Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivamma
senior tag
válasz XenHai #129685 üzenetére
Elérhetőségeink
Telefon: 06-20-97-89-791
Telefon készülékjavítás ügyben: 06-70-50-40-461
E-mail címünk: hivoxmail(kukac)gmail.com
Fórumos elérhetőség: Az AVX fórumán hiVOX topic alatt" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
törölt tag
válasz XenHai #112949 üzenetére
Vidd el, így képet kapsz, mit várhatsz el otthon. Azt mindenkinek kötelezővé tenném...
AZon kívül hogy mindegyik sugárzó megszólal és ne legyen esztétikai kivetnivaló (hajszálkarc, kopás nem számit annak) nézd meg a gumiperemek épségét, nem repedezett-e a gumiperem és a membrán, folyadéknyomok/cseppek vannak-e rajta. Ha mindezen feltételeknek teljesül akkor hallgatás után ha tetszik, bátran ajánlom megvételre. Alapból felfelé húz egy kicsit tehát magasban kiemel, de ezt a 606-al tudod csökkenteni. -
-
escape
aktív tag
válasz XenHai #112736 üzenetére
Szerintem én vagyok az egyetlen a topikban Proson Event szettel, igaz csak 2.0. Belemegy a banándugó, ajánlott, mert kényelmesebb mint tekergetni a műanyag lefogatókat. Szintén Vandamme kábelekkel használom, 2x4mm-es blue, a pontos típusát most nem tudom megmondani. Erősítő egy 1000-es Denon. Remélem segítettem kicsit. Ha Debrecen közeli vagy és érdekel, gyere el, hallgasd meg.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
-
-
törölt tag
-
Dorian
félisten
válasz XenHai #80857 üzenetére
Az ajánlott Onkyo 608 jó választás neked. Inkább minél több pénzt a hangfalszettre tartalékolj, akár úgy, hogy egy régebbi vasat veszel kevesebb pénzért. Ha 150 a teljes keret, akkor max 45-50-et költenék erősítőre (de arra is csak azért ennyit, mert olcsóbban nemigen van érdemleges) és a maradékból még így is necces lesz hangfalakat szerezni. HD hangoknak ezen a szinten nincs értelmük, "nem fog kijönni a különbség a hangfalakból"
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Norbi 72
veterán
válasz XenHai #80857 üzenetére
A keretedbe ez a vas(ilyen van nekem is)[link]ezzel a szettel[link]fér bele.De ha tudsz még egy kicsit áldozni,ez a Denon komolyabb darab:[link]
(#80858) Csabroncka Nem lesz gond,de figyelj a melegedésre.LX60-ban szvsz. van elég erő,hogy mindet meghajtsa normál hangerőn.Nálam alapból 7 csatorna van hajtva 4-8 ohm-os hangfalakkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest