Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Van egy WD Red 2 TB-os vinyóm és ha fut egy darab torrent, plusz még zenét is hallgatok közben, akkor a zene néha akad és néha le is fagy az Utorrent.
Ez mitől lehet? Túlmelegszik a vinyó? Mert egy 3,5-es WD külső vinyóm akkor csinálta ezt, amikor melegedett.Ez a Red max 32 fokos (már 28 fokosan is fagyott egyszer). De a WD külső sem volt sokkal több, mégis akadt vele a HD film, ha már ment egy ideje.
Ha hűtöm a vinyót, akkor úgy veszem észre mintha nem fagyna, de még tesztelnem kell ezt, mert kiszámíthatalan ez a fagyás. Jelenleg Windows 8.1-et használok, Win 7 alatt nem fagyott, csak belassultak a torrentek.
-
rayoliviero
veterán
Van egy WD Red 2 TB-os vinyóm és ha fut vagy 10 letöltés, plusz még zenét is hallgatok közben, akkor a zene akad.
Ez mitől lehet? Túlmelegszik a vinyó? Mert egy 3,5-es WD külső vinyóm akkor csinálta ezt, amikor melegedett.Ez a Red max 32 fokos. De a WD külső sem volt sokkal több, mégis akadt vele a HD film, ha már ment egy ideje.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz djculture #24440 üzenetére
Most találtam egy gyorsabbat ez 7200 rpm, de remélem ezáltal a hangja is nem nagyobb. 23 dB ír rá, nem tudom az mennyire hallható.
#24442: A mostani WD Blackemre 28 dB-t írnak amúgy, de amiatt cserélem le, mert hangos és a hangtalan gépemben csak annak van hangja (alap motorhang).
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Toshiba MK2567GSX 5400-as noti merevlemezt ha beépítek az asztali gépembe, akkor ezzel nem fog akadni egy blu ray film?
A WD Black 3,5"-os vinyó helyére szeretném, mert az nagyon hangos. Gondolom a notebook merevlemez halk lehet. -
rayoliviero
veterán
Van egy WD Black vinyóm egy ssd mellett. Nagyon zavar a winchester zúgáa. Beállítottam a Windowsban, hogy 1 perc nem használat után kapcsolja ki. Ez vajon káros a vinyóra, hogy örkké ki-be kapcsolgat? De más ötletem egyelőre nincs a lehalkítására.
-
rayoliviero
veterán
Árulok egy WD 10EADX-00TDHB0 vinyót és jelentkezett egy vevő és azt kérdezte, hogy frissítettem-e firmware-t, mert neki két Sata 3 WD Green is szektorhibás lett pár nap után, szerinte firmware-t kell rajta frissíteni.
Nekem ez már hibátlanul működik 46 nap óta.
Tényleg kell frissíteni? Mert az enyém hibátlan így is. -
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
Vinyót adott már fel valaki postán? Be merjem vállalni?
Mert régen küldtek nekem vinyót postán, pár napig működött, utána elromlott, pedig be volt csomagolva rendesen. -
rayoliviero
veterán
Ezzel a vinyóval minden rendben?
Már megvettem használtan és valaki azt írja, hogy az 1-es és 7-es Smart értékek nem nullák és az probléma lehet.
Egy hozzáértő tudna segíteni, hogy minden rendben van-e a winchesterrel vagy nem? -
rayoliviero
veterán
válasz Silentfrog #22498 üzenetére
Nekem is van külső házam, csak az WD MY Book és az nem tudom, hogy használható-e más vinyóval vagy csak a sajátjával.
-
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22496 üzenetére
Érintkezési hibára gondoltam én is, most megmozgattam, de semmi, nem ad ki hangot, nem kattan. Ez szerintem rossz.
Kösz minden segítséget.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #22494 üzenetére
Rákötöttem Sata 3-ra, de semmi. A vinyó pedig nem kattog, most odatettem a fülem is.
-
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22493 üzenetére
Notim van, de arra csak a MYBook házban tudnám rákötni, de az nem biztos, hogy ismeri ezt a vinyót (MY Book ház)
Sata 3-ra rákötöm most. -
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22491 üzenetére
Sata 2-re dugtam (világoskék). Sata 3-al nem próbáltam, oda egy Sata 3-as WD rá van kötve és működik vele. Nincs letiltva a Sata3.
4 világoskék és kettő sötétkék van amúgy.Ez OS alatt az eszközkezelőben sem látszik, lemezkezelőben sem.
De úgy is próbáltam, hogy kikötöttem az SSD, IDE-re állítottam és a BIOs úgy sem ismerte fel. Se AHCI módban, sem IDe módban.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22489 üzenetére
Asus P8H61-M PRO
Seagate ST3250310ASNem hallom, hogy pörögne, de a kezemet rátéve mintha remegne egy kicsit.
Másik sata kábellel próbáltam, sőt másik csatlakozóval is.
És egy WD My Book külső vinyó házába is belekötöttem, de azzal sem megy, bár azok lehet csak WD-vel működnek, mert kell hozzájuk WD SES driver is.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Vettem egy 2007-es évjárató Seagate 250-es winchestert használtan. És rádugtam a gépemre, de semmi, meg sem nyikkan, Sata csatlakozós. Biosban nekem AHCI-ra van állítva a Sata csatakozés (SSD miatt), de átállítottam IDE-re és a winchester úgy sem jelenik meg a biosban, nem ismeri fel a gép.
Akkor ez nagy valószínűséggel rossz?Pedig küldött róla Sentinel képet, ami 1 nap 18 órát ír ki működésnek, és 100%-os, igaz, hogy a Sentinel kép december 5-én lett készítve. Ennek a srácnak volt egy 97%-os Samuja, de végül ezt vettem meg, mert ez alig ment. De nem indul el.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22446 üzenetére
Értem. Kérni fogok tőle egy mai Sentinel képet.
-
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22443 üzenetére
Így akkor szerinted be merjem vállalni ezt a vinyót?
Mert használtan árulják, több éves, gari pedig már lejárt bőven.
-
rayoliviero
veterán
Ezt a Sentinel képet valaki elmagyarázná? Mert nem értem.
Felül azt írja 100/100-as a vinyó, de alul azt írja 2011.06.18-án 97%-os volt a kondíció.
De a kép pont 2011.06.18-án készült, a tálcán látszik a dátum.97%-os volt és aznap az eladó még feljavította valami programmal, hogy 100-nak tűnjön? Ilyen van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest