- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Déta
tag
válasz
PiciKenny #24358 üzenetére
Én úgy látom, hogy csak az energiagazdálkodási módhoz kapcsolódó dolgok vannak letiltva. Ha átállítod a WIN7 energiagazdálkodási profil "energiatakarékos"-ra, talán engedélyezve lesznek ezek is. (habár ez a teljesítményre negatív hatással van) Mint olyan...
Amúgy megtaláltam a választ Én is. Tényleg nem elég a kakaó a tápból. Egy 2,5"-es vinyó zavartalanul ketyeg benne két órája... Jaj, most vehetek valami drága tápot... Oh, hogy változnának farkassá ezek a RaidSonic-osok...
-
Déta
tag
Nah, beraktam, s jól müködött. Minden pöpec, még a problémára is rájöttem. Nah, kérem az a gond, hogy a felpörgéshez szükséges energia 2800 mA, a külső rack adaptere meg csak 2.0A-t ad le... A hulladék.
Holnap veszek egy másikat, ami oda tolja neki a kakaót beléje, az anyjába. -
Déta
tag
Ja.
Ma az lesz.
De előbb: beszéltem egy mókussal, s mesélte, hogy neki is ilyen problémái támadtak, s a megoldás az vala, hogy a tápkábel haldoklott. A rohadék. Kicserélte, s azóta vígan megy minden... Na most, ugye, Nekünk a vinyót látja a gép, tudok is másolni, s csak folyton dob le. Már a hajam tépem. Ma megyek és veszek egy kábelt. A fejleményekről beszámolok itt is és privátban is. -
Déta
tag
válasz
harley #24342 üzenetére
Arra, hogy 3 hónapon belül megdöglik, vagyis nem fog többet mükődni. Adatmentés gyorsan és ki a kukába.
Sajnos.
Nekem olyan problémám van, hogy a S-ATA-s USB-s rack-embe beletéve a Seagate 160-as vinyót néha a Windows ledobja magáról 1-2 másodpercre, a lemez leparkol, aztán újra felveszi a jelenlevő eszközök közé és felbúg. Marhára idegtépő. Ha még egyszer meghallom azt a " tüdüm" hangot, nem állok jót magamért.
Mindenféle takarékossági, áram megszakítási funkciót letiltottam.
A vinyó majdnem friss. 100/100-nak látja a Sentinel, mindenféle hiba nélkül. Más laptopon is csinálja, kipróbáltam. Vajon rack vagy hdd hiba? Szereljem be egy gépbe és nézzem meg, hogy ott is csinálja-e? Valami jó ötlet? -
Déta
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e a S.M.A.R.T.-ba irni?
És ha igen, hogyan?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged