- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Toobee #45504 üzenetére
Jó lesz az a 65 centi is.
Már leírtam, hogy a frontok nem lehetnek egymástól távolabb, mint Tőled! Nem lesz egységes az előtted kialakuló virtuális tér, a sztereó színpadkép sem. 220 centi még megfelelő távolság a full HD felbontás élvezetéhez, a hangdobozokat meg közelítsd egymáshoz!
43 centi a szabványos készülék szélesség, az erősítők mindkét oldalán legalább 7 centit kell szabadon hagyni. A gyártók ajánlásai szerint inkább tízet. -
BBéci
legenda
válasz
Toobee #45502 üzenetére
Legjobbnak azt tartom, a kényelmet is figyelembevéve, ha a frontsugárzókat mozizás során is a sztereó (ez régóta meghonosodott magyar szó) erősítő hajtja. Ehhez úgynevezett bontható végfokra van szükség, ami az AV géppel azonos márkájú, különben eltérő lenne a hangzása. Amennyiben nem ilyen a sztereó erősítő, érdemesebb dupla kábelt venni és a hangdoboznál csereberélni, dugdosni, azokat könnyebb megközelíteni.
-
BBéci
legenda
válasz
Toobee #45498 üzenetére
Kicsit sok kérdést tettél fel egyszerre, késő is van, a cikkemmel sem haladok.
A frontsugárzók sem zenéhez, sem filmekhez nem lehetnek messzebb egymástól, mint a hallgatótól. Állódobozok körül, 360 fokban, ne legyen semmiféle tárgy. bútor, fal 70 centinél közelebb, de az 1 m lenne ideális.
Erősítő fölött legalább 10 centi szabad hely kell a szellőzéshez, a polc, szekrény hátulról is legyen nyitott! Mindegyik készülék külön rekeszbe kerüljön, egymásra tenni tilos!
Center a tévé alá kerüljön, amilyen közel csak lehet! A tévé közepe legyen szemmagasságban!
A mélyláda helyét próbálgatással kell meghatározni, kiindulási alap valahol a két front között szokott lenni.
Nézegesd a thx.com speaker setup ábráit! -
Tamoo
nagyúr
válasz
Toobee #45154 üzenetére
Ha úgyis van lehetőséged személyesen bemenni, én a helyedben meghallgatnék párat, aztán úgy dönteném el, hogy megéri-e az a +15e vagy +30eFt. Az a biztos.
Kérdés:
Egy alap Pioneer VSX-421-es erősítőnél ajánlott lecserélni a gyári tápkábelt, vagy ennél még nem hozna annyit, hogy érdemes legyen pénzt kiadni rá.... Én jelenleg a sub-ot is gyári kábellel használom. -
Toobee
veterán
válasz
Toobee #45136 üzenetére
Na bakter, kicsusztam a szerkesztesbol. Szoval, ami meg lenyeges lehet: panel 6. emelet, de nem zavarok senkit, a 3 ev alatt 1x jottek at szolni, akkor is ejszaka, mert nyilvan ittas voltam. A nappali 33-35 m2 es falra nez minden, tehat ablak fele nem all semmi, csak en, ha kinezek rajta.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Toobee #44996 üzenetére
Használtban még érdemes erre a JBL-re rápillantani! De nézelődj még azon az oldalon, vagy itt az apróban.
Az erősítőd nem rossz darab, inkább a sony hangdobozaidat kéne lecserélned.
-
jos3ph
tag
válasz
Toobee #36835 üzenetére
Ha ezt lecserélem, akkor az azért lesz, mert ez üzemképtelen lett, vagy mert nagyobb helyre költöztem, és projektort vettem
Ha pénzköltés, akkor inkább TrueHD-s erősítő, és egy komolyabb videokártya! Na meg a régóta tervben lévő komplett kábelszett, ami most elsőbbséget élvez mindenek felett
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest