybegyúrt partícióm, és újra kellett inicializálni a merevlemezt a lemezkezelőben. Most újra látja a win, de nem nyugodtam meg. A hd sentinel írás+olvasás tesztje után normális, hogy újra inicializálni kell a lemezt? Illetve a "rendes" formázás miért akadhatott mindig el, ha a tesztek semmit sem tudtak kimutatni?

Új hozzászólás Aktív témák