- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
I'am Dony #172559 üzenetére
Köszi szépen, de ne fáradj ezzel, igazából elég jól körbeírtad a dolgot.Az Audyssey app is hasonló dolgokat tud(na), de rém bugyuta egy mobiltelefonon ujjal egy kis kijelzőt érintgetve tologatni a frekigörbét, pontatlan is, komolytalan is, pedig az irány jó lenne.Létezik is egy lelkes felhasználó által készített pc-s program, ami képes az app mérési eredményeit importálni, amit megszerkesztve vissza lehet küldeni az AVR-re, de rém bugos és sajnos annak a fejlesztése is elakadt azt hiszem.
-
-
gab1ka
senior tag
válasz
I'am Dony #172556 üzenetére
Ja értem így már világos, azt hittem a pc-s umik-es vonalat ahhoz és azért használják hogy esetleg custom görbéket meg akár manuális módosításokat végezhessenek akik szeretnek ezzel játszani, míg a hozzácsomagolt mikrofon az ilyen fapados lesz amilyen lesz de nincs róla diagram féle megoldás.Én is szeretném már végre kipróbálni, egyszerűen csak jókat hallok róla.
-
gab1ka
senior tag
válasz
I'am Dony #172552 üzenetére
És azt nem vetetted össze, hogy a Diracos AVR a saját mikrofonjával a pc-t teljesen kihagyva plug&play üzemben hogy teljesít? Gondolok itt arra, hogy egy Audyssey-nél még az is jobb nem? Valamiért abban reménykedem, hogy most hogy leszivárog a Dirac az olcsóbb szegmensbe, szépen lassan eljön a házimozisoknak a megfizethető kánaán.
-
modflow
veterán
válasz
I'am Dony #172534 üzenetére
Köszi, de fura, mert itt se kapható...
Nem értem, oké, tavaly volt covid, de 2021 januárban bejelentették, hogy majd 2021 nyarán jönnek az általam említett erősítők, amikben végre jó a HDMI 2.1.
Most itt van az ősz, itt van újra...
Az Onkio és a Denon be van zárva január óta?
Vagy mi van? Tudja valaki? -
Lite
őstag
válasz
I'am Dony #172489 üzenetére
Köszönöm, valószínűleg az lesz inkább, mert ahogy olvastam, az XLR-es Daytonra többen is panaszkodtak, hogy 100 Hz alatt hirtelen leromlik a mérési képessége, pontatlanná válik. Így pont a szub mérése bukna meg...
#Zigi: azért érné meg, mert a mikrofont leszámítva minden van már otthon hozzá.
-
BIGi75
senior tag
válasz
I'am Dony #172374 üzenetére
link
Online akusztikai tervezés 6,5k. Emailen visszaküldték a fotókat, megjelölve a panel típusokkal, méretekkel, + volt egy cca. 15 perces telefonos egyeztetés, magyarázat.
Ha valakit érdekel, felrakom amit kaptam. Én igazából (laikusként) hiszek benne, csak nem szeretnék studiót csinálni a nappalimból. Mondjuk már lehet kapni egész mutatós, dizájnos darabokat, de valószínű valami panel+EQ kombó lesz a vége. Néhány darab szerintem elkerülhetetlen egy kevésbé telepakolt szobában, de mégegyszer: ezt laikusként mondom. -
Saughassy
aktív tag
válasz
I'am Dony #172308 üzenetére
Igen, a 115sw kézenfekvő megoldás de több helyen is kritizálják a sebességét. Mivel ez kellően szubjektív paraméter, nem tudom mennyire aggodjak.
Tudom hogy void utálja az svs T, de az SVS PB2000Pro elég jónak tűnik
https://www.audioholics.com/subwoofer-reviews/svs-pb-2000-pro-1/conclusion
20Hznel 105db nem rossz. És kapok vele dspt is.
Pusztán ezt nézve az Arendal 1961 1s 99db ugyanitt. Nyilván nem perdöntő, úgy látom a dspje sokkal komolyabb, de ugye nem kicsi ez a nappali.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
I'am Dony #172235 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy nem érdemes többszörösen EQ-zni. Egy filterezett frekimenetre nem tud ugyanúgy kalkulálni az algoritmus vagy legalábbis félreviszi. Én így értelmeztem, de ha nem így van vagy rosszul fogalmazok majd javítsatok ki! Az YPAO meg Audyssey gondolom nem rak sok paramétert a mélytartományra, így sok vizet nem zavar gondolom. De még nincs ezekkel igazán tapasztalatom, mostanában nincs szabadidőm kísérletezni.
Ami méregetős videókat néztem, ott is lehúzták a proci korrekcióját arról a tartományról ahol a miniDSP dolgozik.Jelenleg nekem is be van kötve a HD, de lustaságból annyi történt, hogy beállítottam vele a késleltetést, de nem EQ-ztam hanem utána küldtem rá a cavernt. De jó lett így. Mondjuk ehhez kicsit luxus egy HD-t venni (mármint hogy csak késleltessek).
-
Dudee
senior tag
válasz
I'am Dony #171669 üzenetére
ahogy nézem a méreteket, elég szűk a mozgásterem.
Arendal:
egyedül a 1961 1S jöhet szóba, ez 280 ezer.
az 1V már nagyon nagy, és drága is.XTZ:
hiába néz ki nagyon jól a 12.17 edge, ez is túl magas. igaz csak 3 centivel belelógna már a vászon keretébe.
ez 270 ezer, de csak 2 hónap múlva lesz készleten
A 10.17 méretre jó, 220 ezer, de a 10 colra fent azt írtátok, hogy azt inkább ne.ha csak az adatlapot nézem, továbbra is azt látom, hogy a pb1000 pro mélyebbre megy valamivel, mint a fentiek (tudom, hogy ez nagyon nem minden
), méretre pont jó. Teljesítményre elmarad, de 10m2-re mit akarok 800W-ot?
szóval még gondolkodós
-
-
-KP-
addikt
válasz
I'am Dony #171658 üzenetére
Dehogynincsenek eqzva
Mivel nincs bennük DSP ezért egy ún. aktív Linkwitz transformer áramkör van beépítve. Ettől szól az XXLS400 úgy, ahogy. Különben már jóval hamarabb esne az átvitele.
Amúgy tudtommal sajna Brexit óta vám és áfa köteles ami a UK-ból érkezik, szóval így sajna a BK szubok már nem azok az ár/érték bajnokok, mint voltak.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
I'am Dony #171635 üzenetére
Nem 2x5 filtere van a simának? Amúgy az darabra szerintem simán elég szubra.
A HD-nál is úgy van a 2x10, hogy külön 10 input 10 output?
Nálam is itt van jelenleg mindkettő, csak még nem volt időm/kedvem foglalkozni vele.
Nyilván valszeg a HD-t tartom meg, mert a Crown-hoz nekem kell a magasabb jelszint, de ki akarom próbálni a simát is.
-
Dudee
senior tag
válasz
I'am Dony #171635 üzenetére
köszi szépen. 2 hét vagy hónap, vagy valami más?
amúgy először egy subot kéne venni (ez volna a pb1000 vagy 1000pro), a mostani egy pici olcsó wharfedale, ami hiába nyitott, 30Hz alatt elfogy. Vagy a szoba öli meg, de azért nem hiszem, mert raktam több helyre, és ott már nem szólal meg.
Elcseszett alakú a szobám, nem tudom 1 szubbal 1 ülőhelyre össze lehet-e hozni valami épkézlábat.
De most már legalább meg tudom mérni, és látom amit hallottam is. Mármint hogy az egész egy hullámvasút -
válasz
I'am Dony #171205 üzenetére
Ahogyan írod, az akár már személyeskedés is lehetett volna, de szerencsére nem így íródott le.
Ezért is érthetetlen, ami történt.
Szerintem ami személyeskedés, és törlésre okot adó mondat volt, az annyi, hogy valaki leírta (nem emlékszem, ki volt), hogy meg kellene tanulnia a szakmája alapjait, vagy valami ilyesmi. Ez a személyének szólt, ami valóban kerülendő. A többi kizárólag az AV-Online nevű internetes portál kritizálása volt, ami maximálisan tolerálható egy fórumon, pláne, mivel évek óta problémás és vitatott hifi-házimozi körökben a portál színvonala és hitelessége. -
-
válasz
I'am Dony #170280 üzenetére
huu, boccs, hogy nem válaszoltam...
Na de örülök, hogy végül maradt! Pláne, mert így én sem repültem rá
És az mindent elmond ha a hangja feledteti a méret miatti aggodalmakat. Még pár hét és már fel sem fog tűnnicsak az elégedettség érzés amikor sorra nézed az összes kedvenc filmedet.
Kíváncsi lennék, hogy vajon mit tud a kis tesó, a SUB10.17 edge . A méreteit leszámítva a specifikációk alapján 1Hz a "különbség".Mondjuk az is érdekes, hogy a régebbi 12.17 800W -ja nem volt elég, erre itt az új és 1045W. Mi változhatott még benne, mi a létjogosultsága?
-
ada19
senior tag
válasz
I'am Dony #170296 üzenetére
Ezt én meg is akartam rendelni anno mert jókat írnak róla, november végétől vártam rá és 2 hete jött az email hogy ismét gyártottak valamennyit, a várólistásokat érkezési sorrend alapján kiszolgálják. De hogy folyamatos-e a gyártás, passz rá kell kérdezni. Tom-ot kell keresni, nagyon segítőkész.
Aztán időközben akciós lett a 115...
Elvileg a Monolith 12" és 15" is nagyon jók.. Pár hete még szerepeltek a Monoprice EU oldalon mint out of stock, azóta teljesen levették... Sajnos.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
I'am Dony #170280 üzenetére
Ha meg lehetett volna venni most is 210eFt körül, akkor valószínű én is ezt választottam volna. Szimpatikusabbnak tűnt mint a Klipsch és a mérete is emészthetőbb. Ez az R-115SW nagyobb mint az Ultimaxom. De hol vannak ezek az eredetileg tervezett 18"-os reflexhez.
De még arról sem mondtam le teljesen.
#170276 Khaosz55: Jó lett!
De még mindig a sajátom tetszik a legjobban a tölgy borítással. Nekem ha lesz még épített szubom, arra tuti speakon aljzat kerül.
-
ada19
senior tag
-
mettek
addikt
válasz
I'am Dony #170131 üzenetére
+Python1
Köszönöm szépen!
Mondjuk ebben igazad van hogy az állók nagyobbat ütnek 80hz fölött. De ahhoz nagyon komoly wattok kellenek és egy jól csillapított szoba is.Iam Dony: nem mondom hogy jobb a pb-től mert emlékezetből nem lehet hasonlítani de jelenleg nincs hiányérzetem, sőt. Ennyire jónak még nem éreztem a mozimat.
-
Dorian
félisten
válasz
I'am Dony #169629 üzenetére
Klipsch:
Olyan nagyon bő lére nem tudom ereszteni, az biztos, hogy hangnyomás-hiányról biztosan nem beszélhetünk (poti 10 óránál), mindezt úgy, hogy a szub gyors és nincs brummogás vagy túlzó hang. Az odabaszás hangenergiáját kissé hiányolom, valószínűleg azért, mert pont 50 Hz körül van egy beesésem. Cavern ugyan kihozza egyenesre, de ez a hatás meg pont ott egy kis dombot igényelne.Szóval biztos, hogy megtartom, de a kalibrációjával (vagy igazából a rendszerével) kapcs még vannak kérdőjeleim.
-
BBéci
legenda
válasz
I'am Dony #169563 üzenetére
EQ-tól nem lesz jobban valósághű! Aki azt állítja, az nincs tisztában a hangszerek eredeti hangjával.
Honnan vetted a 25 Hz-et és a 15 %-ot?#169559denesdr
A vagdalkozás arra vonatkozott, hogy fogalmam sincs arról, mennyire nyúl bele a hangba egy AVR/processzor EQ-ja.
Jó lenne, ha az előzményeket is figyelmesebben olvasnád, mielőtt nekem támadsz!#169562Tamoo
Neked is szól, amit denesdr-nek válaszoltam.
Miért érdekes az, hogy én mit, mihez hasonlítottam?
Ezt írtam: "Ha jól emlékszem, Bajnokpityu írta, hogy tapasztalata szerint a túlzott (szénné) EQ-zás elqrja a polaritást, fázist és egyéb negatív mellékhatásai is vannak. Neki elhiszem, mert ismerem a hallását és az ízlését."
Tehát nem az én véleményemről volt/van szó.
Vitatkozz Bajnokpityuval, ne velem! -
válasz
I'am Dony #169409 üzenetére
na, ez remek! Kíváncsi vagyok közép-, hosszútávon mennyire válik be, mennyire szereted meg és sikerül e a "rezgős részét ki EQ-zni" . Én a Klipsch vonalat elengedtem, leginkább a privátban tárgyalt okok miatt, így még megy a nézelődés. A barkács kedv az bennem van nagyon.
Néztem az XTZ 10.17-et is, talán abból kettőt is lehetne, ahogy Te is írtad - azért most a 12.17 akciós ára igen szimpatikus, csak kár, hogy a matt fekete májusig nem lesz.
De a kis tesóra visszatérve, próbálok rájönni hol lehet a "buktató". Mert a száraz adatok igencsak közel állnak a nagyhoz, így felmerül a kérdés, hol a kompromisszum.apropó, filmrészlet..
Ha van kedved és időd. Az egyik 10.17-es tesztben az írták, hogy a Harry Potter 4. részének végén amikor az útvesztőből átkerülnek a temetőbe és párbajoznak, valamint a Mad Max - Fury Road üldözési jelenetei igen csak meg tudják dolgoztatni és inkább a hangszóró limitbe ütközik, mert az erősítőjében lenne még tartalék. Kíváncsi vagyok a 12.17 miként abszolválja. -
alphamooncam
őstag
válasz
I'am Dony #169427 üzenetére
Értem a problémát, nem erről van szó, nálam sem stúdió van, és mindössze 18nm-el gazdálkodhatok.
Hívj egy szakembert, pl. a fórumról fapacit, az majd megmondja tutit.
Amikor itt megoszt valamit az ember, akkor tudja jól, hogy kaphat hideget-meleget, mert benne van a pakliban.
A frekvencia menet nem minden, az hogy ellaposítod, az még nagyon kevés az örömhöz, és szó sincs olyasmiről, hogy bántani akarnálak, de OBJEKTÍVEN ez konkrétan rossz.
Vannak itt tapasztaltabbak, kérdezd meg őket az utózengéseddel kapcsolatban ha nekem nem hiszel.
-
alphamooncam
őstag
válasz
I'am Dony #169417 üzenetére
"Ezt utána beviszed a DSP eszközbe (nálam miniDSP) ami az AVR és szub közötti szubkábelbe van iktatva. Után örülsz. Nagyon "
Ne má !
Vízesés diagramodon jól látszik mekkora gondok vannak 50Hz alatt.
Kb. olyan utózengésed van, hogy alig csökken a hangnyomásod hosszú ideig, amit ugye miniDSP-vel lehetetlen eliminálni.
Örülni?
-
arcitec
addikt
válasz
I'am Dony #169409 üzenetére
Olyan nem lehet, hogy most a szub viszi a mozit? Mert nálam a zártra mondták , hogy vissza kell venni belőle, pedig nekem nem volt sok ... Régebben az is szlogen volt,hogy olvadjon be mintha nem is lenne. Most meg az van mondva, hogy korábban mintha nem is lett volna szub. Számomra kicsit vicces már már ez a "mozis szub érzés", ami eddig sehol sem volt.
Mondjuk ez így igaz is lehet. -
válasz
I'am Dony #169342 üzenetére
Jah, "hé Björn, hozd még előre azt az utolsó darabot aztán tedd ki az elfogyott táblát"
Itthon megmutattam és azt az itinert kaptam, hogy ilyet kell vennem "mert ez szép"
Mondjuk valóban, a fényezése jobban megy (konkrétan olyan) a Quadral szettemhez mint a mostani svs vagy a kinézett R-112SW.
Kíváncsi vagyok mit tapasztalsz, mi lesz a véleményed. Holnap míg elmész munkába, hagyd bekapcsolva egy adjál neki valami bejáratós anyagot, nem lesz annyira nyers hétvégére -
ada19
senior tag
válasz
I'am Dony #169128 üzenetére
Leírom nálam miért esett ki a rostán az első kettő, hátha segít:
-XTZ 12.27 - alacsony frekvencián (25 körül úgy rémlik) képes zajolni a port (port chuffing). Nem sokan panaszkodtak rá, de az XTZ maga is elismerte emailben hogy a kis dobozméret miatt valóban előfordulhat a jelenség. Ha növelnék, nem vennék annyian.
-BK - itthon alig ismert (de kint nagyon jó neve van) valamint 50 kg-s monstrum. Emiatt a kettő miatt ha esetleg nem tetszett volna, jelentősen rontja az esélyeimet a továbbadásra vagy csak nyomott áron. Mindezen ront, hogy debreceni vagyok.Ahogy írtad, az R-115SW-nek pedig az erősítő gondok, amiken egy klipsch.com-os topik szerint jelentősen javít, csak akkor kapcsolod be ha használod vagy okosdugaljal vezérled hogy éjszaka ne menjen. A topikindító szerint (aki sok ilyet javított) az auto-on funkció a mumus.
-
törölt tag
válasz
I'am Dony #169080 üzenetére
Sokminden megfordult nálam az utóbbi időkben, de mégis valahogy a szubok lemaradtak..
3 reflexes, 1 zárt volt nálam, és egyértelműen a zártat hallottam jobbnak, hozzáteszem mindegyiknél az AVR önbemérőjét volt alkalmam csak használni.
Szóval nem csak arcitec, Béci "zártas" -
ada19
senior tag
válasz
I'am Dony #169011 üzenetére
-KP- Mononlith-es javaslatán kívül, amit én is nagyon szívesen kipróbálnék (azaz nekem jó eséllyel a 15" kellene) én a következőket néztem mielőtt az R-115SW-t vettem meg, hátha segít:
-XTZ 12.17 EDGE
-XTZ 1x12
-BK Monolith
-BK P12-300SB-PR
-Arendal 1723 1.5Az Arendal jelentősen drágább mint a többi, ezért én végül emiatt el is vetettem.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
I'am Dony #168989 üzenetére
Az egy zárt láda, teljesen normális. Nem azért mennek mélyre, mert jó lenne a konstrukciójuk, hanem mert annyi teljesítményt és korrekciót kapnak, hogy ne tűnjenek rossznak. Viszont mivel az egekbe vannak tornászva, gyakran +20 dB-ekkel, ezért torzítanak is rendesen.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
I'am Dony #168989 üzenetére
Ha SB12NSD-ről van szó azért az nem egy nagyon izmos szub. Hangosan is mértél, 40Hz alatt egyértelműen szendved benne a hangszóró. Feltételezem gyárilag is DSP-zve van az erősítője az alsóbb részen, hogy kompenzálják az esést, ez is torzítás emelkedéssel járhat. Persze nem ennyire. Ha 70dB körül méred mit mutat? Gondolom a tendencia ugyanez lesz, csak nem ilyen magas értékekkel. Kíváncsi vagyok. De megmérheted közelről a hangszórót is.
A 15"-os zárt Ultimaxom közeltéri mérése nekem is egyértelműen mutatta, hogy 40Hz-től fokozatosan nő a torzításom lefelé haladva, hogy ott már nincs elemében ebben a zárt dobozban. -
alphamooncam
őstag
válasz
I'am Dony #167139 üzenetére
"Azt hittem kezdő kèrdés
A vezetèkdugdosástól van egyszerűbb? (Azert köszi)"Ódzkodtam leírni, mert pont ilyen reakciót vártam, és kaptam.
Nekem annyiból volt könnyebb, hogy XLR csatikat egy mozdulat kihúzni bedugni.Sikerült egy szintre hoznod a hangsugárzóidat?
( Közben megnéztem a Tenetet, mióta utoljára hozzászóltam.
)
Amiről e-mailben beszéltünk nem kaptam még visszajelzést, gondolom majd eztán következik.
-
Quetz
őstag
válasz
I'am Dony #167141 üzenetére
1. - A hangerő legyen 0-n, amennyiben a hangerőt -80/+18 tartományban tudod állítani.
2. - A mérőjel legyen -30dB
3. - A mért hangnyomás legyen 70dB
4. - Az LFE hangnyomást legyen 80dB kezdetnekAz LFE-t ellenőrizd le egy 20Hz-300Hz sweepel, mondjuk a center csatornára. A grafikonon az kell látnod, hogy 20-80Hz LFE és az utána következő center grafikon egy szinten van nagyságrendileg.
-
alphamooncam
őstag
válasz
I'am Dony #167126 üzenetére
Én egyszerű EQ nélküli megoldásom egy szintre hozásra REW-el.
Mikrofon kalibrációs fájl betöltése után, az AVR-en a hsz. távolságokat be kell állítani.
REW-ben van külön hangerő érzékelő plugin. Ezt meg kell nyitni "C" típusú mérésre állítani, elindítani.
AVR-en a saját teszthangját elindítani, és addig emelni a hangerőt, amíg a szokásos hallgatási szintet el nem érted, vagy beállítod a REW-ben lévő pluginhoz igazítva a 75dB-es hangerőt tetszőleges etalonnak választott hangfalon. Legyen mondjuk a legtávolabbi hangsugárzó, nálam a left surround.
Az AVR kijelzőjén beállított jelszintet megjegyzed. Legyen mondjuk -12dB
Kikapcsolod az AVR-t és a mért hangfalból a hsz. kábelt kihúzod és átdugod abba a következő hangfalba , legyen a right surround, amit következőleg meg akarsz mérni. (És így tovább*)
Bekapcsolod az AVR-t, beállítod a feljegyzett hangerőre (itt a példa szerint -12dB ).
Elindítod a teszthangot és a REW-en megméred. (Mutat mondjuk 72,4dB-t).
AVR-en beállítod (addig emeled/csökkented a hangerőt ) amíg A REW hannyomszintmérője az előző hansugárzóhoz tartozó hangnyomást ( nálam 75dB-t ) nem mutat.
Megnézed, hány dB-t kellett emelni/csökkenteni az AVR-n, hogy egy szintbe kerüljenek. Példa szerint 3dB-et kellett emelni a right surround jelszintjén, hogy az etalonnak választott left surround jelszintjét elérje.
Feljegyzed az értéket. Ezt kell majd később kézzel bevinned ennek megfelelő helyre.
Etalon hangsugárzó kiválasztása tetszőleges, lényeg hogy amit hurcolászásra használsz hsz kábelt, mindegyik hangszóróhoz el kell hogy érjen.Azért kell a REW, és nem jó egy sima telefon, mert a telefonon nem kalibrált a mikrofon, egyébként lehetne azt is használni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
I'am Dony #166946 üzenetére
Ez psychoacoustic simítással volt úgy nézd. Hibákat elfedi, azt próbálja szimulálni, hogy hogy hallod. Nem szoktam így felrakni, alphamooncam kérése miatt tettem, hogy össze tudja hasonlítani az övével.
1/12-vel szűkebb skálával ugyanaz így néz ki. Amúgy átlaghoz viszonyítva valóban nem mondanám rossznak. Nem jó, de nem is tragikus. Az elmúlt években amíg nem EQ-ztam sem voltam vele elégedetlen mozin, de a szub kiemelést mindenképp le akartam húzni. Viszont már az EQ nélküli T12 - Ultimax csere is nagyon sokat hozott.
#166945 VoidXs: Nagyon durva különbség. De ebben még tuti van jó pár csavar a mi egyszerű korrekciónkhoz képest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest