- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rx
aktív tag
válasz
MasterMark #112061 üzenetére
Sajnos tudom, hogy nem sok látszódik, de nekem is csak ezt küldte....rca-val van össze kötve az átalakító az 5.1el, majd onnan optikával tovább a tv-be, elméletileg ennyi lenne csak?
Jobban örülnék ha maga kérdezné meg, mert nem igazán vagyok oda a tolmácsolásért...
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, mivel totál sötét vagyok a házimozik világában.
Adott egy Sony HTCT60BT hangprojektor ami optikai kábellel van össze kötve a tv-vel.
Ismerősömtől most jutányos áron meg tudom venni a 3db magnat hangfalát, amihez persze kell majd egy erősítő is.A kérdésem az lenne, hogy megoldható a hangprojektor illetve majd az erősítő+hangfalak egyidejű használata?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a témában jártasabb tagoktól.
Karácsonyra meg szeretném lepni magam egy 2.1 hangfalrendszerrel.
Maximum 20.000ft-ot tudok rá szánni.Öcsémnek egy ilyene van, első kötben én is ilyet szeretnék:
Trust Tytan 2.1Amit még néztem:
Genius SW -G2.1 3000De ha tudtok jobbat ajánlani azt megköszönöm!
A lényeg, hogy vidéken lakom, tehát a budapesti vásárlás necces de ha 20 alatt van akkor futárszolgálattal meg tudom oldani.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest