- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
A drive gyártójának tesztprogramjával ha írástesztet küldesz rá, akkor az a partíciós táblát gyalulja, így tök üresnek kellene éreznie a telepítőnek.
Lehet, hogy az adatok védelme miatt nem engedi törölni a telepítő, de ezt nem tartom normálisnak. XP alatt ilyen nem volt, csak a GPT-t nem engedte. Sorry, ha eleve rosszat mondtam, mert 7-et nem használok.
XP szinte mindenben azonos a 7-el, ezért mertem ajánlani.
-
djculture
félisten
De az nem az ide miatt lassú, nekem van 6db ide vinyó a gépemben és semmi lassulás nincs.Mellette van még 4 sata wd raptor most raid0-ban azok más kategória. De évekig volt az egyik idésen a rendszer gond nélkül. Persze manapság 1db vinyó magában / legyen az sata1-2-3 vagy ide / nem elég. Minimum egy másik vinyóra kell rakni a lapozófile-t és egyebeket. De legjobb ha egyből raid 0 ban gondolkozik az ember az oprendszernek, vagy ssd-t tesz be.
-
Maxell014
senior tag
köszi hát az én tesztem annyiban tér el hogy a teljesítmény az csak 96% de atom lassú a gép olyan félperceket is kell akár várni ha elindítom a böngészőt meg mondjuk saját gép vagy valami de a proci meg a ram hibátlan mert teszteltem azokat akkor csak a hdd marad nem?
mert az ugyan is egy Maxtor 2F040J0 40Gb-s idés őskövület de csak eddig ez volt ja és néha csinál olyat hogy gondol egyett ujra indul vagy nem találj a vinyót akkor az csak vinyó hiba lehet nem ? Ha ezt lecserélem valami komolyabbra akkor megoldódnak a problémák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest