- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
Annyi kérdésem lenne felétek, ha egy LG Oledc9PLA tv-hez hozzákötök egy Denon AVRX-2600H-t, és minden eszközt az erősitőre csatlakoztatok(konzol,tv box,stb...), ilyenkor az erősitő lebutitja a képet vagy ilyesmi? Mi van akkor ha mindent közvetlenül a tv-be dugok?
Köszönöm előre is! -
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
A segitségeteket szeretném kérni.Van egy Onkyo tx-nr 555-ös erősitőm. Össze van kötve egy Samsung KS 7000-el, közvetlenül az erösitöbe van az xbox one x, playstation 4, tv box hdmi-n, és a one connect box-ba csak az arc-t csatlakoztattam. A probléma az, hogy bármit használok, miután mindent kikapcsolok, egy olyan 20 másodpercre rá az erősitő bekapcsol(más nem), és kikapcsol olyan 2-3 perc után. Ez kb, 2szer fordul elő, utána csend, egészen addig, amig megint újra el nem inditok valamit. Szerintetek mi lehet?
-
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
Abban kérném a segítségetek, hogy vásárltam egy Onkyo tx-nr555 erősítőt konzolokhoz(Xbox one x, Ps 4 Pro)és nem tudom hogy miket állítsak be a különböző eszközökön, illetve az erősítőn. Nem akarok tök hülyének tűnni, de eddig nem használtam erősítőt, szeretném a maximumot kihozni. ARC-t használok. Kezdjük a tv-vel. Samsung Ks7000-HDMI audio formátum Bitstream vagy pcm? Akkor utána ott az audioformátum, az is Pcm vagy DTS Neo 2:5? Az Xbox One X-nél van Stereo Uncompressed vagy bitstream, 5.1 uncompressed, stb..
Playstation 4 Pro Linear PCM vagy Bitstream(Dolby, vagy DTS). Hangfalak-Eltax Universe 5.0+Sony Subwoofer
Azért sem értem ezeket, mert fateromnak régebbi Onkyo erősítője van, annál, amikor elindít valamit, az mindent beállít magának automatikusan, nálam meg amit állítottam az eszközökön, azt engedi az erősítőn.Remélem érhetően írtam le, bármilyen tanácsnak, segítségnek örülnék.
Köszönöm
-
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, bellításokkal kapcsolatosan szeretnék segítséget(Xbox one x-erősítő-tv trióval). A lényeg, hogy igyekszek megtalálni a lehető legoptimálisabb beállítást játékhoz.
Samsung KS7000 139cm
Onkyo Tx-Nr 555
Xbox one x -
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kér nék. Vásároltam egy denon avr x 520bt erősítőt, és ami a problémám vele hogy nem ismeri fel hogy milyen hangsávban szólnak a különböző cuccok(xbox one, xtreamer media player,stb..)annyi hogy a sound módok közül tudok csak választani. Valamit nem állítottam be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...