- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Aktív témák
-
schweppes
csendes tag
Sziasztok!
Az aláírásomban szereplő cuccot jelenleg egy HK DVD 49-el hajtom meg és az esetek 80%-ában audio cd-t játszok le vele. Érdemes lenne beruháznom egy valódi CD lejátszóba? Mekkora javulás várható el ettől vagy nem érdemes vele foglalkoznom?Köszi!
-
schweppes
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem azt, hogy tovabbfejlesztek stereorol HM-ra. Jelenleg egy HK3490-et hasznalok egy par JBL ES 100-al. Ebből szeretnek egy olyan rendszert, ami - az orok dilemma - zenere es mozira is jo. A hangfalakat megtartanam, gondolom, erosito es par hangfal kiegeszitessel mehetne a dolog. Mit javasoltok?
Udv,
Schweppes -
schweppes
csendes tag
Sziasztok!
Hk 3490+Jbl ES-100 hangfalpárhoz keresek oda illő subot. Miket javasolnátok?
Üdv!
-
schweppes
csendes tag
válasz
bajnokpityu #27016 üzenetére
Pl. ne egy ES80-at rakj egy 60nmes nappaliba. Ilyenekre gondoltam...
-
schweppes
csendes tag
válasz
bajnokpityu #27014 üzenetére
Szerintem egy jól kalibrált JBL szett egy jó HK erősítővel sem lenne rossz!
-
schweppes
csendes tag
Nekem 50 m2-n van ES100, de nagyon betölti a teret. Igaz, nagyon "jól" tele van pakolva a nappali bútorokkal, ahol lakik. És én minden zenét hallgatok. A komolyzene is nagyon szépen szól
Csak ajánlani tudom, de egy jó erőlködő az mindenképp kell neki, amit rendkívül meg is hálál!
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest