- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok. Erősítőt szeretnék venni + hangfalakat. Idáig egy Panasonic egybecsipogó volt a nappaliban de tönkre ment. Az elvárásaim nem túl nagyok, nem is értek hozzá és bot fülem van . Nem zenére hanem filmnézésre venném. Igazából azért akarok külön erősítőt és hangfalakat mert az egybe minden rendszereken nincs elég HDMI és optikai bemenet. Nem akarok sokat költeni rá mert úgysem lesz kihasználva. Azért kell mert a TV hangszórója (Panasonic G30) még nekem is kevés. Amit kinéztem: Harman/Kardon AVR-151 erősítő hozzá vagy HKTS5 vagy HKTS9 hangfalszett. Az lenne a kérdésem hogy belépő szintnek ez így rendben van-e? Gondolkodom hogy esetleg a 151 helyett 171-est venni de gondolom ahhoz már sokkal jobb hangfalak passzolnának amik viszont nagyon megdobnák az árat. Max 200.000 ezer Ft-ot áldoznék az egészre! Persze ha jó választás a 151-es egy HKTS5-el akkor az lenne a legjobb. :-)
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz xxlongikaxx #109794 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor minimum hkts 9. Amúgy ebben a kategóriában mi lenne tőle jobb választás? A H/K 171 helyett is ha tudtok jobbat köszönöm a javaslatokat. A lényeg hogy az árak ne szaladjanak el. Tudom hogy milliókat költhetnék egy jó rendszerre de egyszerűen nincs rá igényem. Gondolom azért a HKTS9 egy 171-el is kiváló választás egy 60 ezer forintos minden egybe házimozival szemben. :-)
-
Jegesmaci81
aktív tag
Dava: Teljesen igazad van. Annyival egészíteném ki hogy sok pénzért jót ajánlani szerintem nem kell nagy szakértelem. Elég némi utánaolvasás és drágán bármiből jót lehet venni. Ami nagy dolog az kevésből sok kompromisszummal jót venni. Ehhez van szükségünk nekünk laikusoknak a szakemberekre, fanatikusokra. Nagyon nem szeretem azt amikor pl telefonvásárlásnál csak a csúcskategóriákban gondolkodik az eladó. Házimozinál is el kell fogadni hogy van 50 ezres kategória is és sok milliós. Ritkán találkozik a pénztárca az igényekkel, vágyakkal. Én is azt mondom hogy számomra felesleges pénzkidobás 300ezerért házimozit venni! (IGEN 300-ért ami sokatoknak erősítőre sem elég ) Viszont 150-200 ért szeretném a lehető legjobbat megvenni. Ezért is kérdezősködöm itt. Bajban is vagyok mert a fórum még inkább elbizonytalanít és végül mégis többet szánok rá mint amennyit értelmesnek gondolok. Mindettől független köszönet minden segítőkész szakinak akik szánnak ránk némi időt hogy válaszoljanak sokszor buta kérdéseinkre. Az viszont tényleg jó lenne ha a bögreszettes mozizóknak nem az lenne hogy dobd ki és vegyél erősítőt meg hangfalakat egy magyar átlagfizetés háromszorosáért, hanem inkább arra kapnának választ hogy 3-4 bögreszettből melyikkel járnak a legjobban.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Dorian #109843 üzenetére
Köszönöm az ismétlést! Pont ezt a fajta lenéző stílust nem szeretem. A bögreszettek pusztán sarkított példák voltak de a te kedvedért helyettesítsd be egy 60 ezer Ft-os yamaha vagy Pio erősítővel hozzá 49ezer Ft-os hangfalszettel! Amúgy meg ha figyelmesen olvastál volna akkor rájönnél, hogy miből indult ki ez a Off hozzászóláshalmaz.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Ragadozó #109866 üzenetére
Én mint laikus egyrészt azért tévedek ide amit leírtál. Kiemelt házimozi, megörülök, elolvasom az összefoglalót nem olvasom hogy itt nem kérdezhetek alap dolgot ezért kérdezek. Én kaptam is választ, KÖSZÖNÖM! DE! Honnan tudjam laikusként hogy mi alapkérdés és mi nem? Honnan tudjam hogy mi a belépő szint? Nekem pl a belépőszint az egybecuccok 50 ezerért. Persze ahogy nézegettem abból is vannak 3-4százezerért is. Tudom hogy nektek alap de én most azon agyalok hogy ha már tegnap a Harman/Kardon 171-est javasoltátok a 151 helyett akkor vajon milyen hangfalakat vegyek hozzá. Nem csak az a fontos hogy szép hangja legyen hanem az is hogy ne legyen túl feltűnő (nappaliba kerül) el tudjam normálisan helyezni stb. (arról szó sem lehet hogy a házimozinak alárendeljem a nappalit) Bizonytalan vagyok mert a 171-eshez én is beláttam hogy kevés a HKTS9-es. Főként mert a nappali is elég nagy. Ezzel szemben viszont mint tegnap is leírtam nem szeretnék sokat költeni rá mert úgyse lesz kihasználva. Persze ha már veszek akkor a rászánt pénzhez képest a legjobbat szeretném ezért fordulok hozzátok számotokra triviális kérdésekkel!
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Ragadozó #109869 üzenetére
Az alapverzióm Harman/KArdon HKTS9 lett volna (esetleg hkts 5) A Harman 151-es erősítőről itt gyorsan lebeszéltetek. Utánaolvasva valóban megéri a H/K 171 a plusz kiadást. Átgondoltam a dolgot és arra jutottam hogy a HKTS9 talán kevés a 171-es erősítőhöz. Így viszont elbizonytalanodtam a hangfalakat tekintve. MAx 120ezret szánok a hangfalakra mert már így is sokallom a teljes költséget. Tudom így még mindig csak pont annyit költök a hangfalakra mint az erősítő ára. Viszont már így is az eredeti költségvetés több mint másfélszeresénél járok.
Az hogy sztereót vegyek elgondolkodtató. Idáig egy csipogó panasonic 5.1 volt ami tönkrement. A TV saját hangja kevés (Pana G30) Gondolkodtam viszont Soundbar vételén de sajnos többnyire kevés a bemenet rajtuk (a csipogóval is ez volt a legnagyobb bajom) illetve a G30-as TV talpa kicsi így nem nagyon fér be alá.
Szóval most elhatároztam hogy erősítő + hangfalak de igencsak mélyvízbe estem hatalmas tudatlansággal!
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz BBéci #109882 üzenetére
Az a bajom hogy a centernek, és háttérnek van helye. A frontsugárzónak viszont szinte semmi helyem nincs. Tudom hogy a házimozihoz kéne berendezni a nappalit de annyit nekem nem ér. Azért köszönöm a segítséget, alszok rá egyet majd kitalálom mi legyen. Egyenlőre ami biztos az a H/K AVR-171-es erősítő. Ehhez kellene egy minél kisebb de minél jobb minőségű hangfalszett. Tudom hogy ez ellentmond egymásnak de ez van. Az ár mint írtam 120 körüli. Azért ennyi mert már így is messze vagyok az eredeti elképzeléstől. Azon még gondolkodom hogy mi lenne ha csak két frontsugárzót vennék de még akkor is az a baj hogy nem fér el egy 100cm magas 25 cm széles doboz a jobb oldalon.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Ma sikerült meghallgatnom egy H/K HKTS 9 hangfalszettet egy H/K AVR 151 erősítővel. (Igaz én már a 171 mellett elköteleztem magam)
Nos a hangélmény sajnos siralmas. Ebből arra következtetek hogy a 16 se lenne jó választás.
El vagyok keseredve mert mint írtam frontra nem tudok betenni nagy dobozokat. A TV mellett jobbra balra 22cm áll rendelkezésre ráadásul a TV asztalon ami ugyan masszív de nagyon hülyén nézne ki rajta 2db 100x25x30cm láda. Jobbra mellette a nappali bejárata van, balra pedig egy elmozdíthatatlan komód! Szóval az lenne a kérdésem hogy tudtok e olyan frontsugárzókat amik elférnek a TV mellett és mégis elfogadhatóan szólnak? Nincsenek nagy igényeim de azért HKTS 9 neeeeemmmm -
Jegesmaci81
aktív tag
A Dali Zensor 1-ről most egy egész pozitív tesztet olvastam. elgondolkodom rajta. Mindenhol azt olvastam hogy a H/K szereti a JBL hangfalakat. Ésszerű választás lenne 4db Es20 + ES25center ???
Kezdem azt érezni hogy egy mókuskerékbe kerülök ami az árakat illeti. Már nagyon messze vagyok az eredeti elképzeléstől. Lassan egyszerre meg se tudom valósítani. Főleg úgy hogy tegnap még felesleges pénzkidobásnak tartottam 200ezret hangfalakra költeni. :-(
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz MasterMark #117131 üzenetére
Valami nagyon nem kerek. Ha egy háromszögnek van 60 fokos szöge és két egyenlő oldala akkor annak a harmadik oldala is azonos lesz és a háromszög minden szöge 60 fok lesz. Vagyis egyenlő oldalú háromszöget kapunk.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Számomra hihetetlen, hogy mennyire alárendelitek a nappalit a házimozi élményének. (pl virágok akuszikai szempontból való elhelyezése stb. Nálunk pl a virágok oda kerülnek ahol szépen mutatnak vagy oda ahol a legjobban érzik magukat )
Tisztelet érte, de ilyenkor rájövök hogy soha nem lesz házimozinak ideális a nappali. Nálunk első a biztonság (gyerek szempontból) majd praktikusság, funkcionalitás, kényelem, szépség stb........ majd hangfalak elhelyezése.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz devil-k #117352 üzenetére
Nyilván bolondnak tartanám azt aki a nagykörútra F1-es autót javasol mert mekkora élmény! (a bolondot jó értelemben gondolom mert KI NE AKARNA A KÖRÚTON F1-EL SZÁGULDOZNI!!!!!!! ) Viszont a sok hasznos tanács mellett sok az átlagember számára szélsőséges tanács is. Nem kritikát akartam írni a fentebbi hozzászólásommal csak megjegyeztem mert a napokban elég sok szélsőséges tanácsot kaptak páran. Azt gondolom, hogy ha nem házimozi szobát épít az ember (kevesen tehetik meg) akkor rengeteg kompromisszum kell.
-
Jegesmaci81
aktív tag
kicsit más téma....
Bluray lejátszó vásárlásán gondolkodom. Pusztán azért mert a gyerekeknek ajándékozott lemezek lejátszása jelenleg nem megoldott. A régi öreg dvd lejátszó feladta a harcot és ha már venni kell akkor haladjunk a korral, ráadásul én is nagyon szeretem megfogni azt amit megnézek vagy meghallgatok! :-)
Amikor a médialejátszót vettem nyilvánvaló volt hogy mi a különbség a 10ezres noname, a 30ezres WD, vagy éppen a 60ezres Dune között. A Bluray lejátszóknál viszont nem értem a hatalmas árkülönbségeket. Miben tud többet egy 150ezer Ft-os yamaha egy 50ezer Ft-ostól? Oppo-t meg se említem a maga félmillás árával vagy a samut a 20ezres árával. Nekem extrák nem kellenek mert sem a TV (pana g30) sem a médialejátszó (WD live) extra szolgáltatásait nem használom ki. Ráadásul gondolom százezrekkel nem a youtube vagy deezer szolgáltatás dobja meg az árat. -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz devil-k #117364 üzenetére
Mivel az autókhoz kicsit jobban konyítok :-) , Órákon át tudnám sorolni a különbségeket. Mind esztétikai, mind műszaki szempontból. Felhasználás szempontjából is igen nagyok az eltérések. Viszont blu-ray lejátszók esetében nem látom annyira. Ha pusztán az összerakás minősége és a felhasznált anyagokban van eltérés akkor nyilván a samu a jó választás mert arra 2 év gari van és ha 2 évente veszek egyet akkor is 20 évig lesz lejátszóm egy oppo árából. (ez kicsit sarkosított de tény) Szóval akkor mi is az az ok amiért egy drágábbat érdemes választani ?
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz #09634560 #117367 üzenetére
"Mi meg az erősítőkhöz-hangfalakhoz, lejátszókhoz konyítunk jobban.. már a 60 ezres popi/dune is érzékelhető kép-hangminőséget produkál..."
Épp erre voltam kíváncsi. Az autó azért nem jó példa mert egy laikusnak is nyilvánvalóak a különbségek. A Bluray lejátszóknál nekem baromira nem. Míg a médialejátszómnál WD lejátszik szinte mindent, vannak gyerekbetegségei. (nem is kevés) Addig az Dune zökkenőmenetes választás ezért kb a duplájába kerül. A bluray lejátszók esetén most nem látom be hogy egy 50ezres helyett 2vagy 400 ezrest kéne vennem. Meg fogom nézni valahol a különbséget vajon észre veszem-e.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz kigyi_23 #117676 üzenetére
Lassan belezavarodok az elmúlt napokban kialakult kategóriák közti nézeteltérésekre. Az összefoglalóban a középkategória a 100e Ft feletti és 200 alatti. Viszont egyre többször belépőszintnek neveztek 100-150e Ftos vasakat is. Jó lenne ezt tisztába tenni az olyan kezdőknek mint én. Pl.: H/K 151 nyilván belépő a 171 talán közép vagy még mindig belépő? A 161-et már el sem tudom helyezni! Ezen 3 erősítő között csak a szolgáltatások a különbségek meg a teljesítmény vagy a minőség is javul felfelé?
Zenére gondolom még egyik sem alkalmas igazán.Tudom hogy ez inkább a belépő szint témája de itt volt róla több vita a napokban.
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz dgyuri0123 #117679 üzenetére
Már bocs de akkor egy házimozi szett középkategória alja 1 millánál kezdődik??? Mit nevezel akkor felsőnek és mi a HIGH END? Azért a földtől nem kellene elrugaszkodni. Ez kb olyan mintha le közép kategóriáznál egy hetes bömöst mert hol van az egy Rolls-tól. Én megértem a fanatizmust de azért neeeeemááááááááááá.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz mhmpista #117685 üzenetére
Nem fájdalmas, ha a megszállottja lennék akkor biztos fájna. Ha elég sokan mondjátok, hiszek nektek. :-) Csak éppen nem hiszem hogy egy bizonyos szint felett kiérezhetőek a különbségek. Talán egyszer keresek lehetőséget a meghallgatásukra. Nyilván műszerrrel mérhetőek a különbségek de vajon az emberi fül is tud különbséget tenni ilyen magaslatokban a vasak között??? Arról nem is beszélve hogy egy szint felett szerintem maga a rögzített anyag lesz a minőségi korlát.
Nem lehet hogy ez pont olyan mint amikor egy PCgamer attól boldog hogy + 80ezerért nyer 2 FPS-t a COD 36.részében? -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz xxlongikaxx #117689 üzenetére
Ok akkor egy utolsó kezdő kérdés ebbe a topikba ha már itt kezdtem el:
Mi a véleményetek a H/K 151 és H/K 171 között (kizárólag minőségben nem szolgáltatásban) van akkora különbség hogy megérje az árát? Ha már egyszer a 171 is belépő szint.
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz MasterMark #118150 üzenetére
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Nemir Ombe #120224 üzenetére
Egy picit tegyük tisztába mert szerintem mindenkinek hasznos lehet. A számla és a nyugta (blokk) között az a különbség hogy míg a számla elszámolható (amennyiben a számlán szerepló vevő erre jogosult) addig a nyugta nem. Nyugtát kötelező adni minden esetben, számlát csak a vevő kérésére kell. Az hogy ÁFÁ-s számla vagy sem eleve baromság mert minden számla tartalmaz áfát, ha áfaköteles a termék. (Ne keverjük ide most a fordított áfa törvényt mert az megint egy más történet. JA és a szürkeimportos 0% áfát se!)
Tudtommal online áruház nem is adhat nyugtát, nekik kötelező minden esetben névre szóló számlát adni.
A BKV bérletet pedig el lehet számolni, pusztán az áfát nem lehet visszaigényelni róla de nem ez az egyetlen ilyen termék. Pl a benzin ÁFÁja sem visszaigényelhető de természetesen a benzin is elszámolható.
Szóval a lényeg hogy mindenkinek joga van számlát kérni nyugta (blokk) helyett. Sőt néha kötelező azt adni. (pl nagy értékű termék esetén)
Végül "(mellesleg ha rajtam múlna a benzin árába beleraknám az összes adót ami a kocsikra van és min. 1.000Ft/L lenne, nem lenne ennyi idióta az utakon és mindenki csak akkor "fizetne adót", amikor használja is autót és nem akkor is, ha az "csak áll" a ház előtt)"
Ez akkora baromság hogy lefordultam a székemről! Tulajdonképpen a szállítmányozásra terhelnéd rá az összes gépjárművekkel kapcsolatos adót. Ezzel elérnéd azt, hogy amit dízel vagy benzin üzemű jármű szállít az csillióforintba kerülne!
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Gabesz26 #121123 üzenetére
Azért az tényleg furcsa, hogy még a vezető mérnök és tulajdonostól sem kap az ember kielégítő választ arra hogy miben tud többet egy ilyen méreg drága kábel! Az hogy drága az alapanyag meg az előállítás, egy dolog de arról nem esik szó, hogy ez felhasználás szempontjából milyen előnyökkel jár. Ok hogy szebb meg tartósabb meg jobb de digitális jel átvitel a feladata. Vajon abban is jobb mint egy 6000Ft/m USB kábel?
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz BBéci #121137 üzenetére
Én nem tudom, hogy jobb vagy sem mert az én rendszeremen se lenne értelme tesztelni az tuti.
Félnótás viszont az aki kap egy olyan felületet mint a Prohardver, hogy ajánlhassa, hirdethesse termékét és pont a lényegről nem beszél. Tipikus termék és formatervezős duma az egész cikk. -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Valkűr #121156 üzenetére
Engem nagyon érdekel a téma ezért feszegetem, bár tudom hogy komoly vélemény ellentétek vannak a témában. Gondolom mindenki számára elfogadott, hogy a filléres HDMI kábel meg egy jó minőségű között van érdemben különbség. Ezt gondolom senki sem vitatja. Az lenne a kérdésem hogy ha egy digitális jelet nagyban befolyásol egy kábel, akkor maga az adatkordozó jellege vagy minősége miért nem befolyásoló tényező? Pl. Ugyanaz a kép vagy hang minősége miért nem változik ha pendriveról vagy HDD-ről játsszák le? Vagy miért nincs különbség mondjuk lemez és lemez tartalmi minősége között ha ugyanaz a tartalom? Vegyünk egy egyszerű fotót. Miért nem romlik a minősége amikor egy gagyi USB kábellel a fényképezőgépről a számítógépre másolom?
Jó lenne ha ezeket valaki elmagyarázná mert igazolná egyik vagy másik véleményt. Én jelenleg szkeptikus vagyok a tekintetben hogy mondjuk van létjogosultsága egy 75ezer Ft-os 80cm-es USB kábelnek vagy egy 100ezer Ft-os HDMI kábel-nek. Persze mind a tapasztalatom mind a tudásom kevés ahhoz hogy egyértelműen megvédjem álláspontom. Az viszont kicsit igazolja a véleményem hogy egyetlen cikket nem találtam ami némi tudományos alapon megmagyarázná ezen méregdrága kábelek létjogosultságát. (persze lehet csak én nem találom) -
Jegesmaci81
aktív tag
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Mezga Aladár #121180 üzenetére
Erre válaszolnál? [link]
"Én senkit nem fogok győzködni de a másik se akarjon meggyőzni h., hülye vagyok."
Szakmailag nem tudom megvédeni Liszit de párszor már leírta hogy miért gondolja hogy sokszor placebojelenség az egész viszont akik a egyértelműen állítják hogy javul a kép és hangminőség semmi tudományos alapot nem szolgáltatnak hozzá.
Tigerteam egyenesen elismerte, hogy inkább az érzelmeire hat a kábel mint a képminőségre. Ezt írta: "Nem olvastok a sorok között, leírtam milliószor, h ez egy agyi tevékenység is, ha befolyásolják az embert valamivel, akkor egyértelműen más lesz az eredmény..."[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Smiley #122548 üzenetére
Pont ez ennek a fórumnak a legnagyobb téveszméje. A szakértők többsége a magyar átlagbérekhez képest a megfizethetetlen kategóriába terel. Azt mondod hogy 500e amit kinéztél erősítő ehhez alsó hangon (szerintem) milla környékén kell 5.1-et nézegetni. 200e-ről indultál és 1,5 misinél tartasz! Ez egy picit olyan mint amikor elmész megvenni egy új focust a családnak és rádumálnak egy S-MAXra mert az mennyivel jobb! (tényleg jobb családiszekér az biztos) Sőt, rossz példa mert egy S-max csak a duplája a Focusnak míg te közel 7x-et költesz az eredeti elképzelésedhez képest.
Ugyanakkor ha mindenben minden fórumon a fanatikus (jó értelemben) hozzáértőkre hallgatsz akkor mindig mindenben a legjobbat veszed amit nehéz pénztárcával bírni. Én anno a házépítésnél estem ebbe a hibába. Jött a kőműves, jót ajánlott, jött a bádogos ő is , villanyszerelő, burkoló, gépész stb. mind jót akart a saját szakterületén. Csak éppen mikor összeadtam az ajánlásokat a kikerekedett összegből vehettem volna egy villát a XII. kerületben. Mondjuk úgy hogy a kiviteli költségem 3x lett volna! Na ezt kellett visszatornázni 1-1,2x környékére! -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz szasanyi #141200 üzenetére
Tényleg nem értik!
Amúgy 2 hibát is elkövettél. A belépőbe kellett volna írnod a kérdésed és nem szelektálod a hozzászólásokat.
Amúgy Nemir Ombe egész korrekt választ adott ha jól emlékszem.Én azt javaslom bármit választasz írásban kérj árajánlatot több üzlettől. Egész jó kis kedvezményeket kaphatsz egy normális hangvételű levéllel. Amúgy én az x1300-at Dali zensor szettel használom ami drágább mint az általad megadott összeg, de Spektort szerintem be lehet szerezni 260- körül. Nekem annak a hangja is tetszett amikor hallgatózni jártam hangfal vásárlási céllal.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Nemir Ombe #141234 üzenetére
"(és hogy egy másik "tulajdonosi" kör is mágjára küldhessen a Zensor-nál pedig határozotta jobb a hangja )"
Én amikor vettem a zensort, egymás után hallgattam meg őket. A Spektor nyilvánvalóan jobban közelít hangzásvilágában az Opticonhoz mint a Zensor. Azt viszont nem mondanám ki egyértelműen hogy jobban szól a Zensornál. Persze ez fordítva is igaz. Viszont a Zensor sokkal szebb és talán minőségibb érzetet kelt nála. Ez fontos szempont egy olyan nappaliban mint a miénk ahová a fehér tökéletesen beilleszkedik.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz arcitec #141247 üzenetére
Érdekes dolgot állítasz a zensorról. Én pont, hogy a legtöbb tesztben azt olvastam hogy belépő sztereó szettnek kiváló. Főleg a 7-est és az 1-est dicsérik a szaklapok. Persze lehet mondani, hogy csak marketing az egész.
Én nagyon elfogult vagyok a Dalikkal de nagyon sok helyen hallottam/olvastam hogy igencsak túl vannak árazva. Sőt amikor vettem a bőrömön tapasztaltam. (és nem csak idehaza) Főleg a Dániában gyártott darabok.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Lacielvtárs #142628 üzenetére
Szerintem rajtad kívül mindenki tudta! Grat hozzá.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Lacielvtárs #142654 üzenetére
Akkor már csak azt mond meg ha élénk beállításokon jobban tetszik a kép akkor miért nem azt használod???
Én pl a THX profilt használom a panán és nem nagyon érdekel, hogy mennyire ajánlott használni vagy sem. Egyszerűen ez a beállítás tetszik a legjobban.BUÉK!
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz #98221312 #143213 üzenetére
"Egy komyzenénél már sokkal jobban megmutatkoznak a dolgok.."
Ha nekem anno a Denon 1xxx vagy 2xxx termékeit komolyzenén prezentálják akkor soha a büdös életbe nem vettem volna Denon-t. Ne haragudj de ezek a Denonok teljesen alkalmatlanok komolyzenére.
Egyetértek a barátoddal ha világnak szaladt tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest