Új hozzászólás Aktív témák
-
kozicsd
tag
Sziasztok!
Van egy Seagate hdd-m, 1 hibás szektor, valamint 97%-os kondícióval. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Szoftveres megoldásra gondolok, hátha tudtok ajánlani valamit. -
kozicsd
tag
Sziasztok
Remélem jó topicba írok a problémámmal kapcsolatban:
Adott egy HP 655 típusú laptop. Be akartam kapcsolni, erre nem bootol be, azt írja ki hogy nem található OS, telepítsek egyet. Itt néztem egy nagyot, hiszen egy pár órával ezelőtt tökéletesen működött. Win7 telepítő berak, eljutok a particionálás részig, igen ám, de semmi hdd szerűséget nem lát, tehát mintha hdd nélkül menne a gép.
Tapasztalt már valaki ilyen hibajelenséget? Jó lenne ha meg lehetne menteni valahogy, mert számomra nagyon fontos adatok vannak rajta -
kozicsd
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a bad sectoros hdd-ket lehet-e, illetve érdemes-e (ár szempontjából) javítani? Gondolok itt elektronikai vagy mechanikai hibára. Adatok nem lennének fontosak, nem az adatmentés a lényeg, hanem hogy legyen egy adathordozóm
Vagy lehet jobban járnék egy új hdd-vel?
Esetleg tudnátok ajánlani valakit, aki foglalkozik javítással? -
kozicsd
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: tegnap reggel nem bootolt be a gép, mindig csak újraindult. Kikapcsoltam az automatikus újraindítást, majd láttam, hogy kékhalál van, UNMOUNTABLE BOOT VOLUME hibaüzenet.
Win 7 dvd be, számítógép javítása, parancssor, chksdk /r parancs, reggel 9től este 6-ig dolgozott, utána bebootolt a gép.
Ma ismét bajok voltak, nagy nehezen feláll a rendszer, viszont kb fél perc után hallok egy kattanást a vinyó körül, utána iszonyat mód belassul. A hdsentinel szerint umda módban van, max 300mb/s, az aktív is 300mb/s, szóval szerintem ez jó.
Ha újra akarom telepíteni, akkor kb fél órákat kell várni, míg a telepítővarázsló felbukkan, és szerintem ennek nem így kellene lennie.
Esetleg valakinek volt már ehhez hasonló hibája? -
kozicsd
tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
Tegnap észrevettem, hogy a gép bekapcsolás után nem sokkal, kb 10 perc múlva iszonyatosan belassul. Ilyenkor kénytelen vagyok újraindítani. Igen ám, de néha kiírja, hogy disk boot failure, viszont ismételt újraindításnál gond nélkül feláll a rendszer, megint megy egy kicsit, és utána megint lassú.
HD Sentinellel megnéztem a vinyó állapotát, ez igaz csak 16%. Lehet hogy emiatt kezd behalni? :S
Újratelepítés már megvolt, nem segített. -
kozicsd
tag
Sziasztok
Adott egy Coolink külső ház, és egy toshiba 2,5-es hdd, sata-s. Hdd be a házba, ház rádugva az usb-re, a windows észleli is, nyitom a sajátgépet, sehol a meghajtó
Viszont csak usb porton keresztül megy az áramellátás, nem adtak hozzá külső adaptert, lehet az a baj, hogy az usb portos áramellátást is bedugtam a gépbe, alá közvetlenül a külső ház usb csatlakozóját, viszont csak így észlelte a gép.
Ilyenkor mi a teendő?Köszi előre is
üdv
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest