- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz
#09634560 #117403 üzenetére
Szűkös, a RXV579 140 körül megkapható lesz ha akciós lesz, míg a 679 nem hiszem hogy 170-180 alatt elhozható, ráadásul nem tudom abból lesz e akció, 579 hamarosan akciós lesz.
140 ezerért ár érték arányban az 579?
Ki tudnám használni én a 679 et?
A 170 ezret is már nehezen tudnám összeszedni, de még megoldható, ha tényleg azt ajánljátok.Onkyot nem ismerem hangzásra, hasonló mint a yamaha?
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
#09634560 #117367 üzenetére
"Mi meg az erősítőkhöz-hangfalakhoz, lejátszókhoz konyítunk jobban.. már a 60 ezres popi/dune is érzékelhető kép-hangminőséget produkál..."
Épp erre voltam kíváncsi. Az autó azért nem jó példa mert egy laikusnak is nyilvánvalóak a különbségek. A Bluray lejátszóknál nekem baromira nem. Míg a médialejátszómnál WD lejátszik szinte mindent, vannak gyerekbetegségei. (nem is kevés) Addig az Dune zökkenőmenetes választás ezért kb a duplájába kerül. A bluray lejátszók esetén most nem látom be hogy egy 50ezres helyett 2vagy 400 ezrest kéne vennem. Meg fogom nézni valahol a különbséget vajon észre veszem-e.
-
69er
csendes tag
válasz
#09634560 #117147 üzenetére
Köszönöm, így már legalább tudom mit hallgassak meg. Kár, pedig a Jamoban nagyon bíztam...
Quadralból gondolom a 150k-s quintas széria felejtős( Na meg 1 év gari az 5 helyett...), következő meg már 350k akcióban, kicsit kiesik a keretből.
Kicsit aggaszt a Castle 1 év garija is, mert hosszú távon szeretném, ha kiszolgálna. Vagy nem kell ezzel már foglalkozni? (hogy ki mennyi garit ad)
20nm-es szobába kell mélynyomó, vagy elég lehet nélküle is? -
válasz
#09634560 #117182 üzenetére
"Legnagyobb butaságok egyike amit eddig olvastam..
Melyik fórumban és hol??
Majdnem fetrengek..
"
(#117183) Norbi 7 "Márkkal egyetértek,a szobával kell először foglalkozni."
Nekem mondod? Én tudom. Sokkal inkább meghallok egy környezeti vagy lelkiállapot-változást, mint egy hifi-kiegészítő tárgy hatását.
-
kigyi_23
addikt
válasz
#09634560 #117165 üzenetére
4308 is jó gép, de nem ártana a kiszolgáláson is javítani
Most örülök a fejemnek, hogy olyan irányban jött össze a fejlesztés amiben akartam. Halkan is "jól" szól, de legalább nem kell fülelnem, hogy mit mondanak a beszédhangok jól érthetőek még a magyar szinkronoknál is. Ha van lehetőség akkor hangosan meg elég élménydús hangja van tehát előrelépés mindenképpen a régihez képest.
Mai tesztalanyaim ezek voltak (szabadságon vagyok
)
- A Star Wars VI. rész ennek a hangkeverése tetszett ma a legjobban, egyszerűen jó volt
- A Nagy Gatsby egy furcsa film, de jó zenei betétekkel és tetszik a stílus
- Az Életrevalók ezt már vagy 10x láttam, de nem tudom megunni annyira jót tesz az ember lelkének. Amikor kimerült vagyok megnézem és valahogy megnyugszom tőle már az első percektől is és kipihentebb vagyok utána, csökkenti a stressz hatást. Hihetetlenül finom zenék vannak bent, nagyon kellemes dallamok. -
robi222
senior tag
válasz
#09634560 #116993 üzenetére
Elolvastam jó pár külföldi tesztet,és ott tényleg megemlítik,hogy az ez előtti szériákat nagyon el cseszték.Szerencsére az 5508-al visszahozták a minőséget.
Látom az umc 1hez is egy kicsit szkeptikusan állsz,pedig a legtöbb mozis foumozonak ez van,és nagyon imádják.Én a Denon 4100,és a Pio lx 72 -ről váltottam Emotivára ,és teljesen más kategória. -
robi222
senior tag
válasz
#09634560 #116989 üzenetére
Eddig umc 1 et hasznaltam. Mint koztudott nagyon jol szol. De most vettem Onkyo 5508 at, ami arban duplaja az Emotivanak, de sokkal jobban szol. Minden teren hallok javulast. Hatranyt eddig nem tapasztaltam.
Xlr -t csak a maniakusag mondatja velem, mert mindig jobb es meg jobb kell. -
Szabikaa20
őstag
válasz
#09634560 #116968 üzenetére
Ezt ertem is csak nem ilyen hasonlításra gondoltam...Mármint az RX-V379 és a HTR-3068 között akkor mi a különbség?
Vagy a RX-V479 és a HTR-4068 között? A 2067-es öregebb azt nem lehet a 379-el hasonlítani...Nem az első erősítőm(reciver) lenne már volt egy RX-V371-em és egy Denon AVR 1912-öm annyira azért nem vagyok zöldfülű...Azért kérdeztem konkrétan ezeket,mert nem találok köztük különbséget és ma vagy holnap megszeretném rendelni vagy a HTR-4068-at vagy az RX-V479-et,de kettő között van 80€ különbség!
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
#09634560 #116677 üzenetére
Rendben, köszönöm, akkor ezt hagyom úgy, ahogy van.
Olvastam valami olyasmit, ha LFE-t használ az ember, érdemesebb inkább 120 Hz-re állítani az erősítőt.
Ezen a Piooneren 80, 100, 150, 200 van. 120 Hz nincs. Akkor tegyem 100-ra vagy maradjon a 80? Vagy 150?
A mélyládán 150 Hz, max és LFE állásban a kapcsoló.És elég sok hozzászólást elolvastam az Y kábellel kapcsolatban, LFE-hez mindenki sima egy ágú kábelt használ. De a JBL ládámon nincs külön LFE bemenet, így a Line in-be be tudom kötni Y-nal is akár, amit meg is tettem. Csak nem teljesen vagyok benne biztos, hogy ez így jó lesz, a használati utasítása is a ládának azt írja, hogy vagy az egyikbe vagy a másikba kell (R vagy L), ha az LFE-t használjuk. Van aki azt írta tegnap, hogy Y-nal is be lehet kötni az LFE-t, de leginkább olyanokat olvastam, hogy azt úgy nem, hanem simával.
BBéci korábban írt olyat egy hozzászólásban, hogy egyes régebbi JBL ládák igénylik az Y bekötést, még LFE esetén is, ha jól értettem. Nem tudom, hogy az E150P ilyen-e.
-
Konfigos
őstag
válasz
#09634560 #116607 üzenetére
Néztem néztem..de hát a 3808ason kívül nem igazán fogott meg egyik se,az viszont nagyon,csak majd a duplája annak amit szánok rá.Most láttam egy nr-905ös vasat is,az is nagyon tetszik,igazi kis erőgépnek néz ki,de hát ez is jócskán több,de erre még talán többet ki is adnék,de 140 akkor is sok..Igazából úgy látom hogy nem is olyan könnyű 80 körül olyat venni ami jó lenne nekem,kicsit a pio lx -51 gépet bánom már hogy nem csaptam le rá,igaz ott valami furcsaság van szóval lehet hogy jobb is hogy megkíméltem magam tőle.
Onkyo 805 eladója meg szinte elérhetetlen..levelezünk pár napja,hívtam is de épp nem jókor,mondta visszahív,azóta hív..pedig rég a kezébe adtam volna a pénzt.Valahogy nem szeretem az ilyen eladókat,vagy árulja amit akar vagy ne,ha eladó akkor meg az minimum hogy naponta 1x legalább válaszoljon az üzenetekre és tartsa a kapcsolatot a vevőkkel,főleg úgy hogy tavalyi árat is megadtam volna érte.Legalábbis szerintem.Mindegy,keresgélek tovább hátha lesz valami jó vétel,vatera,avx,jofogás,hardverapró,ezeket már kilőttem szinte,szóval maradnak az "új" hirdetések.
Egyébként ha érdekel valakit ráakadtam véletlen vaterán egy olcsó JBL e80 párra,ha okosan csinálja a vevő lehet elviheti 50ért is,ami azért szerintem egész korrekt ár lenne érte.
-
Ear001
addikt
-
rayoliviero
veterán
válasz
#09634560 #116448 üzenetére
Ez nemrég máshol még 50 volt, így számomra felejtős.
És most 70-et sem szeretnék erre költeni, egyelőre beérném egy 30 ezer körülivel is, utána majd vennék jobbat.Ilyenem pedig volt, ezt szerettem nagyon. Csak postán tudom megvenni, az a baj, előtte nem tudom megnézni.
-
Konfigos
őstag
válasz
#09634560 #116266 üzenetére
Semmi baj,ezzel kezdtem itt tegnap,mert nézegettem hogy mennyibe került annak idején és biztos voltam benne hogy ez nem egy kuka darab lehet akkor még ma se.Zenére is jobb ez a régebbi pio mint az lx51?Lx51 mellett szól hogy jóval frissebb ahogy láttam,hdmi is van rajta stb,de drágább is persze kb 10-15ezerrel.
120 W + 120 W (DIN 1 kHz, THD 1 %, 8 Ω) ez az lx 51
100 W + 100 W (DIN 1 kHz, THD 1%, 8 Ω) ez pedig az ax5-iSzabad kiindulni ilyen nyers adatokból és egyértelműen kijelenteni hogy az lx51 jobb minden téren?Gondolom azért az hogy mit tud papíron meg a valóságba az 2 különböző dolog,bár talán ebbe az árba amibe ezek kerültek fénykorukba már aránylag pontosat ezek az adatok.
-
Konfigos
őstag
válasz
#09634560 #116257 üzenetére
Most 25nm-t kell bezenélni,de jövőre tervezek költözni,és ott biztosan egy nagyobb helyre fog kerülni majd a kiszemelt,azért se akarok addig vásárolni semmi frontot mert ki tudja mekkora helyre kell majd.Valamit venni aztán meg eladni fél év múlva annak meg nincs értelme ha esetleg nem jönne be,főleg egy ilyen drága hangfalnál,vagyis számomra drága az es100.De nagyon tetszenek azok a mélyek benne és az egész robosztus megjelenése,nagyon tetszik még a concept 10 is.
Közbe ma megnézem melyik yamaha van otthon,rx v457,szóval nem egy komoly darab,bár úgy látom tartotta az árát,vagy én vettem nagyon olcsón 5éve 20k-ért,igaz rendesen levolt harcolva kívülről.
Valamire ezt mindenképp szeretném lecserélni,egyelőre bújom a hirdetéseket 70k körüli árig,hátha lesz valami kihagyhatatlan,most egy denon 1909et néztem,45ért,de ez nem akkora előre lépés még szerintem,hogy megérje foglalkoznom vele.#116262: Ezt a subot elfogadnám!
A polkot cserélni akarom majd jövőre szintén,nem rossz csak azért kevés zenére a psw 110,meg ugye nem is zárt.
#116263: Ezzel kezdtem itt a kérdezősködést,de nem írta senki hogy jó vétel lenne-e vagy se
-
zetecR
addikt
-
Konfigos
őstag
válasz
#09634560 #116228 üzenetére
Hát ezek valóban jók,a pio-t néztem is már avx-en,de sajna ezek sokkal többe kerülnek mint amit én szánok rá maximum jelenleg.Biztos nagyon jók,de 70-80 pénz ameddig max elmegyek most erősítő téren,nagy ritkán használom a mostanit is,szerintem 3x volt bekapcsolva az elmúlt fél évbe,de ezen szeretnék változtatni ha van miért.Yamaha ami van az erős,de nem szól szépen,rombolni jó csak úgy fogalmaznék,de nem is várok tőle sokat mert 20k-ért vettem jó 5éve használtan,azóta olyan dolgokat élt túl viszont amiknél esélyes hogy beadta volna a kulcsot sok mai darab,de ez még mindig megy(párszor kölcsönöztem házibulikba,ott kapott hideget meleget is,a túlmelegedéstől kezdve a beleöntött sörön át mindenig,és semmi baja,kapott már dupla fázist is,de azt is túlélte,szóval elnyűhetetlen a szemembe,csak már kevés).
A linkelt pio 70 pénz körül van az ax5,valahol ebbe az ársávba keresnék vagy lejjebb.Úgy vagyok most vele hogy ameddig nem költözök el jövőre addig megnézem kihasználok-e egy ilyen 70k körüli erőlködőt,és ha igen és kevés lenne,akkor veszek valami komolyabbat majd.
Front téren egy axs 8000-est nagyon meghallgatnék de szinte esélytelen hogy olyat találjak eladót,tudom lehet sokan fújjognak ezekre,de én megdöbbentem milyen kellemes hangja volt az 5000esnek az árához képest amiért vettem pár éve(40k volt és házhoz is hozták),bár magas téren nem az igaziak,a mély viszont nagyon ott van. Nézegettem Quadral hangfalakat most,találtam pár régebbit amik elmentek már, egész pofás értékekkel rendelkeztek,nézni fogom most már azokat is aprókba.
-
válasz
#09634560 #116212 üzenetére
Apámnak MRX500-as készüléke van, ami nem rossz de én vhogy a Denon hangzásvilágát részesítem előnyben, Primare-t nem az én lehetőségeimnek találták ki, vhogy nem jön ki a pénztárcámmal no... Marad a sokak által dícsért Arcam, abból majd esetleg egyszer egy magasabb szériát kibróbálok majd.
addig jó lesz a remek 4308, ami nálad ellentétben, nálam remekül bevált.
-
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
#09634560 #116078 üzenetére
Egy idealis tapnak mindenfele tusket ki kellene szurnie. Elemeltben nem lehet vegtelen szamu szurofokozatot pakolni egy egyeniranyitott tapba. Nem veletlenul van hogy sok elofokozat sima elemes tappal sokkal szebben szol.
Felreertes ne essek, nem mondom azt hogy nincs igaza annak aki azt mondja hogy a tapkabel nem szamit, hiszem meg nem probaltam. En csupan idealis esetrol beszelek. Persze ehhez hozzatennem hogyha valaki vesz egy tobb millios vegfokot es ha ott szamit a tapkabel akkor ott sem tokeletes am a tap.
-
Csabroncka
addikt
válasz
#09634560 #115960 üzenetére
A valódi fa bútor megfizethetetlen, és most nem a fenyő bútorokra gondolok, mert az sincs messze az ikeás kategóriától strapabíróság szintjén!
Vörösfenyő, tölgy, bükk, cseresznye...stb ha körbekukkant az ember a megfizethetetlen kategóriát látja maga előtt.
Nem lehet összehasonlítani őket pl az ikeás vagy modern bútorokkal, mert teljesen más design, nekem például bejön a svéd minimalizmus, van akinek meg nem. Ez azért nem olyan egyértelmű, mint a bögre vs házimozi, nagyanyám koloniál szekrényét egyrészt meg sem bírnám emelni, másrészt be sem raknám a lakásomba
-
Dorian
félisten
válasz
#09634560 #115579 üzenetére
Sanci,
Arról volt szó, mi a frontok bejáratásához a megfelelő beállítás: small v. large. Egyértelműen a large. Hogy a sub is szóljon-járatódjon (ha annak is kell), pedig kell a main + sub beállítás.Viszont ezt bejáratódás után mindenképpen változtassa meg, mert így mélytúltengős a hangkép.
-
Dorian
félisten
válasz
#09634560 #115302 üzenetére
Főleg, hogy optikainál a minőség talán legnagyobbrészt a küldő-fogadó egységeken múlik, azok meg alaprendszerben úgyis olyanok, amilyenek.
Tévé hangjára én is 1000Ft-os Kácsásat használok, felesleges jobb. Kipróbáltam DAC-hoz adott nemtomilyen márkájúval, ugyanolyan volt. -
-
windlord
őstag
-
kigyi_23
addikt
válasz
#09634560 #114846 üzenetére
Hát ez nehéz kérdés, mert 100 körül szánok rá, mert az a lélektani határ jelenleg, de erősen indokolt esetben simán fölé tudok menni
Azért ez a célösszeg, mert kb 2 hete egy marantz 5007-es ennyiért ment el itt AVX-en éppen egyik ismerősöm vette meg. Az is megfelelő, ha ezen az áron 2 HDMI kimenetes erősítőt találok, mert akkor, ha az nem tetszik nekem még tudok vele boltolni, mert ő meg olyat keres
-
audiofül
csendes tag
válasz
#09634560 #114791 üzenetére
Speciel annak semmi köze a Boston minőségéhez, hogy a Denon mellé mit ajánlanak bizonyos országokban...a Boston márka a D&M Holding tagja, a cég a Denon, Marantz, a Boston, a Denon Pro és még pár brand tulajdonosa, így adja magát az ötlet cégen belül, hogy két márkát összekapcsolva marketingben megtámogatva árulják, ajánlják őket, mint ahogy a Harman group is a JBL - Harman erősítőket, együtt "ajánlja"...
Hogy ebben mennyi a "fejlesztés" és mennyi az üzlet, azt mindenki döntse el magaÁrkategóriában jók, de azért nem páratlanok a Boston hangfalak, és összeszerelési minőségben alul maradnak egyik másik konkurenstől...barátom A26 dobozának a bőrözése nem épp a legszebb a sarkoknál...de az áráért legalább jól szól....
A Polk meg...megvan a kedvelő tábora, ahogy a Bostonnak is...és teljesen más karakter a kettő...de ízlések és.... -
skoos
őstag
válasz
#09634560 #114761 üzenetére
Köszönöm Tamoo Neked is!
Sanci, az általad említett Denon 920 az ilyen "kapcsolható végfokbemenetes sztereó erősítő"?
A hm erősítő bekapcsolásával bekapcsol majd a sztereó is? Mondjuk ez még könnyen kezelhető egy tanítható távszabival...
A hm hangzásképen nem fog nagy változást jelenteni, ha a két front más hangjellegű lesz?
-
skoos
őstag
válasz
#09634560 #114734 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Szerinted érdemes foglalkoznom ezzel, van annyira jò ez a front páros?
Ez esetben a két frontot csak a sztereo erősìtő használja? Tehát 5.0-hoz két erősítő megy eltérő hangzási jelleggel?
Vagy a két erősìtőbe egyszerre lesz bekötve a két front és mindig csak az hajtja meg, amit épp használok?
Üdv,
Sanyi -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
#09634560 #114756 üzenetére
+1
nekem anno Sony volt az első HM erősítőm, - hamár nosztalgia van - és igen én is még a Dolby Surround-os VHS kazikat néztem rajta és a kölcsönzőből kivett VHS kazinál kapartam a falat amikor sérült volt a szalag széle és ugrott a Hi-Fi Stereó hang
valami ilyesmi volt, talán nem pont ez, de ilyesmire emlékszem -
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #113535 üzenetére
Hát ez még jó kérdés.
Olyan 150-re gondoltam, de ha esetleg jön egy jó vétel akkor lehet adok érte kicsivel többet is.
mondjuk minden attól fog függni, hogy mennyiért tudom majd beszerezni a hangfalakat...@(#113541) Csabroncka
Mondjuk 50-ért a Zensor szett sem rossz vétel...Lehet megfülelem azt is.
De most így elsőre hirtelen a Canton-ok bejöttek hangra is meg külsőre is.Igen tudom, hogy lehet egy LX73-hoz kevés lesz az a Canton, de legalább sokáig kiszolgálna, meg az tuti kihozná a maxot a hangfalakkból.
De most úgy néz ki, hogy a Chrono-kat próbálom beszerezni, az meg azért nem a legalapabb Canton. -
szasanyi
félisten
válasz
#09634560 #113486 üzenetére
& to all: köszi szépen, ezek már információ tartalmú hsz-ek voltak!
Mivel nem tudom hány van még náluk, ezért berendeltem egy Proson Event 5.0 szettet. Ránézésre és specifikációk alapján jónak tűnik, de kicsit bizonytalan vagyok az ismeretlen márka és a kevés fellelhető infó miatt. Tudtok mondani, linkelni infókat ami megnyugtat abban a hitben, hogy valóban jó vétel? Persze a 80k alapján elég nyilvánvaló (nak tűnik) de ugye ezt hallgatja az ember, nem csupán az árcédulára fókuszál.
Aztán... milyen erősítő lenne jó ezekhez, szintén a minőséget, és az ár/érték arányt szem előtt tartva? Hátha van olyan (ehhez hasonló) ajánlat, ami most igazán jó.
-
Joshi
titán
válasz
#09634560 #113402 üzenetére
Köszi, körül nézek.
(#113403) MasterMark egyre inkább az ilyen filmek érdekelnek csak, gondolom ehhez nem feltétlenül kell a 4k még kevésbé az Atmos.
(#113404) Norbi 72 engem a Marveles jelmezruhás filmek nem igazán érdekelnek, a filmek mondanivalójával van alapvetően problémám. Egy vígjátékhoz nekem nem kell fél millás házimozi rendszer, de ha már veszek ilyen cuccot akkor legyen rá értelmes tartalom. A legtöbb mai film egyszer nézős, jó meg minden de ennyi.
-
Joshi
titán
válasz
#09634560 #113380 üzenetére
Köszi. Hát ez elég húzós, 400k alatt ne is álmodjak jó hangzásról 4k erősítőnél?
Én nem igen akarok ennyi pénzt kifizetni főleg úgy, hogy a hangfalakra legalább még egy 200k elmenne. Biztos hogy csak ennyiért van jobb megoldás mint a HK 156?
(#113381) lemmy9 én most erről nem akarok beszélni, úgy hogy maradjon titok.
(#113382) Sanci38 azt tudom, csak megjegyeztem hogy nálam ez érdektelen dolog.
-
darnics
aktív tag
válasz
#09634560 #112981 üzenetére
nem baqrkálcsoltam semmit mert eredetileg is csiptetős volt vagyis a hozzátartozó sony lejátszó nem volt mikor szereztem és igy levágtam róla azókat a kábel végeket és a házimozimba dugtam össze de mivel az egy disznek való szar volt beépitett erősitövel egy dimarson azzal használtam egy dearabig.de mivel ezer éves roncs felmelegszik nem müködik rajta semmi igy lecseréltem erre a kis fasza igen jó cuccra azt meg kidobtam a kukába.a barkácsolás addig ment el hogy az 5 hanfal ugye csiptetös annak megvolt a helye viszont a sub dugos bemenetű és arra kellett egy fehér vagy piros rca kábelt kötni ennyi.még annyi kérdésem lenne ha az egyik hátsó jobb hangfalat összekötöm a subbal és ugy dugom be nem lessz gond mert elvileg ugy viszi hogy ledobja csak nem lessz tul terhelés vagy bármi.ha gyengébben szól nem gond nem kell hogy szétszedje a házat mert most a sub van bedugva a jobb hátsó mhelyett és igy azért odavág de jó lenne ha mind szolna azért.elbirja???csak akkor vágta le mikor bevolt dugva és utána probáltam a subot is de ha összevan kötve a kettő kábel és ugy akkor nincs semmi gond.megoldható?nincs szivem eladni a szettet és ujjatt venni.ha kell megteszem de ne egy hanfalon muljón már.nem olcsó cuccról van szó és hát a kinézete sem elhanyagolható,igen csicsás darab.ha megoldható megtartom de ha nem akkor természetesen eladom.a netre már feltettem.köszi szép napot!!
-
BBéci
legenda
válasz
#09634560 #112798 üzenetére
Az SKS-HT528 az igazi bögreszett, aki 250-ért venne házimozi rendszert, annak még büntetésből sem javasolnám.
Abban sem vagyok biztos, hogy a korábban linkelt Yamahánál jobb az általad dicsért Onkyo. Ha magamnak kellene, akkor tutira a Yamahát választanám.
Abban a Polk Audio szettben nincs szubláda, azzal már nem fog beleférni a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged