- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomAce
tag
Vki simeri ezeket a hangfalakat? Cornered Audio C5TRM ? Velemeny?
Vegul meret problemak miatt beloluk lesz 5 db + Dali Sub E9-F + Marantz 5015. -
TomAce
tag
TrueHD Atmos es a DTS HD kozott mi a kulonbseg, melyik a jobb hangformatum?
A DTS HD jobb mint a sima DTS? -
TomAce
tag
Meglett a hazimozi rendszerem minden tok jo, egy furcsa dolog zavar egy kicsit de ez lehet, hogy normalis. Az erosito Marantz 5015bekapcsolaskor es kikapcsolaskor 1-2 nagyon hangos klikk hangott ad, mint egy relé bekapcsolás / kikapcsolás. Ez normalis? Ja a keszulek meg egy napos csak.
-
TomAce
tag
válasz
BBéci #165931 üzenetére
Köszi, de azt még mindig nem tudom, hogy objektíven hogyan lehet kiszámolni, hogy mekkora fér be. Mert a hifiboltokban az eladók krumplit is árulhatnának, annyit értenek hozzá és mindegyik más mond. Amúgy amiket linkeltem azok közül mindegyikre mondta legalább egy hifis, hogy elég a 30 m2-es szobába.
Amúgy m2-re vagy m3-re kell kiszámolni, hogy mekkora hangfal kell?
Méret probléma miatt 5db centert raknék be vízszintesen, ez működhet? erről mondjuk mindegyik azt mondta, hogy ok. Vélemény?
Köszi szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!
-
TomAce
tag
-
-
TomAce
tag
válasz
#98221312 #164928 üzenetére
Haat neztem a topicot nem gyozott meg.
Annyit koltenek ra amennyivel mozi elmenyt kapok es befernek a megadott helyre
Ezert indultam ki a hangfalbol. Hasznalt nem jatszik.
Csak film nezesre hasznalnam, nulla zenehallgatassal!Erositonek Denont neztem ki, csak itt se igazodok ki, hog ymi a kulonbseg koztuk, mert arban eleg nagy a szoras:
AVR-X4500H, AVC-X3700H, AVR-X3600H, mindegyik 9.2-t tud.
Mondjuk az is kerdes, hogy erdemes-e 9.2 vagy eleg a 7.2 hallani-e a kulonbseget.Mennyit szamit a kabelezes? Errol is olyan eltero velemenyek vannak, hogy semmit, meg, hogy mindent de objektiv ertekelest meg nem talaltam
-
TomAce
tag
Könyvespolcba kerülnének egy 30 m2-es szobába aminek minden oldala a földtől a plafoning könyvespolcos szekrénnyel van tele.
Ja bocsi azt elfelejtettem mondani, hogy subwoofer természetesen elfér a TV mellett a földön. Ha mar a Piega akkor egy Tmicro Sub Alu-t neztem ki hozza.Es melynyomoval mar tudnak kielegito elmenyt nyujtani?
-
TomAce
tag
Sziasztok,
Kezdokent szeretnek hazimozit epiteni, csak nem nagyon talalok hozza anyagot a neten vagy rosszuul keresem
Esetleg par link? MIlyet vegyen az ember, beallitas, kabelezes, elhelyezes temakorben? Magyarorszagon meg nem talalni ertelmes embert aki foglalkozna a beszerzessel/kiepitessel sajnos...
Meret problemak miatt Piega Tmicrot neztem ki, mert max ekkora fer be : 22 magas,45 szeles 21 mely. Es nem talaltam mast a kis dome-okon kivul ami beferne
Esetleg vkinek mas otlet?Rakhatok 3 center hangszorot elore? Tmicro Center AMT-centernek, jobb elore, bal elore? Engem zavar a center szo benne
Es ket Tmicro 40 AMT-t a ket hatsonak?
Koszi elore is!
-
TomAce
tag
válasz
univerzita #152039 üzenetére
Kezeli, csak a LAN nem megoldott de akkor gondolom olyan medialejatszo kell ami Wi-Fis / DLNA-s+ USB bemenet van rajt a HDMI/optikai kimeneten felul.
De igy kulon taviranyito a mediaplayerhez es annak a feluleten keresztul megy, ugye?
-
TomAce
tag
Sziasztok,
Erositot vennek, csak nem tudom, hogy letezik-e olyan amit szeretnek
Synology NAS-rol jatszanam le Samsung TV-n a filmeket, de sajnos a legujabb Sasmung TV-k nem ismerik a DTS hang formatumot. Jelenleg a Samsung TV optikai kabellal van osszekotve egy regi 15 eves Thomson erositovel, viszont igy se jatsza le a DTS-es hangot, gondolom a TV-bol nem jon mar ki.Van lehetoseg, hogy DLNA-s erositovel vhogy le tudjam jatszani a hangot / kepet egyszerre? Vagy ez, hogy mukodik?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest