Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Egy régi winyómat próbálom életre kelteni, igazából nem is emlékszem mi lett vele, csak hogy ezen van minden régi fotóm amik jól jönnének..
Maxtor diamond max plusz 9 80Gb sata/150hdd a típus.
2004-es gyártmány.
Rádugom a gépre, felpörög, hallatszik hogy jár is picit és aztán utána már csap pörög semmi több. Viszont a gép nem ismeri fel. Felraktam több particiós progit is, egyik sem látja hogy rá lenne dugva.Van esetleg valami mélyre hatolóbb progi ami elérheti?
Vagy ez már csak szervíz lehet?Köszi : )
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy külső usb-s vinyóm, Adata Ch94 típus.
Kb 2 hónap alatt most már másodjára fordul elő, hogy a windows hibásnak véli és csak formázás után lehet megint használni. Mitől lehet ez?
Van mellette egy szintén usb-s külső vinyó dokkolóban, az egy sima notiból kivett 2,5-ös vinyó, de azzal semmi ilyen gond nincs.Még annyi, hogy egy hp notebook dokkolóra van kötve az adata, ebből a dokkolóból pedig néha ki/be rakom a gépet bekapcsolt állapotban is..
A vinyóval lehet gond?
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Adódott a következö problémám:
Van egy Adata classic CH94 típusú usb-s külsö 1tb-os vinyóm.
Windows 8 van fent, volt egy kis gond a géppel, nem ismert fel egy pendrive-ot. Letöröltem annak a driverét, ez után sem ismerte fel. Fogtam és kitöröltem az eszközkezelöben az összes usb kezelö dolgot, újraindítás után már látta a pendrive-ot. Viszont késöbb figyeltem fel arra, hogy az adata vinyó bár megjelenik, nem lehet megnyitni, nem is írja mekkora mérete, ha megnyitnám azt írja, hogy hibás.
Rádugtam egy másik gépre, szintén ugyan ezt írja, ott meg is kérdi, hogy formázni kellene.
Mit tudok tenni? Legyilkoltam és formázni kellene? Sehogy nem tudom visszahozni?
Elöre is hálás köszönet a segítségekértMég annyit, hogy volt egy másik külsö vinyó is csatlakoztatva, azzal semmi gond nem lett.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Van egy dell e5420-as notim, amihez egy külső hdd tartót (sharkoon) csatlakoztatnék e-satán, de nem sikerül. Bedugom, újraindítom, semmi. Biosban engedélyezve van.
Usb-n rögtön látja.
Van egy gyári dell dokkolóm, azon is van esata csatlakozó, arról sem látja, többszöri újraindítás után sem.
Windows 7 x64 fut rajta.
Mi lehet a bibi? -
sgery
őstag
válasz
Shomci #10647 üzenetére
Kondició 36%, "A merevlemez 529 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.
A lemez felületén található 348 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
A progi még 229napot jósol neki, ez igen kevés:/
Mit tegyek? Gari?
-
sgery
őstag
Üdv minden kedves fórumozónak.
Segítségeteket, vagyis inkább tanácsotokat kérném. Van egy pontosan : Samsung HD103UJ nevű vinyóm, sata 2.0-ás és 1TB-os. Kb 5hónapos a kicsike.
A probléma pedig hogy utorrent folyton írja, töltés közben hogy crc hiba, vagyis valami gond lesz a vinyóval. Elég sok helyre próbáltam menteni, és több helyen is ezt írja.
Na ugye gondolom az adott halott helyeket a vinyón nem lehet javítani, ezért ilyenkor csere van, nem? Fogom magam, visszaviszem ahova vittem, mondom hogy crc hibás és cserét kérek akkor cserélnek? vagy mit tegyek?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged