- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Pár évvel ezelőtti a házimozimat el kellett adnom (Dali C8 szett) helyhiány miatt, de lehetőségem nyílt új építésére.
Mellékelek egy képet a nappaliról, az abban látható panoráma üveg fölé kellene raknom a vásznat, mellé meg felcsavarozni a hangfalakat úgy, hogy a lehető legkevesebb kilátást takarja ki, és a lehető legrejtettebb legyen a cucc... (jobb oldali tolóablak már a konyha, bal oldali ablak alatt egy windowbench lesz a feleségem kérésére, így az álló hangfal kilőve...meg a center is felvet kérdéseket)
Lenne pár kérdésem, eléggé eltávolodtam a témától:
1. A motoros vászonnak (120") egy hagyományos konnektorra van szüksége a vászon közélében? Ebben az esetben a már felszerelt gipszkartonban kellene vezetéket elvinnem... Erre ötlete, tanácsa valakinek?
2. Megmaradt egy Denon1908 erősítőm és egy Jamo sub amiket felhasználnék a hangrendszerhez, találnom kellene hozzá egy 5.0 szetett, ami lehetőleg kapható fehérben is, és a négy méter széles öt méter hosszú szobába (szobarészbe) elég. Hallott valaki már meglepően jó POLC hangszórót közületek? Zenehallgatás is fontos lenne, de a lehetőségek adottak. Visszasírom a Dali C(at de nem fér el. Tippje valakinek esetleg?
3. 1080P-ben gondolkodom (hálóba lesz 4k TV), kellene hozzá egy projektor, ami 3 m magasról 5 méterre kellene, hogy vetítsen egy 120"-os képet. Milyen projektort ajánlanátok, milyen kábeleket kellene behúznom a falba előre. Gondolom kell konnektor oda is, meg egy hdmi-re gondoltam) Laptopról mennének a filmek, zenék hdmin keresztül. Legalábbis régen így csináltam. Van jobb ötletetek manapság?
4. Hangfalkábelből több mint 50 méter fog kelleni. NEm költenék rá túl sokat, főleg ha kisméretű hangszórók lesznek. Ár/értékben mi most a best?
Nem akartam kicsi hangfalakat, de ha egy Bose Lifestyle 650 több mint másfél milla, akkor csak ki lehet hozni a kis hangfalakból is vmit...nem csak a brandet5. Valami amire nem gondoltam, jótanács, bármi?
Köszönöm ha valaki időt szakít rám...
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, beárazós topicot nem találtam, viszont lehet, hogy eladnám a cuccaim.
2009-ben vettem az alábbiakat újonnan:
- Dali Concept 8
- Dali Concept 2
- Dali Concept Center
- Jamo 410e sub (használt volt)
- Denon 1908 erősítő
- Pioneer DVD 696 AV minden kábel stb..Mivel ez a rendszer azóta is egy nyaralóban áll, és mivel vásárlás után megszületett a gyerekem, aki Bogyó és Babócát nézett rajta közel száz órában eddig összesen, teljesen kihasználatlanul áll.
Gondolkodom az eladáson ha érdemes, de gombokért nem adom oda, nem kenyérre kell a pénz.
Mennyiért érdemes eladni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest