- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajven
csendes tag
válasz
King Unique #51170 üzenetére
Sziasztok!
A probléma a táp volt, nem bírta el a két winchestert. Vettem bele egy új, erősebb tápot és minden megfelelően működik. Köszönöm a tippeket. G.
-
Ajven
csendes tag
válasz
King Unique #51170 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Aqprox USB IDE SATA adapter nevezetű eszközöm, mellyel a laptopomhoz tudtam csatlakoztatni USB-n keresztül, de nem történik semmi, szerintem fel sem pörög. Bedugtam a PC-be is, ugyan ez a helyzet. G.
-
Ajven
csendes tag
válasz
King Unique #51167 üzenetére
A BIOS látja, így a kábelekre nem gyanakodtam, nem gyanakodnék. Felpörög, kicsit fura hangja van, de nem az a tipikus kelepelő hang, mint mondjuk az elsőnek. A lemezkezelőben nem jelenik meg, pontosabban egyszer megjelent, egyszer nem, az eszközkezelőt nem néztem. Elképzelhető, hogy a tápom gyenge? Egy régi Trust 370W-os van benne. G.
-
Ajven
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, mert nem tetszik valami a gépemmel. Ott kezdődött, hogy elköltöztem, előtt ment, utána nem ment a gépem, lassú volt, stb.. Gondoltam HDD probléma, irány a bolt, vettem egy SSD-t illetve egy 1TB-os HDD-t. SSD be, telepít, szépen megy, HDD-t beraktam és nem ment. Felismertem, megcsináltam a lemezkezelővel aztán az adatmásolás első másodperceiben megszakadt, elveszítette a winchestert. Próbálkoztam újraindítani, de semmi. Néha látta, utána eltűnt. Visszavittem, kb. 3 hét múlva kicserélték amit most akartam betenni, de ezt nem is látja. BIOS-ban bent van, egyébként semmi. Újraindítottam, akkor felismertem, hogy új eszköz telepítése, de fél óra homokórázás után feladtam. Nem tudom működésre bírni. SATA3 csatlakozóra vannak kötve. Tudnátok segíteni? Nem akarom ezt is visszavinni, mert félek, hogy nem a HDD rossz... Nagyon köszi. G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Drón topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Logitech szerviz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest