- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Radnix #48639 üzenetére
nem fagy le a kezed, mert a nitrogén forráspontja elég alacsony, és jelen esetben a kéz körül elkezd forrni, majd elpárolog, ez pont elég ahhoz, hogy ne fagyjon le a kezed, persze ha sokáig bentartod tényleg lefagy
- ezt azért nem próbáltuk ki érthető okokból
középsulival össze sem lehet hasonlítani, pl ha azt vesszük ami matek volt egész középsuliban (sima alap, semmi fakultáció vagy spec osztály) egy olyan terjedelmű anyagrészt mondjuk zhig leadnak, aztán zh után még van pár hét a vizsgáig (egy félév 14hét utána a vizsgaidőszak) és ilyenből van pár db félévente
különben teljesíthető, csak sz.p.s -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #48639 üzenetére
én mindíg csak vizsgára tanultam, meg féligmeddíg odafigyeltem órán, itt nem mész azzal a módszerrel semmire mint középsuliban mikor minen nap tanulsz, mert egyben kell tudnod sok anyagot, nem úgy van hogy egyik órán amit tanulsz azt másnap kikérdezik és érettségiig nem nagyon jön elő.
ezért át kell állni egy olyan rendszerre hogy nagyon gyorsan meg tudjál tanulni valamit, és azt töröld a következő anyag számára, elég szar ez így de ez van. -
LOTR
addikt
válasz
Radnix #48636 üzenetére
én meg marhára nem tudtam, csak kb az utolsó pillanatban, aztán voltunk bme-n nyíltnapon, engedték, hogy a folyékony nitrogénnel játszunk - így konkrétan bele lehetett nyúlni puszta kézzel - na mondom meggyőztetek
, hát ez volt a mézesmadzag, azóta csak a sz.p.s megy....
amúgy állítólag ismerik a sulit külföldön is, aztán kitudja, meg különben is: most bölcsész akarsz lenni, vagy mérnök!?
-
Bibby
addikt
válasz
Radnix #47231 üzenetére
Érdekes, ugye itt is felmerült már hogy naturálban mennyi fehérje az amit biztosan tolerál a szervezet, és ahogy látom ő is dilemmázik rajta.
Persze ő nyilván baromi jó adottságokkal rendelkezik, és ebben az is benne van hogy több fehérjét hasznosít mint egy átlagember. De csaknem 3-4g/kg az kemény.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Radnix #46616 üzenetére
Ha 10 napig, vagy akár egy hétig nem mennék ki edzeni, úgy megrühellném magam, hogy leönteném magam benzinnel, felállnék egy székre, kötelet tennék a nyakamba, felgyújtanám magam és kirúgnám a széket...
A rekord edzés nélkül eddig 4 nap volt, az utóbbi pár hónapot tekintve. Én három év után is azt hiszem hogy minél többet edzel, annál faszább leszel. Ezért is vagyok majd pontosan olyan mint három éve.
Most is csináltam egy olyan edzéstervet, hogy csak egyszer kellett végigcsinálni ahhoz, hogy a következő tünetek jöjjenek:
- álmatlanság
- állandó megfázás
- száraz torok
- kirepedezett pofa
- állandó fejfájás
- csökkenő teljesítménySzóval ha kíváncsiak vagytok hogy hogyan lehet 70 perc alatt rommá baszni a CNS-t, és túledzeni magad, akkor leírom...
Ennek ellenére holnap újra edzés...
-
dunkel
őstag
válasz
Radnix #46243 üzenetére
Na akkor:
1. yohimbét 4-6 hétig max, tehát azt később kezdd. Karnitin mehet az elejétől, edzés környékén, ha sok van akkor még reggel is.
2. 2 intervall kardió elég lesz kezdésnek
3. az, hogy mennyivel kezdd a diétát jó kérdés, mivel nem tudjuk eddig mit zabáltál össze... 200g fehérje, 40-50g zsír, és amennyi ch kell a fogyás beindításához
4. glutamint 5g-os adagokban egyed, napi 2-3 szor: edzés után, lefekvés előtt meg még valamikor amikor jónak látod
részemről ennyi, mosmá' télleg mehecc ugrani -
macikos
addikt
válasz
Radnix #45490 üzenetére
Nekem múltkor jött meg a csokis Reflex Whey. Hát, érdekes. Nem habzik nagyon, jól oldódik, bár nem olyan jól, mint az ON, maradnak ilyen kis ropogós lóf@szok benne. Ízre érdekes, eléggé édes, legalábbis nekem. Az ON-ban pont azt szerettem, hogy olyan volt, mint a kakaó, nem mint valami undorítóan édes tejcsoki. De lehet csak nagyon hozzászoktam az ON-hoz, végülis 2 évig egyfolytában azt ittam. Mindegy, azért ez is el fog fogyni
Ja, és nem telít. Tehát összességében egész jó. Ajánlott
-
LOTR
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
Radnix #43918 üzenetére
Lénárd más kategória ő is ilyen UFO genetikás mint janesz
Egyébként van egy haverom aki krvajó szálkás formája van bár csak 2szer koxolt ami faszság is volt mert nem volt úgy értelme ahogy ő csinálta, de akkoris 80 kiló 170 be nyomott utoljára fekve és kibaszott szálkás, nagyon jó a genetikája de a családjában kb majdnem mindenki gyúros állat és naturba is szépen fejlődik.A kaját meg leszarja és így se hízik be.. na ez a kibaszás bár én legalább tudom, hogy szenvedni kell a "szépségért" -
dunkel
őstag
válasz
Radnix #43915 üzenetére
Egy darabig nem volt témám, most lenne több is... csak lusta vagyok, kevés is az időm, de inkább az előbbi. Odaböfögni meg nem szeretek, ha már írok, akkor a háttérmunkát is el kell végezni, ami kicsit több mint elolvasni azt a fél oldalt ami lett
Úgyhogy az odaböfögések kerülnek ide, majd ha lesz lelki erőm írok oda isGod:
105-ről 67-re és közel nem volt versenyforma? WTF?? -
macikos
addikt
válasz
Radnix #43184 üzenetére
Ettél már tejport?
Semmi gond nincs ezzel. 100 grammban van 80g fehérje, 10g zsír és 10g laktóz. Ha nem diétázol és nincs elég pénzed fehérjére, akkor jó. Persze nem olyan jó, mint mondjuk egy igazi fehérje tápkieg, de a semminél jobb.
Lehet én is veszek egy zsákkal.
Egyébként meg diétánál sem kell ezektől fosni. Nem Mr. olympiák vagyunk, mint arról szó volt... nem ezen a 10g zsíron és 10g laktózon múlna egy sikeres diéta.
-
LOTR
addikt
válasz
Radnix #41640 üzenetére
hmm, ez érdekes én egy darabtól már nem igazán érzek semmi különöset, de kettőt csak edzésekkor merek enni, mert azt érzem rendesen, akkorákat dobban a szívem, mintha szabályosan mozogna a pólóm, mint amikor jön a t-rex
most edzés előtt mértem 84-85kiló körül vagyok, bár 3 dbot azért csak kéne érezni még 100kiló fölött is, nem tudom te mennyi vagy
azt vettem észre, hogy ha nem mozgok, és úgy eszem az alfa burnt, akkor a hatása tovább megvan, viszont ha edzek is, akkor mintha gyorsabban elmúlna az az intenzív hatása ami az első 1-2 órában van
nem tudom, hogy ettől e vagy attacktól, de késő este nem jó szedni, én nem tudok tőle elaludni, az elején még nem tudtam mitől lehet ez az állapot, csak forgolódtam, de valószínű ez lesz az oka -
Markgx10
őstag
válasz
Radnix #40936 üzenetére
Most én is Scitec-et iszogatok, de nekem tökéletesen bejön, jól oldódik, nem habzik annyira, mint a kategóriatársai és hihetetlen jó az íze.
Egyébként az én képzeletbeli listámon:
1. ON
2. Aminostar izolátuma, az ON fehérjén kívül mindent simán vert, amit eddig próbáltam. -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Radnix #38649 üzenetére
oltsanak, gondoljanak amit akarnak, a fórum azért van hogy segítsük egymást nem azért hogy oltjuk , lehet van aki kigyúrt állat, én csak kezdő vagyok, viszont lehet hogy én más téren vagyok jobb nála.. és nem vitázni kívánok
de sosem akart kockásodni, pedig 7évet vizilabdáztam, 2évet fociztam, és így sem.. nem mondanám magamat lustának.
-
harry
veterán
válasz
Radnix #38171 üzenetére
Ha az egyszerű ch alatt maltot/dextrózt értesz, akkor azt szerintem jobb lenne vagy teljesen elhagyni, vagy mással helyettesíteni. Cukor az is, nem igazán van rá szükség, diéta alatt főleg nem (szerintem ilyen formában edzés után sem).
Illetve ennyi chnál még nem igazán kell 'félrekajálós' nap - aminek lényege nem az, hogy a héten egyszer mégis egy jót együnk, hanem a nagyon alacsony kalóriabevitel miatt belassuló anyagcserét megpiszkáljuk, erről bővebben: [link] -
burgatshow
veterán
válasz
Radnix #38110 üzenetére
Mivel küzdősportot csinálok (és állítólag nem is rosszul), ezért nagy izomtömeget nem építhetek fel, mert akkor az izmaim sebessége lelassul. Nekem erős és gyors izmokra van szükségem, viszont azt vettem észre, hogy mióta nyomom napi szintent a fekvőt (kábé 2 hete), azóta mintha valamit ugyan de nőttek volna a mellizmaim, a bi- és tricepszeim. Vagy csak beképzelem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Radnix #36765 üzenetére
70 és 150g között van a ch.Napi 4-5 kaja megvan ált.4 edzésem volt eddig egy héten,most 5.
Anyagcserém köszi jól van.A lányokat szeretem,és nem iszom kefiret.
Ja kép nem lesz,mert nincs before.Majd after lesz csak,ha késznek érzem.Aerob nincs.Mostfogok elkezdeni futni.Ninnya:175cm.
-
Bibby
addikt
válasz
Radnix #36757 üzenetére
Elég durvának tűnő étrend, ha ezt be tudod tartani...
Versenydiétának is elmegy.
Mondjuk reggel mért telik el 1 óra a felkelés és evés között? Azt ott pont nem kellene. Meg ha ebben a rengeteg étkezésben csak 160g fehérje van, akkor mégis mekkora adagok ezek?
Én ennél kicsit visszafogottabban indulnék neki és akkor menni is fog. -
válasz
Radnix #36456 üzenetére
Nem baj mostmár tudom.
Zsír az kell úgy se volt rajtam semmi, kb egy hónapja volt betegségem és lefogytam vagy 52kilóra ami a 178 centimhez képest nem is mondom, hogy milyen...na a mai nap 58kiló voltam a mérlegen két hete ez 54 volt. Viszont azzal tisztába vagyok, hogy nem egy hónap alatt fogok több kiló izmot felszedni.
Majd a kövi adagolást megfelezem, de mostmár mind1.
Ahogy ribby írta a célom elértem valóban mert híztam amit nehezen hiszek el mert 3-an vagyunk a családba akik "nem" tudnak hízni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Radnix #36206 üzenetére
hát én csak vitamint proteint meg l karnitin vettem
cytogen whey pro, daily one meg scitec l karnitin complex
glutamint nem, nemis tudom h kellene-e vennem diéta alattmellesleg mitől lehet az h bicepszre 1-2 gyakorlattal betudom durrantani a karomat
mellre meg 3 gyakorlattal sem, csak elfáradok, pedig erőltetem a mellemet edzés alatt
piramis végére alig bírom kinyomni a súlytde semmi hatása sincs
nem tudom h a karom gyenge-e vagy a mellem -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #35612 üzenetére
csirkéhez, pulykához használj kotányi fokhagymás fűszerkeveréket. én 3 éve csak ezt az egyet használom
és marad is
igaz hidegen már nem annyira érezhető de semmi gond nincs vele. a rizst meg picit túl szoktam főzni
akkor jobban csúszik
és persze a borsó, csemegekukorica mehet bele bőven, vagy majdnem bármilyen zöldségmix
-
harry
veterán
válasz
Radnix #35373 üzenetére
Fölösleges ennyire elaprózni, nem kell 3g fehérje sem... Inkább arra figyelj, hogy gyakrabban egyél, tehát pl. 2-2.5 óránként. 17 után minimálisra veheted a cht, avagy nem is kell. Folyamatosan csökkentsd, de ne ekkora léptékben: első héten elveszel 50-et, amíg fogysz, addig maradhat, aztán ismét 50-et elvenni, stb. A vége felé 25grammonként is elég csökkenteni, különben gyorsan fogyna. Egyél helyette sok zöldséget, és igyál több vizet.
Aerob szerintem ráérne, de ha van időd, akkor mehet annyi, amennyit szeretnél, de 30-40 perc alatt nincs sok értelme. Illetve régebben többször szóba került itt is, hogy lehet, egy rövidebb, de intenzívebb kardióval többet érnél, még zsírégestés szempontjából is. De úgyis a súlyzóson lesz a hangsúly. -
harry
veterán
válasz
Radnix #35051 üzenetére
Minek az egy éves tömegelés után szálkásítani, hogy 2-3 hónap diéta után 2-3 hónapig mutogasd a strandon magad? Kb. hülyeség. Ha tényleg sok rajtad a felesleg, és zavar, akkor persze diétázz, ha meg csak a tömegeléssel jött fel valamennyi, szard le. Hozzátenném, ha tényleg fogyni akarsz, az nagyobb tervezést és több munkát igényel (szerintem), mint a tömegelés.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest