- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
shteer #71327 üzenetére
Sajnos későn vettem észre Sanci hozzászólását.
Szerintem ha viszonylag sűrűn cserélgeted az egységedben a HDMI csatlakozókat, (pl egy kimenetes az erősítő, vagy nem 3D-s, projektor, TV ) akkor ezt közbeiktatva a sok dugdosással nem az erősítő/médialejátszó HDMI csatlakozóját "használod el". -
-
axwel18
senior tag
Nem tartom magam szakértőnek de volt már pár hangfalam és elég sok erősítőm is. Sőt hallottam elég komoly cuccokat is szólni. Így tudok véleményt mondani elég sok cuccról. Házimozi erősítőkből zenére a Denon az egyik legjobb.
Sanci38: Nem is 1312-est ajánlottam. De azért a kategóriájában zenére mindegyik erősítőnél jobb. Hallgatam H/K AVR-156-ost, Onkyo tx-nr309-est, Pioneer VSX-421-est is, Yamaha RX-V371-est is. És a Denon szolt legszebben legtermészetesebben.
-
-
Tamoo
nagyúr
Én tv-ről scart-rca átalakítóval tolom ki a hangot a sztereó erősítőre gotham ic kábellel. Nekem így megteszi... Kár hogy nincs koax kimenet, akkor mehetne a dac-ba is. (av erősítő persze optikaival van)
-
shteer
titán
Hama mélynyomó kábel 1RCA-2RCA 3,0m - 2khuf
jó lesz ez nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest