Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Figy a foci mellett nehéz lesz növekedni és nagyon sokat kell kajálnod. Az étrendet a linkelt oldalon megtalálod. Azt javaslom lődd be a kaját szedj BCAA-t és fehérjét valamint vitaminokat. Illetve a heti 2 kondi szerintem kevés és sok foci edzés valamint a 2 meccs tehát a regeneráció is necces.

-
-
LOTR
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
ez egy ilyen sport, ha nem eszel eleget, akkor nem érsz el semmit, és egyszerűbb meginni néhány turmixot, amikor már egy nap fél kiló vagy sok esetben több húst bekanalaztál, avagy nincs igazam?
különben meg ha jó a kajád, akkor nem kell kiegészítő, tekintve, hogy a nevében is benne van, hogy mi a célja... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
nem az a lényeg hányszir mész le a terembe hanem hogy kb heti 1 edzés/izomcsoport legyen meg. lemehetsz 6x is meg 3x is hogy ezt elérd. pl: mell/hát - váll/kar - láb elosztásban, de eléggé lehet variálni. egy a fontos: csinálni kell! és ne 2 hónap alatt akarj hegyomlás lenni
-
marcus.fenix
aktív tag
-
macikos
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Hát, ha bírod, akkor elmegy
Meg ha focizól gondolom úgyse akarsz hatalmas lenni.A lényeg, hogy egy izmot hetente csak egyszer eddzél, de akkor úgy, hogy a következő hétig ne bírj rá újra edzeni. Tehát az a lényeg, hogy az edzésen minél jobban sokkold az izmot, utána pedig pihentesd.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Én is edzek, bár korántsem "szabályosan". Nem szedek semmit, csak lemegyek kicsit megmozgatni magam. Lassan elérem azt a szintet, hogy saját testsúllyal tudjak pl. fekvenyomni... Nem vettem észre, hogy lassultam volna.

Bár nálam rátesz egy lapáttal, hogy valószínűleg ócskák az ízületeim, minden kitolásnál ropognak a vállaim mint állat.
Kaptam rá Porcerő Forte tabit barátnőmtől, hátha az segít... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Hát szerintem akkor ne gyúrj, csak ez a megoldás... ugyanis mi gyúrósok olyan lassúak vagyunk, mint a csiga... szerintem ha néznél minket futás közben, azt hinnéd hogy lassított felvétel. Néha azt veszem észre, hogy kiöntök egy pohár tejet, és mire a számhoz emelem, megalszik. Pedig én még csak nem is vagyok izmos. Valószínű hogy te már pár hónap után annyira izmos leszel, hogy egyáltalán nem fogsz bírni mozogni... Szóval ne gyúrjál... tényleg ne... nem éri meg...

Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én 16 évesen 95kg ba 25-t belenyomtam fekve 

Mi köze a tápnak a focihoz???