- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
decens
tag
válasz
decens #28895 üzenetére
végigment a két teszt.
mindkettő - tehát az írásteszt is - hibátlanul zárult.
a vinyó mégis g***zik tovább. ezúttal már annyival tovább jutottam, hogy engedi elkezdeni a formázást. a végén azonban azt az üzenetet küldte a win, hogy a formázást nem tudja befejezni, ellenőrizzem, nem írásvédett-e a lemez, be vannak-e dugva a kábelek, bla bla.
ötlet? mit tegyek, mivel próbálkozzak? -
decens
tag
halihó!
hozzám került egy régi, eide vinyó. samsung 160 gb-os, hibátlan. az egyetlen szépsgéhibája az volt, hogy annak idején szétosztották 32 gb-os partíciókra, amiket én tegnap egyesítettem egyetlen kötetté.
azóta viszont nem lehet formatálni. gyors formatnál ÉS hagyományos formatálásnál is fail. (w7 alatt probálkoztam vele.) a lemezkezelő homokórázik pár percet, aztán ezt az üzenetet dobja. -
decens
tag
help pls.
3,5-ös desktop vinyóimat kiszedtem a desktop gépből. vettem egy usb 3.0-as külső tokot, hogy majd abban használom őket. 3 vinyóból 2 ok, ellenben 1, amin elég fontos adatok vannak (munka főleg), megmakacsolta magát.
egy WD caviar green 500gb-osról van szó, amelyiknél a win7 lemezkezelője azt írja, hogy "Lemez 1 / Dinamikus / Érvénytelen"
mit tudok csinálni, hogy újra lássam a rajta lévő adatokat??jó egy éve használom: az első köreit win xp 32 alatt futotta, minden gond nélkül. utána átkerült egy win 7 64 alá. ott is remekül működött. mindkét rendszerben slave vinyó volt, nem volt rajta rendszer soha és particionálva sem volt. nem emlékszem, hogy valaha dinamikus lemezzé konvertáltam volna (azt se nagyon tudom, hogy mi ez pontosan, és miért lenne nekem jó...), az elmúlt napokban sem babráltam, csak betettem ebbe az usb tokba és egyszeriben csak annyit láttam róla a lemezkezelőben, amit fentebb leírtam.
wtf?
leválasztás/újracsatlakoztatás megvolt, de nem segített.eniájdi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest