- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Enyém is ezüst.
(#42378) axwel18: Mondhatjuk, hogy passzol ehhez a kategóriához ár/tudás arányban.
bár azt nem mondom hogy jobból nem profitál, de nem olyan mértékben hogy feltétlenül megéri. Mozihoz én nem vágynék jobbra.
Egyébként már nagyjából kifogyóban vagyok, utána nem foglalkozom vele tovább. -
BBéci
legenda
Azt nem tudom megsaccolni, mennyit érdemes ráfizetni. Majdnem a duplájába került újonnan a 4810 és én is boldog lennék, ha birtokolhatnék egyet.
Emotiva szett többe kerül, plusz hozzá kell számolni a 6 db interkonnekt árát, ami alsó hangon 60e Ft, valamint tápkábelből is kettő kell.
Más.
Még ma éjjel bekötöm a Cambridge Audio Azur 751R gépezetet, járatom kicsit. -
BBéci
legenda
A CA 551R nem belépő erősítő. Nem sokat vártam tőle, de nagyon kellemesen csalódtam, mert kiváló gép, különösen sztereó zenével messze kategóriáján felüli a hangja. Nálam Primare SPA22-t váltott, ahhoz (is) viszonyítottam.
Az Audiophyle Szalonban szívesen megmutatják Neked, hogy mit tud és a nagy Denonnal is összehasonlíthatod. Ezt már megtették páran, és arra a megállapításra jutottak, amit Kimi leírt. -
-
Dorian
félisten
Arra figyelj oda, hogy egy szakember szavajárásával: "a hang olyan, mint a fing"
tehát nem elég a nagy felületeket szigetelni, fontosak a hézagmentes tömítések a nyílófelületeknél. Ill. az ajtó tokjára is figyelmet kell fordítani, főleg ha fém. Teljesen szakszerű megoldáshoz ki kell bontani a régit tokostól és venni egy kifejezetten ilyen ajtót.
-
Z_A_P
addikt
Na azzal sokkal jobban megszenvedtem tegnap...en 2 pici csavarhuzoval feszegettem ki, de volt vagy 3 perc/darab. Pedig ezt is probaltam.
-
BBéci
legenda
Te sem érted a lényeget.
A szubládának csak az egyik előnye az, hogy 40 Hz alatt is tisztességes hangnyomást produkál.
A másik, legalább annyira fontos, hogy leveszi az erősítő válláról és természetesen a frontokról a 80 Hz alatti tartomány megszólaltatásának irdatlan megterhelő feladatát. Ettől a teljes 80 Hz feletti spektrum szebben, tisztábban, levegősebben, részletesebben tud szólni.
A rendszeresen felhozott példám - mert azt sokszor hallgattam - a JBL Synthesis, 1400 Array, aminek 14 colos, 356 milliméteresek a membránjai, papíron és a valóságban is lemegy 32 hertzig, mégis kutyafüle a rendszer hangja ahhoz képest, amikor az 1500 Array dolgozik helyette 80 Hz alatt. És nem házimozi receiver, hanem hatalmas végfokok hajtották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Opel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest