- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
válasz
Tamoo #174113 üzenetére
Honnan méred (hallgatói pozíció? közeltéri?)? - MLP, máshol is releváns lehet?
Milyen hangnyomással méred? - Check leves szerint 75dB-re van belőve az erősítőn a hangerő, a REW -12dBFS-re van állítva (jelentsen ez bármit is)
Mik rezonálnak be esetleg a szobában? Bútorok, gipszkarton stb. - Leginkább semmi, szőnyegen vannak a bútorok, nagyon nagy szobában (~50nm), téglafalakkal. -
Melorin
addikt
válasz
Tamoo #173978 üzenetére
Azt még csinálhatom, hogy a front erősítőjét nem a DSP mögé kötöm hanem elé és csak a sub-ot egyengetem ki vele. A frontok pedig közvetlenül a DAC kimenetéről mennek. Ahogy most is van, viszont akkor nem tudom a crossovert rendesen belőni szerintem, mert azok 6dB/octave szűréssel vannak 80Hz-re belőve, nem tudom, hogy a szub mennyire illeszthető ilyen meredekségű szűrővel.
Ha csak sub egyengetéshez kell DSP, lehet hogy elég lehet egy Dayton Audio DSP-LF is. -
Melorin
addikt
válasz
Tamoo #173976 üzenetére
Akkor van gubanc ha a frontjaim erősítőjének magasabb feszültség kell, tegyük fel 1.5V egy bizonyos hangerőhöz. A DAC-om kimenete 2.1V-ot küld ki magából maximum, ennyi persze sosem kell, az már nagyon hangos, de a 0.9V szinte biztos, hogy nem elég egy hangosabb filmnézéshez.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Tamoo #173959 üzenetére
Értettem az előző hsz-ből is.
Azért is írtam úgy, hogy egy vagy kettő, mert nálam a kettő együtt nagyon sokat javított a frekimeneten.
De lehet másnál egy is jó lenne, vagy épp pont hátul másabb.Én nég nem hallottam ilyen setupot, viszont kiváncsi lennék rá.
Nekem még egy szabad csatornám van, azon agyalok, ne árválkodjon. -
-
Melorin
addikt
válasz
Tamoo #173793 üzenetére
Ez a következőket tudja: 12" hangszóró, 26-97Hz, 119.9 Peak SPL, 28,3 kg, front reflexnyílás. Van mindenféle csatlakozó a hátulján és crossover, ami nekem pont jó lenne a stereo rendszeremhez való illesztés miatt. Nem olcsó, de nagyon szimpatikus, és ugyanaz a márka mint a stúdió hangfalak a PC asztalomon, amikkel nagyon meg vagyok elégedve, minőségi összeszerelés, kinézet.
Csak azt nem tudom, hogy film effektekre hogy reagálhat. -
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173754 üzenetére
"Na meg nem kifejezetten a topik témája, úgyhogy jó lenne már befejezni. Meg lett cáfolva, kész. Lapozzunk, mert úgy érzem sohasem lesz vége!"
Értékelem a türelmeteket, és jogos az észrevételed, ezért a részemről be is fejezem a kábel méréses témát - ( fenntartásaim vannak azonban arra vonatkozóan hogy más is így tesz-e) , és átviszem a szaktopikjába, mert én is észleltem, hogy nem ide való, mentségemre legyen mondva nem én véleményeztem itt a kábelkérdést, mindössze bekapcsolódtam abba.A meg lett cáfolva kijelentés, pedig úgy egészében meg nem állja meg a helyét, persze csak szerintem, de ha akarod beszélhetünk még róla.
-
skippper
senior tag
válasz
Tamoo #173714 üzenetére
Szerintem ha veszi a fáradtságot, hogy készít egy részletes tesztet, akkor érdemes megtisztelni azzal, hogy valóban értelmezzük, hogy mi történik és körbejárjuk, hogy mi mért van. A fölösleges időrablás az a hitvita, amikor "de én tényleg hallom" jellegű beszélgetés megy, itt most végre egy mérés van, amiről lehet tárgyilagosan beszélgetni. Az más kérdés, hogy miért nem a VoidXS féle zenei betétes mérést használjuk, ha már elkészítette.
-
skippper
senior tag
válasz
Tamoo #173650 üzenetére
1/12, igen.
A mély nekem is túlzónak tűnik szemre (és fülre is igazából), lehet nézek egy gyengébb görbét.
+- 10 db azt jelentené, hogy a 75db-es jelem 65 és 85 között játszik, itt én a T+B lecsengése után azt látom, hogy 1k alatt 70-80 között (+-5) 1k fölött 70-76 között (+-3) játszik, erre írtam a +-4-et, mint átlagos eltérés.
Mi számít jónak, mi számít elfogadhatónak és mi számít hibásnak, kezelésre szorulónak?
(amit elfelejtettem írni, hogy ez az Audyssey mikijével van mérve, nem UMIK1-el, így azért szódával fogyasztandó)
-
Dorian
félisten
válasz
Tamoo #173639 üzenetére
Igen, valószínűleg ez a kettő dolog a ludas. Ugye egyrészt én több esetben nézek vmi drámát, mint modern akcióvilágmegmetőset, ott meg nem a térhangra szokták tenni a hangsúlyt, másrészt amikor tegnap szuperhősöst néztem, egy nagyjelenetnél még -12-es hangerő mellett is felébredt az emeleten a kisebbik, így valszeg a kellő hangnyomás sincs meg.
-
I'am Dony
őstag
válasz
Tamoo #173609 üzenetére
Őszintén szólva ég és föld. Az előzőt csak nyitottan használtam, 500 W volt és DSP nélkül. Fantasztikus hangja volt, imádtam zenére is. Az újabbat zárt módban használom, mert bőven elég - viszont zenén így még attól is jobb lett. Mindemellett zártként is hatalmas kimenete van alul, az előző refihez képest, így a mozi is pipa. Benne van a PEQ ahogy írtam és 800 W RMS, plusz mobil app amire nem gerjedtem
de a setupnál/EQ-nál nagyon jól jön, hogy a gép előtt ülve tudom állítani a 48 kg-s dobozt, aminek a hátulja 9 cm-re van a faltól. Van még egy színes, digit kijelzője, ami jópofa, de a setup után úgy sem nézi senki
Összeraktam egy képet, jól látszik a különnség. A zöld a régi, a magenta az új, a sárga a PEQ. -
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173595 üzenetére
Csak jelezni szeretném, hogy nem utólag "találtam" ki a minimálisan szükséges feltételként, hogy "szivassam" VoidXs-t, olvass vissza kérlek, ha nem emlékeznél rá!
"Úgyis mindig bele fog kapaszkodni valamibe a vélt igazáért..."
Rám nem jellemző, hogy félmunkát végzek, de mindenki magából indul ki, és ha kell talál kifogást, hogy miért jó az úgy ahogy van.
Továbbmegyek, megemelem a kalapom, és készséggel megkövetem ha ezt megcsinálja, hogy véget lehessen vetni a meddő vitáknak.
-
I'am Dony
őstag
válasz
Tamoo #173552 üzenetére
Igen, igazad van Tamoo
De látni akartam (muszáj volt) mit tud így nyersen és legalább lesz viszonyítási alapom, ha bejáródott. Meg ugye a szoba... látod milyen, így muszáj vagyok a PEQ-val belenyúlni, hogy addig is hallgatható legyen. Viszont az alsó kimenete félelmetes, ez már most látszik.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173474 üzenetére
Sokszor nem azt kapja az ember amit vár.
Itt nem szokás bocsánatot kérni, ezek szerint én sem vagyok kivétel.
Sokszor visszacsap aki úgy érzi, hogy megtámadták. A mi személyes példánkban pedig burkoltan azt állítottad, hogy szándékosan nem mondok igazat. Ez most is azt gondolom megalapoz egy bocsánat kérést, de borítsunk rá fátylat, az idő mindent megszépít.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173458 üzenetére
Rákerestem egy évre visszamenőleg az elnézést és a bocsánat kifejezéskre.
A találatok közül kettő volt, amelyik személyhez köthető bocsánat kérés volt.
Az egyik tőled, másik denesdr tollából.
Viszont nem kértél bocsánatot tőlem a #171596 hozzászólást követően, pedig helyénvaló lett volna.
Elnézést kérek, telefonról vagyok nem tudok linkelni.
-
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #173403 üzenetére
Minden létező beállítást kipróbáltam: small/large minden, crossovereket átállítottam 80-ról 150-re AVR-en, LPF-et subon és AVR-en is, csak Direct és Multi Ch In között volt különbség. De futok vele mégegy kört ma este hogy kizárjam az emberi mulasztást.
Már az is eszembe jutott hogy a subot egy másik csatorna pre-outjára rakom kíváncsiságból és úgy mérem meg, akkor kiderülne az AVR hülyít-e.
#173408 I'am Dony: vagy így, vagy úgy de a végére járok
Nincs semmilyen mókolás jelenleg, vagy nem tudom mire gondolsz. HTPC -> AVR HDMI-vel, UMIK-1 USB, és REW.
-
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #173398 üzenetére
Meglepődnék
A subon van egy 12 Hz-es HPF állítva talán 6 dB/oktávval, de ennyi. Cavern-ben már nem is állítok azóta subsonic-ot.
A múltkori 90 Hz körüli esésemre visszatérve, egyre jobban úgy gondolom hogy ez normális csak senki nem tudja miért
Google képek között rákeresve "rew subwoofer"-re a mérések nagy része pont azt mutatja, amit tapasztalok.
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #173384 üzenetére
Pedig van, még maga az SPL is változik valamilyen szinten. Később teszek fel képeket. Természetesen kipróbáltam hogy ha semmit nem állítok és egymás után mérek többet 99%-ban megegyezik minden. Amint pl. delay-hez hozzáadok X ms-t, megjelenik pár durva beszakadás 7x Hz körül és laposabb lesz a görbe is.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173173 üzenetére
"Engem nem győztél meg.
De nem is ez a cél.
Bevallom nem értek minden összefüggést tökéletesen, hogy hogy is alakulnak ezek a valós dB-ek, meg mikor látjuk a tényleg valósat...."Nem akarok én meggyőzni senkit, és nincs mit takargatnom sem.
Pőrén bemutattam a munkám, és mint írtam, vártam ki mit gondol róla, legyen az negatív vagy pozitív értékelés.
Azt is írtam, hogy tisztában vagyok a driverek gyengeségéről, de éppen ez volt itthon, és csak eljátszadoztam egy kidobásra ítélt hangszóró párral, meg kiváncsi voltam lehet-e valami értelmeset kihozni pár forintból.
Egyébként a gyerek 7m2-es, akusztikailag kezeletlen szobáját kéne megtöltenie mély hangokkal.
"Valós" értékek következzenek hát süketszoba, vagy elérhető pusztaság/sivatag híjján... hiánypótlásként.
Szuberősítőt kellett feljebb csavarni egy hangyányit, de még így sem érte el a pályájának az 1/3-át, az tehát nem korlátozó tényező.
Viszont a gyereket figyelmeztetnem kell, hogy eszébe ne jusson feljebb csavarni, mert azonnal elfüstölnek a driverek.
A mérések 1méterről
Köszönöm, hogy hozzászóltatok, és elmondtátok a véleményeteket.Az új adatok ismeretében is szívesen fogadok akármilyen észrevételt, véleményt.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173169 üzenetére
JBL Control One-ok 100Hz alatt már nem igazán életképesek.
Egyébként meg 115dB-ről beszélünk, ekkor szakította meg a mérést a REW negyed potméter állásnál, kissé visszavéve is 109dB 80Hz-nél, 96dB 40Hz-nél.
Ennél lejjebb menni nem látom értelmét, figyelembe véve a zenei felhasználást, mint célt.
Meglátjuk, úgy érzem van elég mozgásterem...
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173162 üzenetére
Valami ilyesmire számítottam, mert ezek mély-közép sugárzók (Pioneer CS5070), kis mágnessel, lemez kosárral, szóval olcsó driverek közepes, vagy annál gyengébb paraméterekkel.
Mondjuk legalább 8ohmos, papír és 20cm.
Szóval örülök, hogy legalább a konstrukcióval, ennyit ki tudtam hozni belőle, lehetett volna sokkal rosszabb is, benne volt a pakliban.
Valóban zárt, ahogy Dénes is írta, és egymásnak háttal, egymás ellen dolgoznak, a képen alul felül. (push-push)
Ha már itt tartunk, a méretezéssel nem foglalkoztam, egymásnak háttal fordítottam az eredeti dobozokat, miután a hátukat téglalap alakban kivágtam - kvázi összenyitottam a két dobozt -, és a közép és magassugárzó helyein lévő kivágásokat lezártam.
Nem mentem el a széléig a vágásban, hogy a megmaradt szél merevítőként funkcionáljon, illetve a hsz. mágnesét is megtámasztottam egy-egy fa keresztmerevítővel.
Dobozokat, miután egymásnak háttal fordítottam, áteresztettem rajtuk egy menetes szárat, a hossz és szél tengelyektől eltérő, előre kigondolt helyen, amit utóbb megfeszítettem.
Az előfeszítés, meg az egymás ellen dolgozó hangszórók rezgéseinek egymás általi kioltása jót tett a doboz rezgéseinek, szerintem. ( Vékony farost lemez )
Kapott még a doboz párnahuzatba "csomagolt" kőzetgyapotot is bőven. Kb. ennyi.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173160 üzenetére
Valószínűleg félreérhetően fogalmaztam.
Lefelé nincs vágva, csak felfelé, ahogy a NAD crossovere intézi. A jelet a NAD sub kimenete szolgáltatta.
Ha azt szeretném, hogy a hangnyomás azonos szinten maradjon 40-80Hz-es tartományban EQ-val vélhetően korrigálnom kell majd, amihez persze erőtartalék szükséges. ( Valószínűleg lesz elég )
Perpill csak használni szeretném így, később meglátom 2.1-ben mennyire lesz szükség korrekcióra, amikor belép a JBL is a képbe.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tamoo #173155 üzenetére
Nem mertem nagyon meghajtani a szub erősítőt, nehogy szétdurranjanak a 20centis mély-közép sugárzók, úgy negyed hangerő környékén, inkább alatta állt a poti.
REW-et 115dB-re állítottam, hogy szakítsa meg a mérést, ha eléri.
Első menetben meg is szakadt ezért a mérés, vissza kellett vennem a hangnyomásból valamennyit, hogy még mérés után még használnitudjam...
Zenére lesz a JBL Control One-jaim alját kiegészítendő, a crossover 80Hz a NAD szerint, de ez asszem elég jól látszik az SPL diagramon.
Amire kiváncsi lennék, mennyire gyors, lassú, miért ócska, vagy miért nem annyira ócska stb. a felhasználás célja szerint.
-
Skyner
tag
válasz
Tamoo #173115 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat. (VoidXs-nek is nagyon köszönöm).
Természetesen nem magában mértem vissza a subot, hanem próbaként a bal front hangfallal. Az EQ APO is érvényben van a kimeneten, azt hallom ha kikapcsolom a betöltött Cavern mérést a GUI-ban az adott sor elején található ikonra kattintva.Miért csak a crossover pont környékén változtatna? (80Hz a crossoverem) Ennyit tévedne a REW Aligment Tool funkciója? 120Hz-en 5,2dB SPL növekedést számol, ha a subra 20ms eltolást használnék (lásd alábbi képen).
Ezek nyers, EQ nélküli mérések. Nyilván ha időzítéssel javíthatnék rajta, a Cavern EQ jobb munkát tudna végezni (fekete színnel a kalkulált görbe).
-
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #173108 üzenetére
Jogos, csak a lényeg maradt le
Erre volt válasz: "hogy az akusztikai hibák miatt (+room gain) a legtöbb esetben terjengősebb lesz miatta. Amíg nem kap egy jó EQ-t."
Én is akusztikának tudtam be, de mint írtam ezek teljesen megszűntek Arendallal - ettől még lehet akusztika persze, mert itt más irányba néz a port és a driver is mint a Klipsch esetében.
-
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #173101 üzenetére
Ezt talán tudom cáfolni. 1 hete nyúzok egy Arendal 1961 1V-t (12.2" reflex, 550 W) a Klipsch R-115SW helyett. Én is tapasztaltam ezt a terjengősséget, és az Arendallal teljesen megszűnt - ugyanabban a sarokban, ugyanúgy Cavern+EQ APO. Mérés alapján pedig (SPL görbe, torzítás, RT60) amennyire én meg tudom ítélni közel ugyanaz.
Fogok majd róla írni bővebben, egyelőre még csak 6 óra van az Arendalban. Szinte biztosan azt tartom meg, de ismét meg tudom erősíteni hogy a Klipsch R-112/115SW család piszok jó ár/értékben. Eddig egy valami thiányolok csak nagyon, a "chest slam" érzést ami bár jelen van de jóval halványabban. Már az is felmerült bennem hogy maga a hangszóró mérete is befolyásoló tényező, mert hasonló volt anno az R-112SW-vel.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Tamoo #173087 üzenetére
Ez lenne a lényege. Normális gyártóknál úgy is van, hogy inkább a valód 0-s hangnyomáshoz viszonyítanak, és megakad a master volume az erősítő képességeinek határán, viszont emiatt sokan sírnak, ezért néhol ahogy éppen belefért a kalibráció +/-12 dB tartományba, úgy hagyják.
-
Skyner
tag
válasz
Tamoo #172987 üzenetére
Neked is köszönöm szépen a válaszodat.
Tegnapelőtt jöttem rá, hogy a síkegyenes vagy a síkhoz nagyon közeli sem minden esetben jobb hangzásra, mintha lenne kb. 3-4 dB eltérés.
Elektronikus zenével teszteltem egy korábbi EQ-mat egy frissel összevetve és a korábbiban a dobot jobbnak és határozattabnak/dinamikusabbnak hallottam, pedig a görbe mást mutatott. Túlzottan kiegyenesíthettem azt a mélytartományt a módosításomban, ahol a dob szólt.Csak amiatt éreztem késztetést manuálisan is belenyúlni a Cavern eredmény txt állományába, mert itt-ott nem használta ki a beállított +6dB mozgásteret a korrekciózáshoz, pedig sokszor jobban ki tudná egyenlíteni a görbét (manuálisan többnyire sikerül). Igaz, ezzel én is ellentmondok az előző bekezdésemben leírtakkal. Úgy érzem le fogok szokni erről a belepiszkálós módszerről.
-
-
Dorian
félisten
válasz
Tamoo #172952 üzenetére
Nekem meg lenne hely másodiknak, de sajna nincs időm a beállításával (helyével, összehangolással) szórakozni. Akkor veszek ha valaki megcsinálja helyettem
Bár igazából nem vagyok biztos benne, hogy van-e bármi értelme. Egyrészt pár másik szóba jöhető helyen kipróbáltam ezt, mindenhol sokkal rosszabb görbéket hozott. Másrészt a kapott hangnyomás bőven elég, egyetlen hallgatási pozíció miatt pedig tök mindegy, hogy 1m-re más a mélyátvitel. Nomeg azért is, mert ahogy öregszem, egyre nagyobb a dráma / akciófilm arány, jelenleg kb. 8/2
Most megnéztem: Az utolsó 11 filmből 1 volt akció. -
ada19
senior tag
válasz
Tamoo #172928 üzenetére
Sajnos rosszul írtam, LFE-n már 0, a múltkori ajánlásod alapján hozzáadtam a végén gain-be ami itt minuszba volt. És így lett a többi -8 dB körüli.
#172926 denesdr: természetesen, viszont egy nappaliban ahol egyéb szempontokat is figyelembe kell venni, nincs olyan hatalmas mozgástér. Ezeken belül talán megtaláltam a legjobb helyet nekik sok sok mérés után.
Köszi mindenkinek!
-
spiky03
veterán
válasz
Tamoo #172686 üzenetére
Igen lehet ez is benne van a pakliban.
Csak azért gondoltam rá mert ha elmegy a 6009es és árra mondjuk rá dobok egy 100est akkor lehet már jobban megérné egy erősítő csere mint 80ert a mini dps nem?
Meg sajnos a 6009esben nem nagyon lehet EQzni, ezért is néztem olyan erősítőt, ahol lehet szabadabban allitgatni.
Még ugye az újabb Denonok ilyenek, amihez van app és ott lehet mindent állítani.Igaz amikor Quertzer bemertük a rendszert akkor talán valóban a szub volt a leggyengébb láncszem.
@python1
Köszi neked is az infókat.
A Marantz is elég jó teret csinál szerintem.Mondjuk szerencsére nem hajt a tatár. Meg még az erősítőm is megvan.
-
python1
veterán
válasz
Tamoo #172595 üzenetére
Nem lesz egyszerű menet, már a crossover sem volt az.
Így működik a két gép rendesen, viszont van valami késleltetési probléma a két gép között, igy marad a Hdav mint front crossover és 5.1-ben megy , centerre meg egy minidsp. Egyelőre most ezt lövöm össze, ha lesz rá energiám valamikor, akkor meg a két kártyás megoldást.
Ha nem jönne össze, akkor a minidsp lesz a megoldás, másik gép meg megy hifire, aktív váltással. -
python1
veterán
válasz
Tamoo #172493 üzenetére
Ja igen, nem fejtettem ki pontosan, mivel én hangkártyánál mérek vagyis a hangsugárzókra kiadot jellel, 10kHz felett kb az általad mért 4dB -es eltérést mutat, de csak a hangkártya difire gondoltam, tehát érdemes erre is figyelni méréskor. Bár HolmImpulse méréskor ASIO- val közel azonos a mérés 2 gépnél, viszont ha sonar és maudio kártyával direktben már az Asus-hangszgárzó kimenetén 4-6dB-el kevesebbet mér 13kHz felett. 1-napig szívtam miatta, mikor a hangváltót készítettem az LCR sugárzóimhoz.
VoidXs
Nem saját kútfőből jött, mint írtam. Viszont a hangkártya téma igen érdekes számomra -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Tamoo #172471 üzenetére
Na de a lényeg hogy az Ultiknak el kéne vinniük a crossovert, ami azért csak,csak megy nekik.
Azok maradnának a front oldalt.
A kanapé mögé meg elférne egy két szörny,amit elöl látni se akarnák😉
Kraft ügyében mire gondolsz, minden plusz membrán felülettel csak nő a kraft, nem? -
BIGi75
senior tag
válasz
Tamoo #172415 üzenetére
Ha ypao kézi beállítassal megfelelően paraméterezhető egy miniDSPvel megtámogatva, akkor nem akarok hangkártyázni. Így néz ki: link
A hangkártyával kapcsolatban egyébként igazatok van, nem gondoltam át, csak az alaplapi D/A átalakítót kerülöm, de valóban van HDMI kimenetem a Vostro-n...
Elegendő lehetőséget ad a ypao manual a kézi EQ-hoz? -
BIGi75
senior tag
válasz
Tamoo #172398 üzenetére
Oké, köszi
A digitnek fussunk neki első körben, aztán ha tetszik (meg ráérzek), lehet váltok pc-re és veszek egy umik-ot én is.
Barkácsban jó vagyok egyébként, lehet a télen készítek pár tesztdobozt, még anyagom is lenne hozzá..., de ha bejön a miniDSP akkor meg minek?, begyújtok a kandallóba, aztán nézem a filmjeim újra
( ..csak az a baj hogy a kandalló rontja a kontrasztot a vásznon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Metal topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged