- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152104 üzenetére
bármit veszel a hangdobozokat cseréld le, elég gyenguszok, bármit is választanál (erre irtam hogy rendben van) még az is reális lenne hiogy eladod, ahangdobozaid, az erősítőre szánt pénzből veszel pl Dalit, quadralt hecot, és a hangfalakért és az erősitőért kapott pénzből pedig középkat erősítőt(vagy amelyikre futja de az a használt rz is tökéletes amit linkeltem.
-
BBéci
legenda
válasz
Trogerz01 #152092 üzenetére
Igen, értelmetlenül elszórod a pénzedet BD-kre, amiből vehetnél sokkal jobb hangdobozokat, mint a JBL Northridge. Azokkal remek házibulit lehet rendezni, de házimozira senkinek nem ajánlanám, még belépő szinten sem.
(#152096) ctrlaltdel13
Mindenki úgy élvez, ahogy tud!
Számomra elfogadhatatlan, hogy egy vacak kábel miatt ne tudjam kihozni a rendszer alkotóelemeiből azt, amire ténylegesen képesek.
Meg kellene érteni, hogy a kábelek pontosan ugyanolyan fontos alkotóelemei egy rendszernek, mint a lejátszó, az erősítő és a hangdobozok. Ameddig ez nem válik egyértelművé, alapértelmezetté, addig a belépő szinten kellene vitézkedni, nem a haladóban! -
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152091 üzenetére
ahhoz elődmodellek is megteszik pl Onkyo 545 is simán átengedi a 4k HDR-t.
Ha me g a lé engedi akkor szerintem rendszerben gondolkodj.. fele-fele alapon mindkettőt cserélhetsz: régebbi RZ és megfelelő uj hangdobozszett szerintem jobb lenne. -
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152082 üzenetére
most láttam az RZ730-at. (tényleg lehetett valami abban a töltöttkáposztában) részemről kiváló választásnak tartom, csak hogy a hangdobozoknak is fel kell majd nőnie azokhoz, pl Heco aurora, celan, Dali oberon vagy ikon MK II, vagy quadral.. vagy bármi hasonló. bár a nagyobb testvért hallottam, kis fülek megsúgták hogy a 730 kvázi ugyanaz, csak kisebb szobába tervezve..
-
törölt tag
válasz
Trogerz01 #152084 üzenetére
akkor ha nem szórnád akkor irtam 2 típust, amelyek jelenleg is kaphatók, és árban alatta vannak a kiszemelt denonnak/marantznek:Vagy ha minőségi ugrást tervezel akkor a jbl-eket Dali spectorrra vagy oberonra vagy pl emlirtett quadralra cseréled, azok kb illenek a denonhoz.(bár a 3500 oda is tullövés de minőségi ugrás lenne).
-
BBéci
legenda
válasz
Trogerz01 #152075 üzenetére
Ez a Házimozi haladó szinten topik, itt a JBL Northridge említése cseppet sem kívánatos, mert egyértelműen a belépő kategóriába tartozik. Ebből az is következik, hogy azok az erősítők (Denon AVR-X3500H vagy Marantz SR5013) feleslegesek lennének, nem használnád ki a tudásuk javát. Aki még azoknál is drágábbat ajánl a meglévő hangdobozaidhoz, az vagy nem ért hozzá, vagy valami aljas indokból akar neked rosszat.
(#152080) Sanci38
Sanci, mit szívtál, én is kérek belőle!
JBL Northridge hangdobozokhoz mi a bánatért kellene Denon AVR-X4500H???
Maximum a 2000-es széria valamelyik tagja, de tényleg inkább 200000 Ft alatti Pioneer vagy Onkyo. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest