- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EarFun Clip – cimpazaj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajven
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, mert nem tetszik valami a gépemmel. Ott kezdődött, hogy elköltöztem, előtt ment, utána nem ment a gépem, lassú volt, stb.. Gondoltam HDD probléma, irány a bolt, vettem egy SSD-t illetve egy 1TB-os HDD-t. SSD be, telepít, szépen megy, HDD-t beraktam és nem ment. Felismertem, megcsináltam a lemezkezelővel aztán az adatmásolás első másodperceiben megszakadt, elveszítette a winchestert. Próbálkoztam újraindítani, de semmi. Néha látta, utána eltűnt. Visszavittem, kb. 3 hét múlva kicserélték amit most akartam betenni, de ezt nem is látja. BIOS-ban bent van, egyébként semmi. Újraindítottam, akkor felismertem, hogy új eszköz telepítése, de fél óra homokórázás után feladtam. Nem tudom működésre bírni. SATA3 csatlakozóra vannak kötve. Tudnátok segíteni? Nem akarom ezt is visszavinni, mert félek, hogy nem a HDD rossz... Nagyon köszi. G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest