Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
Kb. semmit nem értek ezekhez a dolgokhoz. Szeretném úgy nézni a 2d-3d-s filmeket, hogy ne kelljen megvennem őket, mert nagyon drágák. Mit tudnátok ajánlani?
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek LG HX 906PA mevű házimozija? Ha igen, milyenek a tapasztalatai? Gondolok itt a jó és a rossz tulajdonságokra is. Most készülök venni egyet, úgyhogy minden érdekel ! -
BBéci
legenda
válasz axwel18 #8688 üzenetére
Félreértettél.
A házimozi erősítők sztereó üzemmódjáról volt szó. Abban még a Denon AVR 3313 is erősen kompromisszumos.A #8677-ben megint kihagytad a LY betűt. Kérlek, tisztelj meg minket azzal, hogy helyesen írsz!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Valkűr
addikt
A 1909 is egy jó széria volt..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
BBéci
legenda
válasz axwel18 #8667 üzenetére
Sztereó hangra csak 3 csillagot kapott, tehát nem kifejezetten zenehallgatásra ajánlott erősítő.
Viszont inkább választanék Denont, mint H/K-t, Onkyót.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
Srácok igyatok egy sört vagy valami
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #8670 üzenetére
Régen volt egy YST-SW105-ös ládám másik (nagyobb) hangfalakkal, de azok mellett kisebb szobában (téglafalakkal) elveszett a hangja..
-
axwel18
senior tag
Nem tartom magam szakértőnek de volt már pár hangfalam és elég sok erősítőm is. Sőt hallottam elég komoly cuccokat is szólni. Így tudok véleményt mondani elég sok cuccról. Házimozi erősítőkből zenére a Denon az egyik legjobb.
Sanci38: Nem is 1312-est ajánlottam. De azért a kategóriájában zenére mindegyik erősítőnél jobb. Hallgatam H/K AVR-156-ost, Onkyo tx-nr309-est, Pioneer VSX-421-est is, Yamaha RX-V371-est is. És a Denon szolt legszebben legtermészetesebben.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz axwel18 #8667 üzenetére
Jaj ne legyél már ennyire gyerekes.. Én is irtam már tesztet, akkor én is májer vagyok? Bárki írhat tesztet aki érez magában annyi ambíciót, h megírja. Attól, h a 10 emberből 5 zenére használja a többi még nem fogja.
A 1911 pedig nem keverendő egy 50 ezres erősítővel!! Ez éppen a duplája árban . Egyébként rég rossz, ha a te ezeknek a teszteknek hiszel és nem a saját fülednek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HornedReaper #8664 üzenetére
Sőt: épp az a jó beállitás ha nem hallod ki a mélynyomót, viszont kikapcsolva hiányzik. tehát mehet nagyobb is, halkabb hangerőn. Nagyobbnak annyi az előnye hogy mélyebbre megy Ennek viszont nagyob szobában (16 felett) már nem hallod te sem a hangját.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz HornedReaper #8664 üzenetére
a 600 wattos is elég gyenge hozzá, ha nem tekered fel a hangerőt a maximumra
-
HornedReaper
senior tag
Kis teljesítményű, 70W-os Yamaha YST-SW015 mélyláda vajon elég gyenge ahhoz, hogy a szomszédok ne szóljanak a mozizás miatt?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz axwel18 #8656 üzenetére
Anyira zenél a Pio és a Yamaha is..
Ennyire ne legyél szubjektiv. Neked Denon, másnak meg lehet, hogy pont az Onkyo hangja jön be. De ezen a szinten majdnem mindegy.. én láttam már zenére 308-as boldog tulajt. Még az én Denonom alkalmas zenére de egy 150 ezres sztereó erősitő lealázhatja.
#8659: az azért tény hogy ebben az árszegmensbena legzeneibb a Denon és a Marantz. De a NAD és az Arcam köröket ver rá (ha a márkát mint "zeneit" nézzük).[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz axwel18 #8656 üzenetére
Attól mert te bizonygatod, én még tudom, h nem tud zenélni Hallottam már jóval nagyobbakat is, azok sem tudnak Zenére sztereó rendszert kell használni. Ha azt mondod neked jobban tetszik el is hiszi mindenki, de az nem ugyan az, mint ha kijelentenél valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz kenny123 #8645 üzenetére
"Balhátul" a hangszórócsatlakozók vannak.
Hát nem, esetleg halk hangerőn, ez függ táptól, végfoktól...
Van LAN bemenetes, 2-300 ezerért de oda nem tudsz streamelni, csak netes funkciós van, de ezt egy médiajátszóval simán megoldhatod. Aminek a hangát viszont ilyenre nem tudod átvinni, max optikai vagy HDMI bemenetesre (olyan is van már) tudod csak vinni. Ezért nem veszünk ilyen szetteket: nem éri meg foglalkozni velük, alig -vagy inkább nem- bövithetők.. -
Zjunior
veterán
Ti milyen erősítőt ajánlottok engem új érdekel!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
kenny123
addikt
Nemrég ugye vettem egy házimozi rendszert, de úgynézki hogy az olvasófej hangyányit haldoklik. Azt szeretném kérdezni, hogyha én csak egy olvasót szeretnék venni, akkor milyet keressek, hogy a hangszórókat bele tudjam dugni? Az érdekelne hogy konkrétan ami ezen a képen, az olvasón balhátul színes csatlakozók vannak, annak mi a neve?
Továbbá, ha a bemenetek megegyeznek, de a márka nem, attól még ugyanúgy fognak szólni a hangszórók?Továbbá. Létezik olyan dvd lejátszó box, amiben a fenti hangszóró bemenetek mellett van egy netkábel bemenet, amivel routerrel és géppel összekötöm, és -akár- ki streamelem rá gépről a dvd filmeket?
Bocsi a sok hülye kérdésért..
yo
-
Valkűr
addikt
-
Zanik
addikt
Hát, lehet, hogy túllőttem a célon, szimplán csak nem akartam a kábelen spórolni, meg a frontok is Kácsa kábellel vannak bekötve, gondoltam, maradnék a márkánál. De ha azt mondjátok többen is, hogy ehhez a párosításhoz elég volna ennek csak a felét subkábelre költeni, akkor mit ajánlanátok úgy 6-7e forintért?
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zjunior
veterán
válasz Thuglife #8632 üzenetére
Értem, akkor az erősítére legalább lehet építeni!
Ezt néztem ki, gondolom az ONkyo márka elég jó vagy tudtok ajánlani másikat ebbe az árkategóriában?Jah és még Xbox 360 hoz IS lenne kötve
TCR: Akkor Külön erősítők hangfalakkal???
Milyen hangfalakat vegyek??
Max 90k[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz Zjunior #8630 üzenetére
Őszinte leszek, zenére abszolút felejtős, játékokra és filmekre meg unalmas, azokból a műanyag tejfölösbögrékből szép hang nem igazán jön ki.
Még az elektronikus zenéimet sem tudtam elviselni rajta.
Szvsz a legnagyobb butaság ilyen egybeszettre pénzt áldozni.
Nekem is volt, a saját "káromon" tanultam.Thuglife megelőzött.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Zjunior
veterán
Jaj. Azt hittem tőlem kérdezitek a szoba méretet!
Hogy tisztán lássak...
ONKYO HT-3405 Házimozi szett ajánlatos lenne játékra, mozira, zenére kb 20m2-re 70k-ért?
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Zanik
addikt
Yamaha YST-SW215-ös a kiszemelt sub (így néz ki a segge), egy RX-V371-es erősítőre lenne rákötve, és hát ezt a kábelt néztem hozzá: Kácsa KCO-SUBY3
u.i.: szoba 20nm
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Nekem közben egy olyan kérdésem lenne, hogy aktív mélyládák esetén, ha a mélyládán 2 bemenet van (L-mono, R), az erősítőn pedig egy subwoofer kimenet, akkor milyen típusú sub-kábellel érdemes őket összekötni: simával vagy Y-nal?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Milyen hangfalrendszert ajánlottok 90-ig!
Onkyo St-3405-öt néztem ki magamnak 70 ért, sok helyen 100k!
Szerintetek jó vétel otthoni mozizásra, játékra és zenére??
Köszi!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
Thuglife
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest