- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
macikos
addikt
Jah, hogy fekvenyomás
Azt nem szoktam.
Egykezesekkel nyomok, 45-össel mennek a tízek, meg a tárogatás is, de inkább 35kilóssal szoktam, mert abba nem kell olyan sok erőt vinnem. Még Smith gépen szoktam mellezni ferde padon, ott 80 max 100 kilóval nyomok.
Guggolásnál mostanában max. 140ig megyek fel (bár ez rendes mélyguggolás), volt egy 2 éves kihagyásom lábazás terén, lustaság, időhiány miatt (inkább lustasás) és rengeteget gyengültem. Akkor előtte 200-ba guggoltam 6-ot, lábkitolón 480-al simán mentek a 10-ek. Nekem igazán a combhajlítóm erős, a seggem is nagy
, így a combhajlító gépen mindig is simán dolgoztam 80kilóval.
Felhúzást soha nem csináltam és soha nem is akarok. Hiperhajlítást kellene elkezdenem végre, csak nincs pad a teremben, ahova járok. Bár lehet, hogy lassan másik terembe megyek.
De ez az erő dolog érdekes. Nem tudom ki hogy van vele, de én sokkal gyengébb vagyok, mint 4 éve
De tényleg. Régebben sokkal kisebb voltam, ennek ellenére sok gyakorlatot nagyobb súllyal bírtam csinálni. Ez hogy van? És nem a csalásra gondolok. Ha csalnék se tudnék most 35kilós egykezesekkel bicepszezni, régen meg simán ment a 4x10... Na ez miért van?
-
macikos
addikt
Annyi van, hogy egy picit sűrű lett
Megittam az első felét, a másodikat meg tovább kellett hígítani. Tejjel ráadásul
Ugorjak?
kovsol: Tudom, mindenesetre lecsúszik na
Más kiegészítőre úgyse költök. Majd úgy csinálom, hogy felét edzés után, 1-2 órával később meg a többi.
-
dunkel
őstag
Csaló nap? Heti 1 csaló ÉTKEZÉS az engedélyezett
Attól függ, hogy jön ki a lépés. 3 rostkiegem van:
1. darált lenmagpehely - ezt akkor nyomom, ha nem tudok olajat inni, mert ennek a fele rost, fele zsír, tehát 20g egy adag
2. alma-rost. Ez finomra őrölt, porszerű, elég nehezen oldódik. Vagy előre össze kell keverni a fehérjével vagy külön kanállal kikeverni. 1 adag 10g
3. útifű maghéj (psyllium husk). Ez a kedvencem: jól szívja magát, semleges az íze. 1 adag 10gNapi 2 adag rost megy, attól függően hogy néz ki az adott napom.
-
marcus.fenix
aktív tag
Igen, valamit valamiért. Mindent összevetve nem lett azért rossz a diétád, de az erőnövekedés inkább a (hozzám hasonlóan) alacsony kiinduló erőszintnek tudható be.
Jojo
Igaz. Bár jó lenne egyszer olyan laboratóriumi körülmények között edzeni ahogy ők.Bibby
Naná hogy persze még szép.Minden adott azon a szinten, szerintem nem kell a feketepiacon nézelődniük különféle kétes szerek között, és az étrendjük se hiszem hogy kimerül a csirkerizsben. Már félsiker ha egyszerűen csak változatosan és egészségesen tudnak enni. És ezzel biztos nincs gondjuk.
-
marcus.fenix
aktív tag
És? Mennyit fogytál? Mennyi idő alatt? És mennyivel ment feljebb a guggolásod (mennyiről mennyire? gondolom nem 150-ről 160-ra...) Ezek elég lényeges paraméterek szerintem. Én 14 kilót fogytam alig több mint két hónap alatt, de a széria guggolásom "csak" 5-öt esett vissza 100-ról 95-re. Az szenvedte meg legkevésbé.
Amúgy érdekes a hozzáállásod, hogy szerinted nem probléma ha némi erő és izom odaveszik.... Szerintem pont a naturál testépítőknek a legfontosabb, hogy ami kurva nehezen jött föl, az ne tűnjön el egy villámdiéta miatt...
-
marcus.fenix
aktív tag
Hápersze...
Még nálam is, aki alapból gyenge, a 100 kilós széria fekvenyomás visszaesett 80-85-re, és ez csak egy a több gyakorlat közül. Már hogy a fenébe bírnál úgy nyomni alacsony ch-n, mint magason?
A testépítők koksz mellett diétáznak, ami nem kis előny, mégis bevallják hogy gyengülnek.
És minél lejjebb vagy kénytelen adni a súlyokat, annál valószínűbb hogy emiatt izmot is vesztesz. Amúgy meg ha macikos kolléga egy év alatt ledobna 36 kilót (3*12) akkor a végére úgy nézna ki mint egy sharpei -
-
Vandit.
addikt
Mi az, hogy női pia? Ettől kész vagyok...
Akkor bazze a nők ne igyanak sört, mert az férfi pia...Amúgy meg nem azt mondtam, hogy bacardi breezer hanem, hogy bacardi.
a martini sokkal inkéb női pia, hamár eszerint kategorizáljuk, bár nincs férfi meg női pia szvsz. Mindenki azt igyon, ami jólesik neki.
Ma délután vállazás lesz.
-
dunkel
őstag
Nem adtam tanácsot most épp senkinek de ahogy elnézlek, neked elkéne 1-2
SENKI NEM VITATJA, HOGY FOGYNI ZSÍRBÓL KELLENE!!!
Arról volt szó kinek mit jelent a fogyás, és a fogyás nem egyenlő a zsírvesztéssel. Tudod, olyan, mint a nem minden rovar bogár de minden bogár rovar... -
dunkel
őstag
Az Ön válasza helytelen
Sokan pl. a régi ruhába akarnak beleférni. Őket nem érdekli az izom, a zsír a víz. Őket a kilók, derék-, combkörméret érdeklik. Nem mindenki gyúrós aki fogyni akar...
Az, hogy te hogy méred ki kérdezte?Mennyi a testzsírszázalékod? Ja hogy ezt tartod számon, de mégsem méred
Akkor hogy? Belenézel a tükörbe és aszondod, hogy 12%? De fax vagyok
-
zeg
őstag
''Azért a nagy multik és az egyszerű kis vállalkozások között van pár lépcsőfok''
Erről beszéltem, egy multiban van karrierlehetőség(ha már alkalmazottként próbál az ember érvényesülni), a haverod hamar rendszergazda lett és az is marad, ugyanabban a pozícióban, ugyanazzal a keresettel. Majd jön egy frissen egyetemet végzett, és fél év múlva a haverod lesz a beosztottja az OKJ-s papírjával. Persze mindenkinek más lehet a célja és a lehetőségei, szal' ha az neki úgy jó, akkor szerencsésnek nevezheti magát -
zeg
őstag
Ha komoly céghez kerül valaki(Nem Gipsz Jakab vállalkozó mucsaröcsögei takonyka káeftéjébe, vagy ügynöknek akit először kihajítanak ha létszámleépítés van), számít a papír. Vannak olyan munkakörök melyekhez elengedhetetlen, és az is biztos hogy egy jól fizető komolyabb cég a 'krémet' egyetemi diplomával rendelkezőkből fogja összeállítani, az OKJ-s gyorstalpalós papíros akármennyire ért a szakmához mindig a legutolsó láncszem marad. Saját céget kell alapítani, és nincs gond a 'szamárlétrával'
-
Boxer001
veterán
Ez egyértelmű.
Viszont úgy látom, hogy még így is nehéz érvényesülni most. Pár éve még egész jó helyekre is be lehetett kerülni mindenféle végzettség nélkül (persze nekem sose volt ilyen szerencsém, mindig ismerősöknek), most meg aztán nagy gond van. Nem nagyon tudom kitalálni, hogy mit tanulhatnék...valamit mindenképp szeretnék, de marha nehéz eldönteni...piacképes legyen, érdekeljen is...Meg aztán mindenhol a 100 éves munkatapasztalat, stb...vicc az egész.
-
nobika1
tag
-
dunkel
őstag
-
Bibby
addikt
Ezt már egyszer kérdezted, még válaszoltam is rá.
Barátnő l-karnitint futás előtt használ, súlyzós edzés előtt nemtom mennyi értelme van. A fehérje jó dolog, egy étkezést is ki tud váltani akár.Te már idejársz egy ideje, ne kérdezz hülyeségeket.
Guggolás is fontos, nem lesz tőle izomlába. Mint ahogy mellezni is kell.
Nézd meg Paska Tünde edzéseit. ;) -
MPowerPH
félisten
Érdekes. Csigát még meg tudom oldani, az az igazság én nyáron itthon edzek, saját eszközökkel. Keretem nincs, de akkor majd esetleg próbálok egyet hegeszteni a héten, már úgyis tervben volt.
Felülést a derék miatt nem javaslod?Mert a hasam mellett bizony azt is éreztem a végére, nem beszélve arról, hogy megfájdult a fejem.
Még Tesco -ban anno vettem 10k -ért egy ilyet. Mennyire hatásos? Vagy hülyeség? -
.impulse.
csendes tag
-
.impulse.
csendes tag
Namármost. A kérdés pont az, hogy milyen tömegnövelő. Merthogy alig párszáz (párezer?) fajta van a piacon. Azt meg tudom hogy jó ha természetes úton IS beviszem a szervezetembe a kellő mennyiségű kalóriát, fehérjét, szénhidrátot, de mivel ezt pont nem tudom megoldani, ezért kérdem hogy milyen tápkieg lenne a megfelelő. : )
Ugyanis azt hiszem ha direkt tömegnövelésre / izomépítésre kifejlesztett-összerakott cuccokat veszek, akkor anyagilag is jobban kijövök, mintha hetente kifosztanék egy csirkeólat és lelegelnék egy rizsföldet.
-
-
-
norbi1992
tag
Hát nem vagyok hízós alkat , meg elég sokat mozgok , a gyúráson kívül is .
köszi a gyors válaszokat.
És annak van értelme , hogy mondjuk edzek egy kicsit (1-2 izomcsoport) , aztán pihi, kaja , és mondjuk 2-3 óra múlva megint, csak azért mert van módom rá , hogy így edzek , vagy inkább egyszerre(általában azért inkább így csinálom)? -
norbi1992
tag
Köszi az infókat !
Tudom , hogy nem zsírtól leszek nagy (gondoltam később , hogy rosszul fogalmaztam), hanem mondjuk pihenő napokon jobban odafigyelek , hogy annyi zsírt ne egyek(tehát több fehérje dús kaja és kevesebb zsír) , míg ha edzek akkor minden ami jön (hús , tej , sajt , tojás ...) megeszek és csak arra figyelek , hogy meglegyen a fehérje .
Tehát ez így jó ? (cél , hogy hízzak ,de ne zsírosodjak) -
marcus.fenix
aktív tag
Annyi minden mércévé vált, ami hülyeség... én azért arra kérdeztem rá, mert egy összetett felsőtest gyakorlat. Nálunk eleve divat a kétgyakorlatos (fekvenyomás és kétkezes bicepsz only) testépítés, mert az már lefedi az ErősPista wannabe parasztgyerekek minden vágyát a ezzel a sporttal kapcsolatosan...
Boxi
Akkor most már ment a 30 egy széria erejéig?
Pooby
Meg hogy hány centi...
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez mindenhol így van. Pld a Penny-s akció, hogy 53ft az üveges arany ászok. Tudod, hogy boltos jött és vitte 7-9 rekesszel a folyékony kenyeret? Boltjába meg eladja 140ért. Tiszta haszon.
Aki meg egy görbe estét akar csapni a haverjaival olcsón az meg baszhatja mert a pénzhajhász felvásárolja az összeset.
Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest