- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlyl
csendes tag
válasz
djhalasz #160458 üzenetére
A MediaMarkt-ban voltam
Röhej a mi kis MM-ünkhez képest.
Nem az árakról beszélek, hanem kiszolgálásról, a hozzáállásról.
Én ebben az üzletben voltam: Lemboeckgasse 63, 1230 Vienna
Ez nem annyira belépő, de ajánlom, itt többször voltam:
HeimKinoWelt
Lemboeckgasse 63
1230 Vienna
Nyálcsorgatóan nagy választék, főleg a nívósabb cuccokra kihegyezve,.. -
-
válasz
djhalasz #160435 üzenetére
Ha nem spórolsz rajta akkor ne a Denon X1600-at vedd.
Hol dolgozol? Ott valószínű olcsóbban megkapod. Mondj országot és segítünk.Pl. a Denon X1600 itthon 168k, Ausztriában és Németországban a Proshop-nál csak 120k [link]
A Denon X1500 ami csak a HDCP és Bluetooth verziószámban különbözik tőle pedig még olcsóbb az osztrák MM-ben (100k) [link]
Az X1600 itthoni áráért X2600H-t kapsz [link] 2500-at meg 130k-ért -
mettek
addikt
válasz
djhalasz #160435 üzenetére
A qed kábel jó választás de én a front és center hangfalhoz 4 négyzetmillist vennék. Mondjuk a hátsókhoz is az lenne a jó de kevesen áldoznak plusz pénzt a surround hangfalak vastag kábelezésére, többek közt én sem.
De legalább előre vegyél 4 négyzetmillist.Ha pedig szubot is veszel majd ahhoz pedig az Oehlbach nf214-es kábelt ajánlom.
-
Quetz
őstag
válasz
djhalasz #160429 üzenetére
Új áron 200-300k az ára azoknak a 5.0 hangfalszetteknek, amik normálisan szólnak. Ha sokallod, akkor gondolj bele, hogy az anyagköltség kb ötöde a végfelhasználói árnak.
Szóval elköltesz 300K-t, és még nincs se mélynyomód se erősítőd. Azokra még számolhatsz újabb 300K-t legalább. Segít ha használtat vásárolsz, de ott meg nincs befolyásod arra, hogy mikor fog szembejönni veled az, amire vágysz , vagy amire szükséged van. -
powerup2
addikt
válasz
djhalasz #160429 üzenetére
Figyelj nem fontos egyszerre megvenni mindent lehet szépen épitkezni itt kb mindenki lépésről lépésre haladt. De ha most ismerkedsz a mozival akkor szerintem haszbált termékeket nézz és ami kereted van költsd rá és ha megjön a kedved hogy fejleszd tovább a rendszert akkor egyszerübb dolgod lesz
-
Callisto
őstag
válasz
djhalasz #160424 üzenetére
Sajnos egy normális 5.1-hez azt az összeget meg kellene többszörözni. Ebben a haladó topikban inkább a nagyobb kategóriájú házimozi rendszerekkel foglalkoznak. Ezért nem biztos, hogy itt tudnak javasolni valamit, de lehet lesz valaki. Javaslom kérdésedet tedd fel a kezdőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest