- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kis Joe #1596 üzenetére
A gugli még nem tudja, mi már igen!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kis Joe #1445 üzenetére
30.000 körüli hd szériás sennheiser-t simán leküldte hangminőségben a K420
cx szériáról nem is beszélve.
Kíváncsi lettem a K420 hangzására, csak mert 30k-ból(2 éve még csak 19k volt...) a HD555 van már, ami nem gyenge minőségű, ezzel egy minőségű nagyjából a K242-es (amit nagyon szeretnék).Nekem valahogy hangzásba nem fér oda a K420.
A minőségre eddig még egyikről sem hallottam rosszat.
-
-
Speeedfire
félisten
Engem mondjuk kifejezetten zavarnak ezek az ujjlenyomat gyűjtős dolgok, a monitorommal a mai napig nem tudok emiatt rendesen megbarátkozni.
A fényes kijelző is olyan, hogy...ha használsz folyamatosan egy matt kijelzőt, akkor nem akarsz mégegyszer fényes elé ülni.Ezt a pucolás dolgot ne is mondd...a mai napig nem tudtam megpucolni, mert olyan hülyén van megoldva. A bill felett lévő ledes rész nem akar sehogysem lejönni, pedig a manual szerint csak fel kell húzni és kész.
-
Balinov
titán
khm...ha elvonatkoztatunk a mobiltelefon vonalrol, akkor azert a POWER4 RISC architekturajat nem kene egy az egyben osszetenni az intel fele x86-tal.... plane, hogy az AMD mar 2005-ben kijott az X2-vel, mig az Intel erre csak alig 1 even belul tudott valaszolni, akkor is gyk. ket kulon CPU mag egy tokon beluli osszedrotozasaval (Pentium D) meg a HyperThreading megoldassal...
-
Speeedfire
félisten
Az a baj, hogy a 2 teló nem mai darab már. Win telóból csak 1 htc-t próbáltam, de a régebbit a 6-ost. Nekem nem jött be.
De ami tény hogy a droidos cuccok sokkal jobban lehetnének optimalizálva és sokkal kellene javítani a szoftveres támogatást. Ugyan az a helyzet mint a pc és mac között. Hiába nagyon jó a hardver ha nincs mögötte igazán jó atom stabil szoftver.
Tényleg lehetne javítani rajtuk, de annyi féle van már, hogy...
Mellesleg nem tudom, hogy miért nem azt csinálják, hogy 1 féle rendszer és csak profilokat módosítanak rajta. De az is tény, hogy támogatottságban a régi telók sem jeleskedtek. Java-s, symbianos...Azt is el kell ismerni hogy a szakmájában tényleg tudott Jobs. Viszont az is igaz hogy lényegében egy "vallást" és egy őrületes fanatizmust hozott létre és itatott bele rengeteg emberbe akik sokszor túldicsérik őt.
Áruld már el nekem, hogy a szakmája alatt mire gondolsz? Mondták is, hogy ő csak cégeket vett és azokban csak részt vett. Amikor az apple megalapult nem ő volt az agy, hanem a társa.
Miután kirúgtak a saját cégétől utána ment a pixalhoz és adta el a walt disney-nek. Ő csak a gép felhasználást akarta jobbá tenni. Egybe építette a gépet a monitorral. Az egeret használtatta. Lényegében a már bevett módszereket alakította át kicsit és erőltette rá az emberekre megfelelő köntösben. Amiből lett az, hogy egy exclusive márka lett az apple. -
ftc
nagyúr
Erre csak azt mondom vmi kinyírta a kondikat..esetleg érdemes megnézni a sorozatot is mert lehet sorozathiba is. Egy kondinak kb 5-6 évet szoktam adni ha rendessen ki van hazsnálva
Anno hoztak javításra egy 5.1-es szettet..
Ott elment az erősítő..először megjavítottuk..ment is kb2 hónapig azt újra hozta a javítás 20 eur volt az új 30... azt kiderült hogy maximumra rakta s nem bírta el a táp azt a terhelést mit az IC felvett volna s kicsit nem egyén feszt küldött s IC-k erre érzékenyek.. Azt már többet nem láttuk
lehet vett újat
-
Speeedfire
félisten
A legjobb megoldás, ha áldozol rá többet és jobb (márkásabb) kondikra cseréled.
A HP továbbra is gyárt majd pc-ket. Bár azt nem írja, hogy notikat is... A meglepő, hogy ő vezeti a pc eladási listákat. Ezt nem hittem volna, azt gondoltam ibm, fusi, dell...
-
Jazzos
őstag
Újabb kérdést vet fel egyébként ez a vinyóár robbanás. Garanciális ügy esetében szerintem a nagykerek a csere helyett inkább visszaadják majd a régi vételárat, ha jobban megéri nekik. Kedves user meg emiatt nálam fog majd ugrálni, hogy kap az 500 GB-s vinyója helyett mittomén 9000 Ft-ot, amennyiért nyáron vette. Aztán abból most mit fog venni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest