- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Én voltam 1x. Én szeretem a hangerőt, de szerintem amit tud az rendszer hangerőben az már számomra túlzás. Én nem bírnék végig nézni egy filmet ilyen hangerőszinten főleg nem folyamatosan. 1-2 jelenet és elég is volt, de ha folyamatosan így tolnád az összes filmet az elejétől a végéig, akkor vagy hallásérülést szenvednél egy idő után vagy belső szervi elváltozást. Nyilván lehet hallgatni halkan vagy halkabban is.
-
powerup2
addikt
Igen olyat szeretnék amilyen ezek a szobák mert nagyon tetszenek és jó az elképzelés. De a hang ott Diósdon nem volt az igazi vagy a beállítás az Anthemnél nem volt jó. A mély pl nem ment elég mélyre de lehetett hallani hogy tudna többet. De én szerintem ez beállítás kérdése lehet. Lehet hogy akkor ott nála nem volt rendesen beállítva nem tudom. De lehet hogy más szobájukba tetszene. De pl szepinél jó volt a hang nagyon hiába kis dobozok az svs is jó volt. Én ezért is mondtam neked sok szobát megakarok hallgatni és véleményt írni mindről hogy mégis milyen és mi a jó mi a kevésbé jó. Ezért szeretnék hozzád is elmenni mert te értesz hozzá nem kicsit meg a beállítások terén is otthon vagy és eddig minden bejött amit mondtál!
-
VoidXs
nagyúr
(#162916) fehér_ember: Pontosan tudják. Nem ők a szűk keresztmetszet. Ismerem majdnem minden magyar mozi beszállítóját és karbantartóit, és nincs gond a tudásukkal. A probléma abból adódik, hogy az üzemeltető undorítóan spórol. Van, hogy 2 millió a teljes keret hangra egy 200 fős teremben. Na a legolcsóbb DCI proci 1 millió körül megy, a többit kitalálod... Az a csoda, hogy néhány moziban van fal. Mert röhögsz, de van, ahol nincs.
-
törölt tag
Nem erről van szó..
Teljesen egyértelmű, hogy a végfok előrébb van az AVR-nél, ez még a belépő topik összefoglalójában is benne van, ha tehetném én is szívesen használnék!devil-k
Sokszor hivatkozva van külföldi fórumokra, nos én is olvasok néhányat.
Vannak olyan topikok ahol arról megy az eszmecsere, hogy melyik kábelvezetőnek (ami a talajtól választja el a kábelt) milyen hatása van a hangra.., vagy a készülék alátétek stb..
Ahoz képest itt még a hangfalkábel is sokszor"vudu".. -
xerobyte
aktív tag
Köszi mindenkinek, tök jó dolgokat írtatok!
Közben visszaírt a gik is (beküldtem a lemodellezett szobát, méréseket, képeket + limitációkat) és ajánlás nagyjából az, amire én is jutottam az irodalmazás alatt:
- basszuscsapda a sarokba
- 2 mobil panel oldalra (a szoba miatt máshogy nem megy az early reflection kezelés, szerencsére van hova eldugni ezeket nap közben)
- 2db 244-es panel a hátsó falra, ez a legneccesebb, mert 11 cm vastag (nyilván tudtam h nem úszom meg 5 cm-el) és ezt már nehez adom el itthon, max ha valami printelve van rá
Szóval nagy diffúzor hangolásra nincs szükség (ez persze nem igaz, mondjuk úgy, hogy ebbe a szobába ennyit éri meg beletenni)
-
Quetz
őstag
Ezért is szeretem pl a hypex modulokat. Ott totál korrekten leírnak mindent: https://www.hypex.nl/documenten/download/911
Max output: 8ohm, 350Wrms - The stimulus signal is a continuous 1 kHz sine wave. The true rms output voltage is measured across a load resistor. Max output power is time limited due to thermal properties.
Continuous output: 100Wrms - Typically, this is 1/5 of the peak output power. Apply sufficient cooling.De ilyen cég tényleg kevés van, gyakorlatilag csak az OEM beszállítók.
-
VoidXs
nagyúr
Senki nem szeret olyan adatokat megadni, amiből ki lehet szűrni, hogy mit nem érdemes venni, emellett a legtöbb ember megragadt a "nagy szám jó, kis szám rossz" adatoknál, mert egyszerűen össze lehet őket hasonlítani. Igazán örülnék, ha minden mellé lenne tranziens válasz, crossover karakterisztika, AC csatolás módja, stb., de elég sok márka nagyon csúnyán elásná magát velük, ezért inkább azt mondják, hogy "nézd, 150 Watt, valamilyen torzítással, mindegy, mennyi impedanciába, mi se néztük, csak veddmeglécci lol"
-
Khaosz55
addikt
Nyilván az MRX720 hangminőségben jobb volt. És ha saml-ra van állítva a hangszórók kb 100HZ- körül meg van vágva, akkor lényegében mély hangokat amik zabálják a wattot nem kell az erősítőnek kipumpálni (a sub átveszi a szerepét). Ha egy zenét-filmet 100hz-en megvágunk, akkor 20W-al is nagy hangerőt lehet elérni.
Mondom nekem semmi gondom vele, csak ne gondolja senki, hogy majd (mrx1120) 11 csatornán majd 100W fog rohangálni 570w-os táppal. Meg lehet nézni a 5-7 csatornás végfokokat miért is 20-30kg a súlyuk.
Én azt szeretem, hogyha tudja ami rá van írva még ha nem is használom ki. -
Khaosz55
addikt
MRX 720-ról van szó te a a MRX1120-at írtad. Egyébként kíváncsi lennék mennyit pumpál ki ha az összes 11 vagy pl 9 5.0.4 esetén terhelve van. Meg nyilván 11 csatornás erősítő 2 csatornán kitol 2x143W-ot. Ok rendben viszont ott a lehetőség, hogy 11 csatornát is használj.
Tehát azt írja 570W tipikus áramfelvétel. Ha 100%-os hatásfokkal dolgozik ami persze nincs akkor is 50W Körül vagyunk. Akkor hol van a még a hatásfok meg sok más áramkör.
Nincs ezzel semmi gondom, csak ne tévedjünk el, ha megterheljük az összes csatornát akkor ne beszéljünk többszáz wattoktól.Érdekes a végfokok általában az összes csatornára tudják a teljesítményt. 5-7 csatorna esetén is kapnak vagy egy 1.5Kw-os tápot meg 40 000 ufarad kondit, nem 11 csatornára 570W-os tápot.
-
VoidXs
nagyúr
Azért kisebb a teljesítmény több csatornán, mert két korlát van: az erősítő blokk és a táp. Amelyik előbb fut limiterbe, az lesz a korlátod. 2 csatornán az erősítő blokk el tudja érni a korlátait, mert a táp ki tudja őket szolgálni, de nem arra van tervezve, hogy ez 5 csatornán is lehetséges legyen. Ebben az esetben a szoftver tesz róla, hogy ne menjen ki nagyobb teljesítmény a csatornákon összesen, mint amit a táp bír, különben annak a védelme kapcsolna be, ami viszont elveszi az MCU tápot, amitől összeomlana az egész AVR.
-
Dorian
félisten
No, hát nálam pont megvan 2 csatorna esetén a 105 dB SPL
(Power Output 8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.1% 2ch Drive 150W)
Vagyis jóval több, mert 6 Ohm-osak a hangfalak.Ha több csatornára nézzük, de kicsit nagyobb de még alacsony torzítással és 1 kHz-en, (190 Watt - 6 Ohm - at 1 kHz - THD 0.7% - 11 channels), akkor meg 113 dB SPL.
-
arcitec
addikt
Már ne haragudj úgy adod a tutit, hogy neked nincs is? Ugyan már! Rendszeresen hallgatom, és pont a napokban néztem egy filmet ( alant írtam is ) mennyire remek volt az 5.1 , mint kvázi Atmos. Jobb volt mind a valós Atmos. Azon túl hogy valóban precízebb a 4 , de nem úgy és annyira mint ahogy TE azt leírod. Nem kell valótlanságokat írni ,pláne légből kapottan.
A 4 max finomít, de nem releváns. Visszatérve a 2-őre tökéletes-hez közeli nálam az akusztika és a kialakítás, és frankón lejön a lépkedés és nem egy helyben topogás. Azon túl a hátsók is meg tudnak ekkor szólalni úgy, hogy nem mondod meg mögötted vagy felül mögötted . A 4 elsősorban a nagyobb szobára van megalkotva , egy 20-25m2-en bőven elég a 2 Atmos is. Hidd el tudom. Sőt BBéci anno több évvel ezelőtt írta is, hogy teszteltek nem nagy helyiségben és a 4 akár már zavaró is volt a hátsókkal. Szóval úgy kell véleményezni dolgokat, hogy azért az elméletnél több fogalmunk van róla. Egyébiránt talán 1 hónapja volt róla szó a 4 vs. 2. és volt olyan hozzászóló aki 2-ről lépett 4-re és teljes egyet értésben volt az azóta is változatlan véleményemmel. -
zsoika
addikt
Szerintem nem (Onkyo 838). A fenti Atmost speakers height/ bi-amp végfokokra kell kötni és top middle/ top front közül választani..... szerintem nem is tudná egyszerre a 4 mennyezetit kezelni. Mondjuk az atmos objektum alapú... egyszerüen front végfokokra kötve, a bemérőnek tudnia kéne a hang irányából hogy az nem a front helyén van ,hanem fent . nem?
-
zsoika
addikt
"környezeti effektek jók lesznek, pl. eső, víz stb. de a mozgások nem lesznek jók." Ezt el kell hogy fogadjam. Valószínűleg az Atmos ellenesek nem egy korrektül összerakott szettet hallottak, ezért nem értékelik annyira. Itthon 5.1.2 van és nekem így is tetszik....hozzátesz az élményhez pl. az eső hangja, de tényleg hiányoznak a fenti mozgások.
Kevéske pluszt ad a csak 2 fenti csatorna és sokaknak ennyiért nem éri meg (ezt el kell ismernem) ,de nekem 20eFt ba került és annyit nagyon megért.
A franc essen belé, most kereshetek 9 csatornás erősítőt.
Gondolom egy külön sztereó erősítő a +2 atmosra nem megoldásAz eltérő hangkarakter miatt sem . Amúgy hogy lehetne egy ilyen hibrid rendszert etetni? Csak prociról?
-
arcitec
addikt
Semmi személyeskedés nincs benne ,csak hát mindenki magára veszi az igazságot. Te is.
Az kétségtelen a 4 percízebb mint a 2 , de nem úgy és abban a formában , ahogy TE azt előadod. Az a TE sajátságos torz előadásod a szokás szerint.. Maradjunk ennyiben, nem kívánok veled innentől társalogni, a stílusodhoz pláne nem. Nem jó már derekam ... -
mettek
addikt
sajnos nem fér el. Bal oldalt van egy virágállvány plusz a surround állvány, a jobb oldalt meg közlekedő a szekrény mellett.
Ahogy huzogattam a szubokat meg az ülőpozíciót a programban, úgy láttam hogy csak akkor lenne jobb a helyzet ha az űlőpozíció a hátsó fal előtt lenne 1méterrel de ez kivitelezhetetlen sajnos. Szar az egész. -
mettek
addikt
(#161679)ctrlaltdel13: attol függött, h a videojátékokban épp mi volt a Nicknév
(#161678)powerup2: tönkrement a Yamaha a5200 proci és annak a visszakapott árából nem jött ki sem egy 8805, sem egy anthem avm60
igy jött újra egy avr. plusz szub csere. A végfok meg eladó XLR kábelekkel együtt. -
mettek
addikt
Nagyon rossz a szitu. A cucc egy 19 négyzetméteres nyitott szobában van. A rövidebbik falon van a rendszer de balra eltolva kissé. A front oldalon a bal front és center között can az egyik szub. A másik a szemközti falnál az íróasztal alatt. Mivel ugye sajnos nem a szoba középvonalát követi a rendszer elrendezése így ez a hátsó szub kb a szoba középvonalára esik.
Ha lesz alkalmam akkor bemérem rew-vel a szubokat megnézve 1-2 pozíciót. -
mettek
addikt
Csak ezért vagyok kiakadva hogy a nad nem engedi az avr menüjében változtatni a dirac eredményeit sem hangerőt, sem távolságot. Marad az avr egyéb menüpontjában megtalálható szub erősítés x decibellel illetve magán a szub végfokon.
Dw most megpróbálom majd úgy bemérni újra hogy előtte kicsit alulkalkulálom a szub hangerejét.
-
xerobyte
aktív tag
Szerintem ez már az ízlések és pofonok kategória
Pl. nekem a 3D nem adott semmit (kivéve azon az évi 3 tartalmas animációs filmen/mesén, amit megnéztem vele). Ezzel szemben mindig is fekete=fekete mániás voltam, most össze tudtam hozni, hogy a házimozinál éjjel úgy be tudok sötétíteni (minden fényt kiiktatni), hogy kénkrétan nem látsz semmit: ha bejön egy full -valós- fekete vágókép, aztán meg egy csillagos égbolt, akkor OLED + HDR kombóval ez igen ütős tud lenni, de említhetem a Our Planet dzsungeles részben vakítóan, a lombok között az arcodba sütő Nap jelenetet is példának.
Ezek fontosak? Nem. Növelik nálam az élményt? Igen.Ha arra értetted, hogy ezeréves az alap tech, akkor nem'szóltam! Nyilván valamivel onnan számolok, hogy konszumer piacon elérhető egy elfogadható ársávban (ergo szvsz a rollable oled még nem az).
-
Khaosz55
addikt
Hát én is arra gondolok, hogy elégnek kell lennie teljesítménybe, ha nem kapják meg a hangfalat (small) a teljes dinamika tartományt.
Viszont azt meg nem akarom, hogy elvérezzen erőben ilyen téren a CAV A8M-nél nem volt gond.
A hangfal szett a következő:
Front Swans diva 4.2F
Center: Swans diva 6.3C
Hátsó: Swans diva 6.3 Bi/Di-pole
2db sb12-nsd + 1 Klipsch RW101120 esetében lenne atmos. Csak nem tudom, hogy a plafonba 2 vagy 4 hangfalat rakja. Hátsó center nem lesz mert közel van a fal hátra. Tehát vagy 5.1.4 vagy 5.1.2 lenne a felállás.
Meg a mostani helyzet miatt eléggé átgondolok mindent. Mert most jön a pangás kora mindenhol.
-
Quetz
őstag
Szerintem is ezen az árszintem már nem érdemes AVR-t venni, azok sosem fogják tudni kihozni a maximumot a rendszerből. kivéve talán ha ilyesmi hangszórókat használunk:
- Factory Tour of JTR Headquarters with President Jeff Permanian
- The most EPIC Home Theater I have EVER Experienced! JTR with DBOX Cinema -
BBéci
legenda
Olyasmikkel jössz, amikről ugyanaz a véleményem. Számtalanszor leírtam, hogy szerintem is érdemes két szubládát üzemeltetni. Itt nem erről volt szó, hanem a pici helyiség és a két darab 46 centis hangszóró viszonyáról. Nem hiszem el, hogy a meglévő tapasztalattal a hátad mögött azt állítod, hogy csak akkorákkal lehet elérni a THX által ajánlott hangnyomást, amit én is roppant módon tudok élvezni.
Azt viszont én állítom, hogy baszuscsapdák és egyéb akusztikai kezelés helyett nem megoldás egy második szubláda rendszerbe állítása.
Egyetlen szóval sem említettem olyasmit, hogy ennek a témának nincs helye ebben a topikban, Igenis van! -
BBéci
legenda
Nem attól haladó a topik, hogy egymást túllicitálva írogatjuk a szubládák számát, méretét és a wattokat.
Ha a Házimozi Stúdió Nappali nevű, 50 négyzetméter körüli demószobájában elegendő két darab JBL Synthesis 1500 Array, márpedig bőven az, akkor ne jöjjön nekem senki azzal, hogy 20 négyzetméteresnél kisebb szobába két darab 46 centisre van szükség. Színtiszta baromságnak tartom, persze tiszteletben tartva az egyéni ízlést és igényeket. Mindeni úgy élvez, ahogy tud. -
BBéci
legenda
Bármennyire hihetetlen, az ELAC önbemérője annak ellenére kiválóan dolgozik, hogy mobiltelefont kell hozzá használni. Az a lényege, hogy a hozzá egeszen közel mért értékeket hasonlítja a hallgatói pontban mérttel. A telefon tévedése, pontatlansága mindkét helyen ugyanolyan. Számomra is furcsa volt, majd az érzés átment döbbenetbe, akkorát javult a hangzás. A frekvencia-menetet profi műszerrel ellenőriztem, teljesen rendben volt. Ugyanez érvényes a B&W szubládák automatikus EQ-jára.
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy REW és Mini DSP még jobb végeredményre képesek. -
Most erre nem tudom mit írjak. Hallom, de ezt bizonyítani ugye semmivel nem tudom. Lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, de akkor nagyon jól csinálom.
Egyértelműen hallható, hogy hullámzik az erőssége.
A fülem az biztos jó, mert ezt hallásteszt igazolta. Azt mondta az orvos, hogy átlagon felüli messze. Szenvedek is tőle, hiszen nem lehet kattogós óra a házban, mert hallom. Tavaly vettem egy új karórát. Minden este be kell raknom az óratartóba, mert ha a tőlem 3 méterre lévő szekrényen van, akkor nem tudok elaludni, úgy zajong a másodpercmutató.
BBéci: Én úgy tudtam, hogy komolyzenét nem hallgatunk mélynyomóval. Nem is szoktam, de akkor kipróbálom. Lehet valamit félreértettem.
Ma este megnéztem a Hustler-t. Hát az atmos hangsávon nekem eléggé túltoltnak hallatszik a mélynyomó, vissza kellett vennem belőle, mert nagyon zavaró volt. Ha esetleg valaki megnézni, akkor leírhatná mit tapasztalt ezzel kapcsolatban.
-
Azért a KEF T105-ról nem mondanám, hogy rossz. Hallottam és nagyon jól szól. Az elhelyezhetősége és kialakítása miatt van a felár, ami, ha valakinek fontos, hogy a falon legyen, ne zavarjon semmit, akkor kifizeti érte a felárat. Ha mindegy mi áll a nappaliban, akkor lehet mondani, hogy túlárazott, de csak az igényekhez képest. Ha csak filmhez használja, akkor nem fogja a hátrányát látni, csak az előnyeit (az árán kívül).
Szerk: Bocs. A T205-öst hallottam, nem a T105-öst.
-
mettek
addikt
Update:
Visszavettem biosban az energia ellátást teljesítmény fokozatról normálra illetve átdugtam a pc-t másik hálózati körre és most olyan szintre csökkent a zaj hogy csak közel hajolva a hangfalhoz lehet hallani egy kicsi sistergést de gondolom ezt már megszüntetni nem lehet, ez tényleg a "gép" zaja lehet.
Az előbbi pedig lehet földhurok volt.Most így vakteszten nem biztos hogy megmondanám melyik a pc egy mezei jack rca kábellel és melyik a proci 30ezres xlr-rel.
Na kíváncsian várom az stx érkezését aztán lehet lesz egy eladó Yamaha procim. -
python1
veterán
.
Akkor mindketten kaptuk az okosságot minden irányból, mint most is.De tulajdonképpen nem zavar, én simán élvezem amiből szögelgetem a rendszerem.Azt azért hozzá kell tennem az utóbbi fél évben előrébb jutottam ebben a hobbiban, mint 20-év alatt, köszönhetően "alternatív" megoldásoknak.Na meg a tapasztaltabbak agymenéseinek. -
Quetz
őstag
Erről egyik kedvenc "mesém" jutott az eszembe, egy rövid részletet idézek, nem linkelek és szigorúan magyarul
"Hallott elődei sorsáról a harmadik rabló: a Kvarclovag, aki nappal átlátszó volt, mint egy csiszolt lencse, éjjel pedig visszatükrözte a csillagokat. Ő nem félt, hogy tagjaiban megdermed az olaj, hiszen olaj nem volt benne; attól sem félt, hogy lába alatt elolvad a jég, mert olyan hideggé tudott válni, amilyenné akart. Csak a gondolkodástól kellett óvakodnia, mert az felhevíti kvarcagyát, és vesztét okozhatja. El is tökélte, hogy egy fikarcnyit se fog gondolkodni, akkor nem eshetik baja, és vígan legyőzi a krionidákat. Míg a bolygó felé repült, úgy átfagyott a hosszú úton, az örök galaktikus éjszakában, hogy a röptében mellének ütköző vasmeteorok csörömpölve törtek össze, akárcsak az üveg. Átlátszó tükörteste leszállt Kriónia fehér havára, fölé borult az ég, mint egy csillagos, fekete üst. Nosza, tanakodni kezdett, hogy most mihez fogjon, de a hó máris olvadozott és gőzölgött körülötte.
– Hohó – mondta a Kvarclovag –, álljon meg a menet! Gondolkodás níncs, enyém lesz a kincs! Elhatározta, hogy akármi történjék, csak ezt az egy mondatot fogja hajtogatni, mert ez nem igényel szellemi erőfeszítést, tehát nem melegíti fel." -
python1
veterán
Pont valami hasonlót fogalmaztam meg, de inkább le sem írtam.Én is csak angol nyelvű oldalakról informálódok, szedem össze az információkat, érdekes nálam működik, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy angolos. De leírtuk magyarul is a metodikáját, az sem lendített semmit előre ebben az ügyben, szerencsére maroknyi csapat más platformon segíti egymást.
Pedig itt még a név is stimmelne: Haladó.
alphamooncam
Még képekkel is illusztráltuk a mondandókat, linket is kapott a kérdező.Pont ez volt mikor a PC-s lejátszásról vagy procellálásról próbáltunk néhányan megosztani infót, vagy a végfokolás felhozatala okán is voltzak itt igen egybites hoozzászólások. -
alphamooncam
őstag
Kb. nem ezt mondtam!
Senki nem mondta, hogy ne kéne az újdonságokról beszélgetni.
Példának okáért ott van a microchipsoundstudios oktatóanyaga magyarul. Szvsz példaértékű. Keress rá és megérted.
Ha csak linkelgetnénk esetleg kiderülhetne, hogy nem is annyira penge a linkelgető...
-
python1
veterán
Én keverve is használom, van 4db minidsp amikkel végeztetem a vágásokat ill DSP funkciókat lát el, és egy rakás végfok, PC forrással ez az egyik felállás (kedvencem) már csak a kép miatt is.
Az egyszerűbb megoldást is végigpróbáltam, mikor manuálisan a processzor autómatikus beállításait írom felül, ilyenkor forrás mindegy.
Az biztos, hogy bármrlyik megoldást használom is, fényévekkel jobb végeredményt hozok össze,mint az AVR vagy processzor kalibráló rendszere. A szubládák kezelését meg mással igen nehéz megoldani. -
foltang
csendes tag
Jogos a felvetés, mélytartomány kezelése panelekkel ...khm... nem megy.
Oda basszuscsapda kell, ami megintcsak részleges megoldás, mert ugye a megfelelő eredményhez több méter anyagvastagság kéne, de kinek van akkora szobája? Marad a zenegyúrás, vagy hagyod olyannak, amilyen. -
djhalasz
tag
Igen tudom, köszi, hogy felhívtad a figyelmem.
Hány wattos legyen?
Duplát ajánlattok, ez jó lenne? https://homemovie.hu/termek/taga-harmony-tsw-90-v-4-aktiv-melylada-2db/ -
-
Köszönöm, de minőségben hova tehető kb, erre lennék kíváncsi,mert soha nem volt Dali dobozom és most lenne egy ilyen 200K-ért és nem tudom, hogy megéri-e, kipróbálnám szívesen! AVX-en már néztem és érdekes módon nem igazán talàltam ebből amit eladtak volna...Lektor 6 volt egy csomó amit eladtak meg Lektor 1 meg LCR kb ennyi...ennyire jó lenne a 8, hogy senki sem adja el😁
Na gyorsan átnyálaztam és összesen 1db eladó példány volt az AVX-en eddig 2016-ban 220-ért...
-
Quetz
őstag
Én azért nem értem az ASR-el szembeni ellenérzéseket, mert ez most tényleg nem az "occsó a jó" site. Nem ismerem a DAC márkákat, de az Oppo 205 ott van a top 5-ben, ahogy a jól teljesítők közt van Auralic, Linn, stb...
Ha valaki veszi a fáradtságot, és nem csak write only üzemmódban reagál egy grafikonra, akkor olvashatja, hogy a NAD pl 0dB hangerőn produkálta a pocsék eredményeket. Amikor visszavette Amir a jelszintet -6dB-re, akkor máris 89dB SINAD-t mért. De úgy meg nem lehet összehasonlítani, hogy mindenkit 0dB-n mérünk, kivéve a gyevi bírót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest