-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
Khaosz55 #162799 üzenetére
Akkor elnézést. Én azt hittem, még mindig a 1120-ról van szó.
Egy ismerősömnek van MRX720-asa nem túl érzékeny hangfalakkal. Eladta a 7*100W audiolab végfokát, mert elmondása szerint nem hozott pluszt az Anthem 720 mellett, míg a Pio LX avr-e mellett meg használta és kellett neki. Most akkor mi van??? Szóval én továbbra is kétkedve fogadom ezt az 5*25Watt mért értéket. Még a korábbi MRX500-as erősítőm is tudott olyan hangerőt, amit elég sokan már a kellemetlen kategóriának élnének meg. De lényegtelen. Ha tényleg ennyi, akkor nyaljanak sót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest