- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
Bodó2015 #153079 üzenetére
Egy videokártya simán elmegy éveket, miközben 60-80 fokra melegszik. Én nem aggódok a melegedés miatt, ha kellően nyitott helyen van.
De ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor nézd meg az AC Infinity hűtőket.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Bodó2015 #152988 üzenetére
Szia.
Nincs igazából viszonyítási alapom.
Így nem tudom megmondani, mi számít melegnek.
Addig míg minden csatornáját kínoztam, kb 50-60 c.fok közé saccolnám,amire felmelegedett.
Most hogy végfokkal használom langyos csak.
De este hazaviszem a lézeres hőmérőt a melóhelyről és mérek egyet, így is úgy is.
Amit Dorian írt vedd figyelembe és nem lesz baja.Ha kis hangerőn ( terhelésen) használod, nem fog annyira melegedni, ha szereted a db-eket, akkor meg úgy is végfokozni fogod.😀
-
BBéci
legenda
válasz
Bodó2015 #151871 üzenetére
Azért ajánlották akkor, azt, mert jobb minőségű nem fért bele a keretbe. Ad valami pluszt az a Polk Audio szubláda, de abszolút értelemben kifejezetten szerény képességű darab. Lassú, pontatlan, elfolyós, dünnyögős a hangja. Az általam nemrég említett öreg Yamaha klasszisokkal jobban szól, ezt onnan tudom, hogy átvittem és összehasonlítottuk.
(#151880) tutitibi
"De nemcsak ez a lényegi dolog, hanem a hangzás, a D osztály jobb a leírások szerint, mint a többi."
Nos, ez óriási kamu, humbug! -
válasz
Bodó2015 #151867 üzenetére
DSW Pro az szól valahogy a Polktól, de abból is a 12"-es. PSW sorozat elég gyengusz önmagában. Én inkább nem vennék subot ebből az árkategóriából, inkább tegyél félre egy zártra, megéri böjtölni. Én most ott tartok, hogy nézhetem újra a filmeket, mert annyira más szintre emeli az élményt egy jobb sub megléte. Most váltottam az éltalad említett Proson R12ről egy jóval kellemesebb hangzású zárt mélyre.
-
m3ss
veterán
válasz
Bodó2015 #151857 üzenetére
errol jut eszembe, ez a focal chorus szett milyen imaging teren zeneben? filmeknel gondolom hangnyomasban biztos jobb lenne mint a bowerek, itt nagy igenyeim nincsenek, filmezni eleg sok minden jo lenne nekem. egy ilyen chorus 726+cc700+706 pl egesz olcso ujan, erre alig kellene rafizetnem. es nagyobb centerem is lenne. hol lehet focalokat hallgatni?
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Bodó2015 #151324 üzenetére
Melyik Van damme kabelt nezted? Itt kint mindenhol a bluet sztaroljak de paran akik kiprobaltak a VD HiFi-t azt mondjak hogy az egy kicsit jobb bluerol valtva..
Beepitok a blue-val dolgoznak, bar a legfobb indok mindig az hogy mert azt konnyebb vezetni mint pl egy shotgun(a HiFi szeria) kabelt.itt is van nehany kabel, megint csak a lokal forumokon azt mondjak hogy innen is erdemes nezni, pl egy pro power kabelt mert ugyanazt kapom de felaron egy van dammehoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest