- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
Sziasztok. volna itt egy problémám. Van egy mobilrack-ben egy IDE HDD (Maxtor 80GB), ami egyszercsak eltűnt az Xp-ből. A BIOS hibátlanul felismeri, másik gép XP-jében látszik, de az enyémben nem, semmi HDD kezelő program sem látja, sőt, a lemezkezelő sem.
Dugtam már rá direktben, rack nélkül és úgyse.
Live Linuxos CD-ről induló rencerek (pl. Hiren's) látják.
A HDD egyedül lóg az ő IDE kábelén, master és kábelvégen van.
Mi okozhatja? -
-
djculture
félisten
De az nem az ide miatt lassú, nekem van 6db ide vinyó a gépemben és semmi lassulás nincs.Mellette van még 4 sata wd raptor most raid0-ban azok más kategória. De évekig volt az egyik idésen a rendszer gond nélkül. Persze manapság 1db vinyó magában / legyen az sata1-2-3 vagy ide / nem elég. Minimum egy másik vinyóra kell rakni a lapozófile-t és egyebeket. De legjobb ha egyből raid 0 ban gondolkozik az ember az oprendszernek, vagy ssd-t tesz be.
-
Trevi
tag
válasz
djculture #24395 üzenetére
én használtam ide vinyó-t Abit Ag8-ban lassan másolt át és a win7-él baromi lassú volt Xp-n gyors volt de nem annyira mit egy Satán! aztán áttértem 160Gb seagetröl, hitachi 500Gb sata vinyóra és teleraktam az 500gb és gyorsan betöltött nem rakosgatta ki a asztalra a fájlokat mint egy puzzle! Ami most van 160 Gb olyan lassú amig betölt addig le megyek a konyhába megeszek egy szendvicset! amíg betölt!
-
Trevi
tag
válasz
Maxell014 #24390 üzenetére
cseréld le satára! IDE az nagyon lassú rendszer vinyónak főleg egy új generációs pc-hez
Én egy sata 160gb-os használok ez is lassan tölti be a win7-et mert nincs rá optimalizálva a rendszerre 2mb cache!
Cseréld le egy sataII-re 16mb cache-ra jó tapasztalataim vannak a Hitachi-hoz mivel az volt régen és rohadt gyors volt a gépem! -
Maxell014
senior tag
köszi hát az én tesztem annyiban tér el hogy a teljesítmény az csak 96% de atom lassú a gép olyan félperceket is kell akár várni ha elindítom a böngészőt meg mondjuk saját gép vagy valami de a proci meg a ram hibátlan mert teszteltem azokat akkor csak a hdd marad nem?
mert az ugyan is egy Maxtor 2F040J0 40Gb-s idés őskövület de csak eddig ez volt ja és néha csinál olyat hogy gondol egyett ujra indul vagy nem találj a vinyót akkor az csak vinyó hiba lehet nem ? Ha ezt lecserélem valami komolyabbra akkor megoldódnak a problémák? -
Trevi
tag
Sziasztok lenne egy kis problémám az egyik notebook vinyó ide-s 40gb és vettem hozzá átalakítót!( használtan) A asztali géphez!
A átalakítónál meg volt szakadva egy érintkezőnél a molex részénél az megforrasztottam!
Össze dugtam az átalakítóval a 2.5" HDD-t a Bios látja de hihetetlenül le lassul a gép a a vinyó össze vissza ciripel! és a Win7-is boot-nál belassul? mi lehet a gond? -
steve24
aktív tag
Sziasztok, Adott egy 2TB HDD, a kondicio lecsökkent 70%ra de már elég régóta ennyi, most elkezdtem válogatni az adatokat amik rajta vanna és töröltem belőle párat, és a kondicio fel ugrott 77%ra, Mitöl lehet ez?
-
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy mostanában nagyon belassult a gépem. A proci nem pörög, memória is van, de mégis iszonyatosan belassul időnként, illetve elindulásnál is vagy 5 perc, mire használható állapotba kerül. A merevlemezre gyanakszom.
HD Sentinel szerint folyamatosan 90-100-on van a lemezkihasználtság (csak a chrome van megnyitva ezzel az egy lappal meg a HD Sentinel), az átviteli sebesség pedig 2-3MB/s körül van.
Egy Samsung SP1644N (160GB, 7200RPM, 2M, PATA) merevlemezről van szó.Mit mondtok, mi lehet a baj?
-
G4ga
őstag
válasz
Panthera #24376 üzenetére
ha a lapra dugom akkor rendben vannak a vinyok, söt ha másik rackbe rakom akkor is mennek.
nem egyszerre mentek tönkre. az egyik kb fél éve pihen a másik kb egy hónapja.
gondoltam rákérdezek javitható-e. nem vennék mégegyet.
amugy van még itthon 3db amivel semmi gond.
igazábol hardver se változott. media lejátszohoz van használva, nem is non-stop.
mindig leválsztottam öket, ha a lejátszon volt elöbb áramtalanitottam majd ugy huztam le.
elvittem egy szervizbe azt mondták, hogy ez nem egyedi hiba. valami elektronika adta meg magát a házba. de ök nem tudják javitani. azt mondták vegyek másikat! -
G4ga
őstag
sziasztok!
megprobálokzok itt hátha...
Van 2 db Spire tipusu Sata-s Mobil rackkem.
Akad velük némi probléma, mégpedig az hogy random idöközönként, mostanában egyre sürübben ledobál és elveszti a kapcsolatott a géppel.
Gyógyitható a probléma? esetleg valakinek ötlet?
elöre is köszi! -
werttzui
addikt
Help ! Van egy külső vinyóm amiben van pár block hiba! Javítható? Esetleg kizárhatók a hibás blockok? win 7 ntfs előre is köszi.
-
Maxell014
senior tag
Üdv
nekem volna egy olyan bajom hogy nagyon lassú a gép mondjuk klikkelek a böngészőre és egy olyan másfél perc múlva el is indul azt hittem hogy rossz a gép futtattam proci és ram tesztet nem fagy ki a gép meg hasonlók inenn gondolom hogy nem ez a baj arra gyanakszom hogy rossz a vinyo mert csak egy idés 40GB-s maxtor van benne ez lehet annak az oka hogy ilyeneket csinál a gép? amugy a gépkofig az ez: proci athlon X3 450
alaplap asrock G41M-GS3 ram 2gb kingston vga sapphire hd 5550 szerintem ilyen gépnél nem kéne ezt csinálnia és már a rendszert is ujra tettem de semmi változás ! -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Van egy notim, amiben van egy 500GB Samsung merevlemez. Tavaly folyamatosan fagyott a win7, elvittem szervizbe (már nem garis), ahol azt mondták, hogy alaplap az hibás. (konkrétabban nem határozták meg, hogy mi). Így nem is nagyon erőltettem a dolgot.
A hétvégén úgy adódott, hogy teszek még egy próbát, lemez ki, rendszerpartícióról adatok lementve, formázás. Majd vissza a notiba és rádobtam az Ubuntu 11.04-t. Három napig tökéletesen működött, majd tegnap este ismét elkezdett fagyni.
Arra gondoltam, hogy ha tényleg az alaplap lenne, akkor nem működött volna 3 napig, így inkább a HDD-re gyanakszom. Tud ilyen fagyásokat okozni HDD hiba?
Ha hibás felület miatt van a fagyás, megoldást jelenthet, ha egy másik partícióra telepítem a rendszert, ami vélhetően nem hibás?
A HDD sentinel jelzett hibákat. Okozhatja a HDD hibákat az alaplap hibája, vagy ez nem valószínű?
-
Alister71
nagyúr
500-as Samsung vinyónak mennyi a max hőfok, amin még üzemeltethető? Elég zárt helyen vannak 40-44 fokosak alapon. Fordítva vannak beszerelve, a nyák van felfelé, de gondolom ez nem probléma?
-
mAtech
aktív tag
Helló!
Van valakinek elfekvőben működőképes Samsung PATA 200GB/7200rpm/8M HDD-hez NYÁK-ja? Elfüstölt az egyik része sajnos.
Amúgy SP2014N a típusjelzése.
Köszi, A. -
Ájvi
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már olvastam RAW-os esetek problémamegoldásáról
(Ntfs-ről Raw-ra váltott a wincsi egyik napról a másikra), de nem hozott eredményt.
Azt tudom h. nem elveszett a winyó tehát visszaállítható az NTFS filerendszer.Most újra segítséget kérek hátha akad aki tud mondani 1 tutit.
Többek közt a GetDataBack-el is próbálkoztam, bár angol volt és nem is értettem igazán.
Kisebb kérdésem ezen belül: PC bekapcskor (bootoláskor) mindig ellenörzi a rossz hdd konzesztenciáját, (%-ok futnak..) stb. , de sikertelenül.
Ezt ugye sose hagyjam lefutni?BÁRMILYEN ötletet, hozzászólást, Tapasztalatot szívesen fogadok!
[Ha kell még infó megírom.]
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET !!! -
steve24
aktív tag
Sziasztok, Van 2TB HDD aminek a hőmérséklete eléri a 48 fokot is, van egy 500GB is amin van HDD hűtő tiszta aluminium és 2ventilátoros, arrol megy a rendszer és neki a hőmérséklete csak állandó 25 fok, azt akarom kérdezni hogy érdemes e a 2TB HDD re is rakni egy ilyen hűtőt? lehet valami baja ha magas a hőmérséklete?? csak mert feleslegesen nem akarok venni ha nem muszáj, szerintetek?
-
kozicsd
tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
Tegnap észrevettem, hogy a gép bekapcsolás után nem sokkal, kb 10 perc múlva iszonyatosan belassul. Ilyenkor kénytelen vagyok újraindítani. Igen ám, de néha kiírja, hogy disk boot failure, viszont ismételt újraindításnál gond nélkül feláll a rendszer, megint megy egy kicsit, és utána megint lassú.
HD Sentinellel megnéztem a vinyó állapotát, ez igaz csak 16%. Lehet hogy emiatt kezd behalni? :S
Újratelepítés már megvolt, nem segített. -
Gobok
tag
Halika!
Segítség kéne!Volna egy WD vinyóm ami kattog! használatan vettem de még garanciás! WD honlapjáról leellenőrizve!
Valaki tudna segíteni aki csinált már garis ügyintézést és ki is cserélték neki???
-
lesliejr12
csendes tag
Egy Samsung hd154ui merevlemezről lenne szó. 2 és fél éves. Egészen máig hibátlan volt (sentinel szerint), ma délelőtt 60%-ra esett vissza a kondíciója.
Hibaüzenet: 150 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 8982 alkalommal.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése.
Elkezdtem menteni az adatokat róla és kb a felénél másolás közben a kondíció 0%-ra csökkent. Majd mikor végzett a másolással, újra 60%-ra ugrott vissza. Ilyennel még nem találkoztam. Most akkor a merevlemezem haldoklik vagy vmi más gond lehet?
-
Déta
tag
válasz
PiciKenny #24358 üzenetére
Én úgy látom, hogy csak az energiagazdálkodási módhoz kapcsolódó dolgok vannak letiltva. Ha átállítod a WIN7 energiagazdálkodási profil "energiatakarékos"-ra, talán engedélyezve lesznek ezek is. (habár ez a teljesítményre negatív hatással van) Mint olyan...
Amúgy megtaláltam a választ Én is. Tényleg nem elég a kakaó a tápból. Egy 2,5"-es vinyó zavartalanul ketyeg benne két órája... Jaj, most vehetek valami drága tápot... Oh, hogy változnának farkassá ezek a RaidSonic-osok...
-
PiciKenny
senior tag
Tiszteletem uraim!
Olvastam neten, hogy miért ad egy SATAII-es hddn a Win7 csak 5.9 pontot. Mert nem ahci módban van, nos én beállítottam a biosban (p35-ds3 f14es bios) és még is 5.9 pontot kapott!
Meg az Aida szerint sok dolog támogatott a hddn és még is tiltva van?! (egyébként a HDD Samsung HD252HJ) -
Déta
tag
Nah, beraktam, s jól müködött. Minden pöpec, még a problémára is rájöttem. Nah, kérem az a gond, hogy a felpörgéshez szükséges energia 2800 mA, a külső rack adaptere meg csak 2.0A-t ad le... A hulladék.
Holnap veszek egy másikat, ami oda tolja neki a kakaót beléje, az anyjába. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Van egy dell e5420-as notim, amihez egy külső hdd tartót (sharkoon) csatlakoztatnék e-satán, de nem sikerül. Bedugom, újraindítom, semmi. Biosban engedélyezve van.
Usb-n rögtön látja.
Van egy gyári dell dokkolóm, azon is van esata csatlakozó, arról sem látja, többszöri újraindítás után sem.
Windows 7 x64 fut rajta.
Mi lehet a bibi? -
rayoliviero
veterán
Árulok egy WD 10EADX-00TDHB0 vinyót és jelentkezett egy vevő és azt kérdezte, hogy frissítettem-e firmware-t, mert neki két Sata 3 WD Green is szektorhibás lett pár nap után, szerinte firmware-t kell rajta frissíteni.
Nekem ez már hibátlanul működik 46 nap óta.
Tényleg kell frissíteni?Mert az enyém hibátlan így is.
-
steve24
aktív tag
válasz
djculture #24347 üzenetére
Szia. Persze tisztában vagyok vele hogy töröl minden adatot a formázás! a Kondicio vissza áll 100%ra
Csak azt akartam kérdezni hogy ha törlöm az adatot vagyis formázom. akkor helyre áll?
Hd sentinel azt irja hogy :
A lemez felületén található 1 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Akkor ez javítható?
-
djculture
félisten
válasz
steve24 #24346 üzenetére
Mit akarsz helyre állítani? Ha formázod a rajta lévő adatoknak lőttek ugye tisztában vagy vele? A szektor meg nem mindegy hogy áthelyezett vagy javíthatatlan. Ha áthelyezett akkor nincs gond. Ha javíthatatlan akkor még nem lett eldöntve hogy áthelyeződjön vagy nem /pending sector/. Egy darab szektor hiba esetén nem hiszem hogy lefogyott volna a tartalék szektor..
-
steve24
aktív tag
Sziasztok. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy mi a külömbség A lassu és gyors formázás között? Van egy 500Gb samsung Hdd és lassu formázást választottam mert tele volt adattal ,,és egy hibás szektor található rajta,. Gondoltam lehet helyre álitódik ha lassan formázom meg, de Kb 1órája formázza és még a fele hátra van, vagy a helyre álitáshoz használjam a Hdd regenerátort?
-
Déta
tag
Ja.
Ma az lesz.
De előbb: beszéltem egy mókussal, s mesélte, hogy neki is ilyen problémái támadtak, s a megoldás az vala, hogy a tápkábel haldoklott. A rohadék. Kicserélte, s azóta vígan megy minden... Na most, ugye, Nekünk a vinyót látja a gép, tudok is másolni, s csak folyton dob le. Már a hajam tépem. Ma megyek és veszek egy kábelt. A fejleményekről beszámolok itt is és privátban is. -
Horvi
őstag
Érdemes lenn berakni egy gépbe is és megnézni, hogy ott is csinálja-e. Nekem is ugyanezt produkálta a WD vinyóm a gépben ledobta a win aztán megint megtalálta és ezt vagy 50-szer. Élmény volt mondhatom. Most ott tartok, hogy csak az ilyen recovery progik látják, hogy mi van a vinyón a win egyáltalán nem. Szóval ha jutsz valami megoldásra vagy a kollégáknak itt a fórumon van valami jó ötletük akkor azt én is szívesen fogadom.
Köszi -
Déta
tag
válasz
harley #24342 üzenetére
Arra, hogy 3 hónapon belül megdöglik, vagyis nem fog többet mükődni. Adatmentés gyorsan és ki a kukába.
Sajnos.
Nekem olyan problémám van, hogy a S-ATA-s USB-s rack-embe beletéve a Seagate 160-as vinyót néha a Windows ledobja magáról 1-2 másodpercre, a lemez leparkol, aztán újra felveszi a jelenlevő eszközök közé és felbúg. Marhára idegtépő. Ha még egyszer meghallom azt a " tüdüm" hangot, nem állok jót magamért.
Mindenféle takarékossági, áram megszakítási funkciót letiltottam.
A vinyó majdnem friss. 100/100-nak látja a Sentinel, mindenféle hiba nélkül. Más laptopon is csinálja, kipróbáltam. Vajon rack vagy hdd hiba? Szereljem be egy gépbe és nézzem meg, hogy ott is csinálja-e? Valami jó ötlet? -
harley
őstag
üdv
olyan problémám van, hogy csökken a hdd kondiciója.
97-94-91-88%.
most itt tartunk.
azt írja, hogy 4x fordult elő felpörgéskor probléma, merevlemez vagy gyenge táp miatt.
de kiválónak írja így is.
cirka 1.5 hónap alatt ment le 88%-ra.mire számíthatok a közeljövőben?
-
vinatt74
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni,hogy hogyan lehet kideríteni biztosan a vinyóval van problémám?
Tünetek:
A gépemben fél éves WD Scorpio Blue 320GB SATA Notebook HDD
WD3200BEVT, 5400rpm, 8MB cash, 2,5" van.Egy szokásos indításkor nagyon sokáig próbált betölteni,de meguntam és mivel nem volt rajta semmi ezért újrahúztam a Win7-t.Már ott nagyon gyanús volt,mondhatom órákon keresztül települt fel.Végre feltelepítettem és nagyon lassan reagál mindenféle parancsomra.(ha kibírom várni és nem indítom újra)
A sárga vinyó visszajelző lámpa folyamatosan világít.A hdsentinel nem mutat hibát.Tudnátok valami másik progit ajánlani amivel kimutathatom az esetleges hibát,feltéve,hogy a hdd-vel van probléma?!Köszönettel fogadnék minden segítséget!
-
válasz
djculture #24331 üzenetére
Na most vált érdekessé a dolog. Így néz ki a merevlemez "alulról":
Közelebbről megvizsgálva látszik, hogy valóban van egy feketés-barnás rész ott:
Gondoltam megnézem, hogy a hirdetésben is így volt-e, vagy pedig ott még tiszta volt ez a rész, és én rontottam el, amikor egy érdekességre akadtam.
Az első képen valóban a Samsung HDD van, de a másodikon egy egyértelműen másik merevlemez, más sorszámmal.Félreértés ne essék, nem konspirálni akarok, illetve nem arra akarok utalni, hogy az eladó szándékosan megtévesztett (ezt a fájlnév miatt sem gondolom), csupán kissé érdekesnek tartom a dolgot. Szól valaki Dan Brownnak, vagy nekem kell hívnom?
-
djculture
félisten
Panelján a molex tápbemenet környékén nincs égett lyukadt alkatrész? Mert ezen még van védő zénerdióda, ha bármi van az szokott szétégni.
-
liksoft
nagyúr
Hivatalosan csomagban szállították? Nagy nemzeti szállítmányozó cégünk? Mert ha igen, akkor ez szállítási gond lesz, leejtés, dobás, rázkódás valamilyen formájában. Nagy valószínűséggel a parkoló pályáról a fejek elmozdultak a lemez széle felé, és ott megtapadtak. Vagy a tengely ferdült el, a lemezek elmozdultak, stb....
Hozzánk érkezett olyan Hitachi, melynek a hat parkoló rámpájából háromnak (mindegyik a felső) letört a lemez fölött lévő része. Ez csak úgy történhet, ha akkorát kapott, hogy a lemezek a forgási síkjukból a szélükön közel egy mm-rel elmozdultak. Vagyis a doboz amiben lehetett forogva feltételezésem szerint 2-3 métert repülhetett, és betonon landolhatott. Akkor kap ekkora ütést. Ugye törékeny jelzés mellett.....
Vagyis lehet, hogy az eladónál még tökéletes volt......
-
válasz
djculture #24323 üzenetére
Bedugtam/kihúztam, és mind a kétszer figyeltem a gépből jövő hangokra. Semmi különbség, két pittyegés jön csak, de az sem belőle. Úgy néz ki, hogy ez halott.
A legjobb, ha beviszem a helyi info boltba, ők elvileg meg tudnak erősíteni ebben. Ha tényleg hibásat adtak el itt nekem, akkor még lesz egy szép köröm...
Kösz a segítséget mindenkinek! -
djculture
félisten
Akkor most probáld meg azt hogy bekötöd a középső kivezetésére a kábelnak másodlagosnak. Juper ne legyen a vinyón, úgy van másodlagos/slave beállitásban. Ha úgyse megy akkor vagy a vinyó a rossz vagy valami újabb s775 stb lap aminél nem ritka hogy csak optikait kezel az ide port.
-
Na jól van, feladtam a dolgot, nem értek én ehhez.
Itt van a jumperelési útmutató:
Pontosan hova kell tennem azt a kis műanyag pöcköt? (Egyébként olyat nem kaptam a HDD-hez, de találtam egy rossz Maxtort, abból szedtem ki.)
Ide szeretném rákötni (szóval a szalag végére, tehát akkor Master állás kellene):
Bónuszként pedig ez adná az áramot:
A kábel elvileg jó, mert a DVD olvasót gond nélkül megeszi, szóval a HDD körül lesz a hiba. Ez a jumperelés a legvalószínűbb, de úgy nem tetszett neki, hogy balról az elsőre raktam rá a műanyag vackot (jumpert?) Mivel csak egy pöcköm van, ezért a slave kivételével az utolsó sor is kiesik, bár az amúgy sem nagyon opció, ha csak 32 gigát enged használni.
-
djculture
félisten
Boltól függően van az egész. Van ahol egy szervizes kolléga megnézi és egyből kapsz helyette másikat, van ahol meg visszaküldik a nagykerhez és lehet akár 30 nap is mire kapsz másikat.
Wlac A kábel legvégén lévő eszköz a master azt annak kell jumperelni, a másik meg a slave.
-
eketomy
senior tag
Valszeg ha IDE-s winyót használsz akkor az lehet a baj, hogy rosszul van be jumperelve a hdd! (egy kis pöcök a winyó hátulján amit lehet a kis fogak között cserélgetni)
Valszeg az alaplapon az ide kábeled ami a hdd-nek megy az MASTER, viszont amit szereztél winyót az meg SLAVE-re van jumperelve, ez miatt nem látják egymást, szal átkell jumperelni és már menni is fog (sok esetben a hdd tetején rajta vannak a jumperelés formái)
-
válasz
djculture #24307 üzenetére
MSI K9A2 CF
IDE csatlakozóval eddig nem volt dolgom, szóval simán lehet, hogy én kötöttem be rosszul, bár túl sok opcióm nem volt. Az IDE kábelen két csatlakozó van, az egyik a DVD olvasót hajtja meg évek óta, a másik kihasználatlan volt, azt dugtam a HDD-be, míg áramot a szokásos módon kapott.
-
Üdv mindenkinek!
Meghalt a Seagate HDD-m, ezért átmeneti gyorssegélyként megvettem ezt a Samsungot. Telepítéskor problémám akadt. Beraktam a Win 7 lemezt, minden rendben ment, azonban amikor eljutottam oda, hogy megkezdjem a tényleges telepítést, a következő üzenetet kaptam: "Nem találhatók meghajtók. Kattintson az illesztőprogramok betöltése elemre, és töltsön be a telepítéshez egy háttértároló-illesztőprogramot."
Itt meg vagyok lőve, nem igazán tudom, hogy mit kellene csinálni. Keresgéltem drivereket, de nem igazán találtam olyat, ami nekem kellene. Tippje van valakinek?
UI: próbáltam Ubuntu 11.10-et telepíteni, de az sem látja a HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged