Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajven
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, mert nem tetszik valami a gépemmel. Ott kezdődött, hogy elköltöztem, előtt ment, utána nem ment a gépem, lassú volt, stb.. Gondoltam HDD probléma, irány a bolt, vettem egy SSD-t illetve egy 1TB-os HDD-t. SSD be, telepít, szépen megy, HDD-t beraktam és nem ment. Felismertem, megcsináltam a lemezkezelővel aztán az adatmásolás első másodperceiben megszakadt, elveszítette a winchestert. Próbálkoztam újraindítani, de semmi. Néha látta, utána eltűnt. Visszavittem, kb. 3 hét múlva kicserélték amit most akartam betenni, de ezt nem is látja. BIOS-ban bent van, egyébként semmi. Újraindítottam, akkor felismertem, hogy új eszköz telepítése, de fél óra homokórázás után feladtam. Nem tudom működésre bírni. SATA3 csatlakozóra vannak kötve. Tudnátok segíteni? Nem akarom ezt is visszavinni, mert félek, hogy nem a HDD rossz... Nagyon köszi. G.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi