- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
akkor ez picvideo mjpeg kodek lesz. felbontasoz es minoseghez kepest bazinagy a fajlmeret,nem? azt a freemake cumot probald ki, fapados, de freeware es eleg jonak nez ki. Esetleg VirtualDub-ban megvagni. (utobbinal direct stream copy video/audio fulon, kijelolod, kivagod a reszeket es fajl save avi as)
-
Balinov
titán
tegyel fel egy MediaInfo-t, kisakkozuk, mi a legjobb megoldas
-
RudyD
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat a SATA témára. Nekem az a helyzet hogy fordítva kellene. Ha minden jól megy a nagyon-közel-jövőben beszerzek egy sata3 képes alaplapot pár cuccal. Ezekhez keresek most hdd -t. (lásd feljebb... B-) )
Találtam pár sata2 -eset. Kérdés hogy az alaplap le tud-e kezelni majd sata3 és sata2 vinyókat, akár software -es tükörben is!?
(Mivel pár sata2 cuccnak annyival jobb az ára még a kisöprő\elfekvő készletekben itt-ott, illetve néha fel sem tűntetik.)Rémlett ez a sata majdnem kompatibilitási probéma, ezért kérdezem hogy sata3 lapra lehet-e sata2 meghajtót dugni gond nélkül?
(Spec egy sapphire white fusion az eddigi legesélyesebb áldozat....)
-
Borokafa
őstag
Bővebben itt
Most így netezés közben a gép fogyasztása 50W körül van -
ftc
nagyúr
nézd meg egy live ubival, hogy helyén van az első 100MMB particio amit a win felrak ... illetve próbálj csinálni egy javítást a DVD-ről...tedd aktivvá a particiot.. egy próbát megér
esetleg hdd beállítás van a biosban? nekem egyszerr ezért nem indult mert nem ismerte a SATA vezérlőt a win7
-
G@ben
addikt
Na, a tv is megér egy misét. Boxos, de néha olyan szinten pixeles a kép, hogy az hihetetlen. Tegnap este meg a retekklub és a tv2 is elment kb 5 alkalommal pár percre. A többi csatorna ment, ahogy észrevettem. Na meg a csatornakiosztást is szeretik variálni. Mire megszokom, hogy hol is található az adott csatorna, már újra felcserélik őket.
A váltás nem rajtam múlik sajnos. -
cellpeti
nagyúr
username: admin
password: 1234Ajánlom ezt az oldalt! - router alap felhasználónevek és jelszavak
-
ixtom
tag
Pont azon megy még mindig a vita a VW és a Suzuki között, hogy Suziék a részvénycsere után is Fiat eredetű dízelmotort raktak az SX4-be nem VW-t.
"Bár a Suzuki eddig is vásárolta a dízelmotorjai zömét, méghozzá több forrásból – használtak vagy használnak Renault, Peugeot és Fiat motorokat is – a VW-nel kötött megállapodás óta csak egyszer kötöttek új szerződést, a Fiattal." [link]
#1329 G@ben: Itt DIGI-n keresztül megy Opera és Firefox alól is.
-
Balinov
titán
az biztos, de az a cseresznye, hogy emiatt nem a mi fejunk fog megfajdulni.
Cellpeti: ha 8k/2fo a busz, en a helyedben nem szaroznek, mennek azzal. bar ott meg ugye masokhoz vagy kotve. Viszont ha en mennek, tuti vonattal mennek, megiscsak kalandosabb. nameg imadok villamosozni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest