- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Konfigos #117400 üzenetére
Érdemes javittatni de csak hozzáértővel vagy gyári magasakkal.
Nem emlékszem mikor irtad hogy elszálltak a magasaid: az erősitő nem tudja "eltüntetni" hanem nagyon könnyen ki lehet nyírni: elég ha túlvezérled a jelet már négyszögjel jön létre az kiégeti a magassugárzókat, és ehhez elég akár negyed hangerő is. Vigyázz az Onkyo beállitásakor hogy inkább minuszba menjen mint +1 fölé.
Jö az avatarod.. én is kicserélem felnöttesre. -
Csabroncka
addikt
-
Konfigos
őstag
válasz
Konfigos #116749 üzenetére
Ez lemaradt korábban,ezt is néztem méterre: TPE szigetelés,oxigénmentes rézkábel,2.5mm Gondolom azért ez jobb lehet már mint egy sima mtk,végülis 645ft/méter,3eret ha vesz belőle az ember nem is vészes az ára,kérdés hogy van e értelme,lehet nem sokkal lenne jobb mint egy mt 2.5mm-es.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Konfigos #116731 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy amióta nem használok túlfeszvédős elosztót, más lett a világ.
Az a baj, hogy az az elektronika benne marad, ami hazavágja a hang minőségét, így szerintem nem érdemes belenyúlni, bár egy tápkábelcsere talán, ismétlem, talán hozna valamit a konyhára, szerintem.
Vagy próbáld ki egy "akármilyen" mezei elosztóval, hogy hallasz-e bármilyen változást.
(#116732) Gazsi00: egy nagyon öreg AVA tápkábelt vágtam szét, de ezt nem nehéz überelni szerintem.
Gem-nél ajánlott a srác nagyon olcsón, (állítólag) nagyon jó, árnyékolt tápkábelt. Igaz, vastag és elég merev, de csak egyszer kell "belefaragni". -
-
kabar
senior tag
válasz
Konfigos #116261 üzenetére
Csatlakozva az előttem szólókhoz, az ES100-nak kell a tér, mert kis hangerőn, kis helyiségben nem futja ki önmagát. (Ées ráadásul nem is kis helyet foglal, ezenkívül a faltól is jól el kell húzni, nem marad hely egy kis szobában csak egy stokinak) Nagyobb helyen (40nm-es szoba nálunk) ahol az RTi-A7 már kezd elfogyni (bocs Norbi72, de sajnos mi így hallottuk) ott az ES 100 nagyon elemében van. Viszont nagyon zenefüggő. Dél amerikai zenére én pont a polknál meg az elacnál hallottam, hogy mekkora hátránya van a feszesebb ritmusoknál. Amit viszont a JBL ES-100-nál még akartam mondani, hogy kell neki nagyon az erősítő. Kettős erősítés nélkül én csak végfokokkal hallottam nagyon jól szólni.Ha nincsen meg ez, akkor valahogyan ha egyszerre kell szólnia a méllyel, akkor elfogy belőle a középtartomány. De persze ez csak az én szubjektív véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest